reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

hej dziewczyny!
Zaczynam z Wami ! Już od dzisiaj.
Nastawienie mam optymistyczne.
Rano byłam na basenie, teraz lekkie śniadanko... myślę, że się uda! Jestem pewna!
Hogata, dzięki za meile są one jak przypomnienie: " kobieto weź się do roboty!"
6W też zaczynam! Sesja już za mną także też się powinno udać

Buziaki

reklama
o kurcze jaka mobilizacja...jak na wojne;),......to mi nie pozostaje nic innego tylko ... sie dołączyc. DO DZIEŁA !!!!

Witam Dziewczynki...i widzę że tutaj pełna mobilizacja...
Ja ćwiczę już od jakiś 3 tygodni...regularnie i codziennie...ale gorzej jest z jedzeniem
Ale zawzięłąm się od wczoraj i zaczęłam mniej jeść...i nie jem chleba,ziemniaków,makaronu...jak narazie ograniczam się do soków,jogurtów i sałatek...zobaczymy jak długo wytrzymam :laugh:
Ale skoro wszystkie zaczynacie od jutra to ja też się dołączam :)
bo w kupie raźniej ;)
Czyli jest nas już 6 :
Hogata
Wronka
Moo
Liriel
Martyna
no i ja Madzikk
chyba nikogo nie pominęłam... ;D
więc od jutra zaczynamy...tylko proszę się nie lenić i nie poddawać...musi nam się udać ;D

Agnexx napisz coś więcej o tej diecie Atkinsa...i wcale nie mam dobrej pamięci...niestety skleroza taka, że głowa boli...wczoraj na przykład przypaliłam zupę, bo poszłam się z Julką bawić i zapomniałam, że zupka dalej na gazie pyrka ;)

Liriel z ta pamiecia to chyba normalka u mam zapracowano - zabieganych. Ja mam podobnie. Bo chyba to nie oznaka starości bo my takie młode ;) ,....... ale mnie zarty sie trzymają, zaraz padne ze smiechu ...;););)

Agnexx suuuper ta dieta...heheh...dziewczyny zobaczcie same o to przykład...hihi

Przykład:
Śniadanie:
Jajecznica lub jajka sadzone z bekonem, szynką lub kiełbasą, kawa bezkofeinowa lub herbata.

Obiad:
Wędliny, kurczak pieczony lub smażony, rosół drobiowy, mała porcja surówki, woda mineralna niegazowana.

W ciągu dnia:
Wędliny jako przekąski, woda mineralna, nie słodzona kawa, herbata.

Kolacja:
Pasztet z kurzych wątróbek, stek, surówka z sosem vinegret, bita śmietana bez cukru.

reklama
No to przypominam jeszcze raz listę i dopisuję Agnexx....
Martyna no właśnie o to chodzi że już jesteś na liście i się nie wykręcisz ;) musisz z nami zrzucać kilogramy...nie masz wyjśćia

1.Hogata
2.Wronka
3.Moo
4.Liriel
5.Martyna
6.Madzikk
7. Agnexx

1 marca jest właśnie dzisiaj więc ZACZYNAMY....
Akurat zaczyna się post dzisiaj więc też jest to dobry moment...aha ja daję sobie 40dni na zrzucenie zbędnych kg...a trochę ich mam....czyli do świąt wielkanocnych

Wronka no niezłe to menu...ale takie jakieś chyba kaloryczne...czy można po tym schudnąć????????????

Do góry