reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

MAMY PRACUJĄCE>>>>

reklama
Rany, jak was czytam, to mi łzy płyną, może dlatego też, ze jestem po winku ::)

Kamilą będzie się zajmować moja mama :) Bardzo się lubią Zobaczymy jak będzie - już w poniedziałek ::)

Aniulka, fakt, prawo pracy mamy chore... :(
Winiu, powodzenia w pracy :) to już tuż tuż :)
Anineczko Ty już przetarłaś szlaki :)

dziś w tv mówili, że w Norwegii dostaje się 4000 euro becikowego...

Monia dobre winko dobra rzecz od czasu do czasu ;D

Fakt, Edytko
Gotowa do pracy, psychicznie przynajmniej? :)
Ja, jak bym mogła, to zostałabym w domu z Kamilą :)

Monia gotowa jestem, nawet chce mi się wrócić do pracy, bo bardzo ją lubię. Jest jedno ale... w postaci mojego małego niejadka...

ja was podziwiam jak pozecie wracac do pracy, ja jak narazie o niej nie mysle bo nie moze zobie wyobrazic ze zostawiam jasia w domciu :( moze koloa lata sie pomysli??

To się ciesz że masz taką komfortową sytuację. A koło lata to my z Monią wakacje będziemy miały ;D ;D ;D

edyta27 pisze:
To się ciesz że masz taką komfortową sytuację. A koło lata to my z Monią wakacje będziemy miały  ;D ;D ;D
NOOOOO, Edytka ;D, ale będzie suuuper 8) 8) 8)

Ja niestety nie jestem gotowa psychicznie i czuję, że przepłacę ten powrót depresją :(
Strasznie nie chcę zostawiać Kamili, choć wiem, że będzie pod dobrą opieką...

Pocieszam się tylko, ze to 4 m-ce i wakacje :) Może dam radę, zobaczę...
Teraz nie wiem, czy wytrzymam w pracy tydzień :(

jak ja Wam zazdroszczę tych długich wakacji!!!! U mnie w pracy przymusowe dwa tygodnie w sierpniu i to wszystko.... echhh belfrem byc..... ::) ::) ::) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Aniulka pisze:
jak ja Wam zazdroszczę tych długich wakacji!!!! U mnie w pracy przymusowe dwa tygodnie w sierpniu i to wszystko.... echhh belfrem byc..... ::) ::) ::) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hihihi, ale dzieci mało i coraz mniej i praca niepewna
:p

Do góry