reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

MAMY PRACUJĄCE>>>>

reklama
Rany, jak was czytam, to mi łzy płyną, może dlatego też, ze jestem po winku ::)

Kamilą będzie się zajmować moja mama :) Bardzo się lubią Zobaczymy jak będzie - już w poniedziałek ::)

Aniulka, fakt, prawo pracy mamy chore... :(
Winiu, powodzenia w pracy :) to już tuż tuż :)
Anineczko Ty już przetarłaś szlaki :)

dziś w tv mówili, że w Norwegii dostaje się 4000 euro becikowego...

Monia dobre winko dobra rzecz od czasu do czasu ;D

Fakt, Edytko
Gotowa do pracy, psychicznie przynajmniej? :)
Ja, jak bym mogła, to zostałabym w domu z Kamilą :)

Monia gotowa jestem, nawet chce mi się wrócić do pracy, bo bardzo ją lubię. Jest jedno ale... w postaci mojego małego niejadka...

ja was podziwiam jak pozecie wracac do pracy, ja jak narazie o niej nie mysle bo nie moze zobie wyobrazic ze zostawiam jasia w domciu :( moze koloa lata sie pomysli??

To się ciesz że masz taką komfortową sytuację. A koło lata to my z Monią wakacje będziemy miały ;D ;D ;D

edyta27 pisze:
To się ciesz że masz taką komfortową sytuację. A koło lata to my z Monią wakacje będziemy miały  ;D ;D ;D
NOOOOO, Edytka ;D, ale będzie suuuper 8) 8) 8)

Ja niestety nie jestem gotowa psychicznie i czuję, że przepłacę ten powrót depresją :(
Strasznie nie chcę zostawiać Kamili, choć wiem, że będzie pod dobrą opieką...

Pocieszam się tylko, ze to 4 m-ce i wakacje :) Może dam radę, zobaczę...
Teraz nie wiem, czy wytrzymam w pracy tydzień :(

jak ja Wam zazdroszczę tych długich wakacji!!!! U mnie w pracy przymusowe dwa tygodnie w sierpniu i to wszystko.... echhh belfrem byc..... ::) ::) ::) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Aniulka pisze:
jak ja Wam zazdroszczę tych długich wakacji!!!! U mnie w pracy przymusowe dwa tygodnie w sierpniu i to wszystko.... echhh belfrem byc..... ::) ::) ::) ;D ;D ;D ;D ;D ;D

hihihi, ale dzieci mało i coraz mniej i praca niepewna
:p

Do góry