reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Hej, witajcie. Dopiszcie mnie proszę do listy.
Od 1.03. rozpoczęłam kolejne podejście do gubienia wstrętnych kilosów. Jeszcze Was dokładnie nie poczytałam, tylko ostatnią stronę, ale niedługo nadrobię.
Pozdrawiam wszystkie odchudzające się.

reklama
Evik no to wpisuję Cię na listę:

1.Hogata
2.Wronka
3.Moo
4.Liriel
5.Martyna
6.Madzikk
7. Agnexx
8.Kotek
9.Evik

Zważyłam sie dzisiaj rano ale na razie nic...nadal ta sama waga...może po nioedzieli będzie mniej ::)

I jak Wam idzie dziewczynki???
Bo ja jak na razie to daję radę...myślałam że będzie gorzej....oby tak dalej!

Mi od 01.03 ubyło 0,5 kg, to chyba niewiele. Ciężko mi bez słodyczy, czuję się jak na odwyku. Do tej pory mogłam nie jeść śniadania, obiadu i kolacji ale coś słodkiego zawsze musiałam. Czy mi minie ta chęć na słodkie?
A poza tym ok, od poniedziałku będę chciała zacząć ćwiczyć 6 W tylko muszę w poniedziałek w pracy wydrukować. Może szybciej będzie ubywć tych kilogramów. W czasie ciąży przytyłam 31 kg, po porodzie i przez pierwsze miesiące -11kg. Potem dość ostro wzięłam sie za odchudzanie od września zaczęłam od głodówki warzywnej (2 tygodznie) i przez 3 miesiące schudłam kolejne 10 kg. A Potem był grudzień, Mikołaj , gwiazdka - dużo słodyczy i znowu zaczęłam wcinać słodkie. Na szczęście od grudnia do lutego przytyłam 1 kg - może dieta słodyczowa nie jest taka zła :laugh:
No a dziś na wadze 69,2 kg. Moim marzeniem jest 58, ale 60 też nie będzie źle. trzymajcie kciuki aby mi sie udało.

Evik teraz jest nowy suplement diety w aptekach i sklepach zielarskich, nazywa sie BIo_slim , jest tam chrom, l-kartynina i jeszcze jakies inne specyfiki, pomaga spalac tluszcz i lagodzi napady glodu na slodycze.......ja co prawda jeszcze karmie ale jak skoncze zamierzam stosowac!!

Evik ja kupiłam chrom i łykam codziennie...może to pomoże i nie będzie mnie ciągnąć do słodyczy...
Kupiłam bio-chrom za 19 zł,ale był też bio-slim ale cena o wiele wyższa bo ponad 40zeta...a farmaceutka mi mówiła że to prawie to samo...i lepiej nie przepłacać...no i ten bio-slim reklamują w tv to pmoże stąd ta wysoka cena...

A ja już po obiadku..zjadłam michę sałatki z pomidorem,ogórkim,rzodkiewką,kukurydza,jako i papryczka...a wszystko polane oliwą z oliwek...pycha

Cześć Dziewczęta,

ja nadal stosuje ograniczenie jedzenia oraz słodyczy oraz ćwicze a dokładniej robie brzuszki, mam też zamiar zacząć 6W

pozdrawiam

A u mnie chrom się nie sprawdził, próbowałam 2 razy i mam wrażenie że bardziej mi sie chcialao słodkiego niż bez chromu :(
Mam taką teorię. Ponieważ chrom reguluje gospodarkę cukrową w organizmie, to moze mój organizm ma zapotrzebowanie na słodkie :laugh: Ach żeby ktoś udowodnił że dieta słodyczowa jest skuteczna ;)
A tak na poważnie, po kilku - kilkunastu dniach mi przejdzie. Wiem z wcześniejszych doświadczeń, tylko ten czas muszę jakoś przetrwać i ćwiczyć moją słabą wolę, alby stała się silniejsza. Na razie 4 dni bez słodyczy. Jeszcze trochę...

no ja tez nie jem słodyczy staram sie po prostu o nich nie myśleć tak bardzo chce schudnąć że tym razem musi mi sie udać ::)

Witam dziewczynki w poniedziałek!!!!

I jak tam po weekendzie?

Dałyście radę ??? ??? ???

Mnie było trudno...szcególnie w niedzielę rano jak mój łoś zrobił pycha jajeczniczkę na kiełbasce,ze szczypiorkiem i ogórkiem kwaszonym...ale dałam radę i nie zjadłam ;D

Trzeba ćwiczyć silną wolę :o

A na obiad zrobiłam pierwszy raz pizzę...i nawet mi wyszła...ale zjadłam tylko mały kawałeczek :) mniam mniam

Kiedy będzie widać jakieś rezultaty tch naszych wyrzeczeń ??? ???

Mam wagę elektroniczną,ale nadal stoi w miejscu,chyba się zepsuła :p bo już po tygodniu to powinno być trochę mniej na wadze,a tu dupa :p :p

reklama
hejka,
U mnie w weekend 6W- padła :(
Rozchorowałam się i nie mam siły na ćwiczenia, dzisiaj jest trochę lepiej więc może wieczorkiem się zmobilizuję...
Ale dietę trzymam.
Obejrzałam sobie nagranie z ostatniego wesela na którym byliśmy z mężem i podziałało jak zimny prysznic.
Nie widziałam tego wcześniej, bo kasetę dostaliśmy dopiero teraz, ale muszę nad sobą poważnie popracować...

Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję że wspólnie nam się uda pozbyć się tych kilosków :)

Do góry