reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

reklama
Martyna pisze:
Agnexx - czy Ty cierpisz na bezsenność tak jak moje dziecko ?? jeszcze ósmej nie ma a Ty już na necie...

Ja nie, ale moje dzieci tak... :mad: Wg nich 7.00 to najlepszy moment na pobudkę... :( Nieważne, że mama by jeszcze pospała... szkoda czasu na sen... jest tyle ciekawych rzeczy do zrobienia... ::)

Martyna, a jak herbatka, są już jakieś rezultaty ???

Porzuciłaś rolki ???
Ja ćwiczę codziennie na rowerku, ale efektów, jak nie było, tak nie ma... :( tracę nadzieje... ::)

O brzuszkach to nawet mi nie mów... ::) ja sobie obiecuję od miesiąca, ale tak mi się nie chce... ::)
Rowerek polubiłam, bo jednocześnie oglądam w tym czasie Fakty, albo czytam gazetę, ale brzuszki.................brrrrrr, tylko pot spływa po plecach... :(

Kupiłam sobie wczoraj jogurt śmietankowy Campiny, taki w litrowym kartonie...rewelacja, postanowiłam na jego rzecz zrezygnować ze śmietany...smakuje jak kwaśna śmietana a ma dużo mniej kalorii i pewnie jest dużo zdrowszy...Ja też póki co nie ćwiczę, bo jakieś choróbsko się przywlekło i od dwóch dni chodzę z gorączką...

Ja uwielbiam jogurt Duo Bakomy, czy jakoś tak się nazywa. Na spodzie ma owoce, na górze jogurt. Mogę go jeść codziennie i jeszcze mi się nie znudził. ;D

czesc :)

no i przerwe zrobilam na dwa dni bo mialam wielka ochote na pizzawke :p zjadlam pol i okropnie sie czulam... no ale jak przerwa to i ciastka wciagnelam i chlebka dwa kawalki. od dzis wracam na diete i do sportery - na 10 dni jeszcze... zapal opadl, ale licze na to ze moze jeszcze troszke schudne ;) a duo bakomy nie znam ??? musze poszukac ;)
i tak sobie mysle Agnexx jak to mozliwe ze codziennie jezdzisz (zdaje sie ze 45 min), jesz malo i zdrowo i nie chudniesz ??? moze po prostu masz idealna wage ??? czasem mysle ze kazdy ma jakas granice i po prostu poniezej tego nie zejdzie chocby sie skrecil... ale nzam jednak dziewczyny ktore byly duzo grubsze ode mnie a teraz sa suche jak patyki... tylko ze jedna to sie nawciagala pigul i prochu przez rok chyba, druga jest konkretnie nerwowa... sama nie wiem ??? marzy mi sie taka zmiana zeby kazdy zauwazyl od razu ale to chyba duuuzo poswiecenia wymaga :p a skoro ja chce za rok znow w ciazy byc to po co ??? hehehe

Wydaje mi sie, że właśnie znajduje się w takim punkcie poniżej, którego nie zejdę :mad:.
Muszę się pogodzić, że przy wzroście 165cm moja waga wskazuje 70kg. ::)
Zawsze byłam mocno zbudowana i umięśniona, a jako nastolatka warzyłam 65kg. Widocznie taki mój urok, chociaż chciałabym jeszcze schudnąć chociaż 2kg. ;)
Ale w ciuchy sprzed ciąży wchodzę spokojnie, więc nie jest aż tak źle... :p

Martyna pisze:
Agnexx - ale ja szok przeżyłam !! zaglądam do Las Dowcipas i czytam sobie kawał (niezły nota bene) patrzę kto wkleił - zdjęcia dzieciaczków oo, to Agnexx, patrzę na awatarka i zdębiałam... To Ty ????? no nie mogę, zupełnie inna dziewczyna ...
Kobieta zmienną jest... >:D

Martyna pisze:
też tak sobie myślałąm, że jest jakaś granica, na której staje nam waga i już. Ja muszę znaleźć bo oscylowanie w okolicach 65kg mnie nie zadowala :p
Mnie 70kg też nie zadowala, ale co mam zrobic ???

reklama
Do góry