reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Ja zawsze zupę gotuję na kościach, najczęściej na kurzych. Nie wyobrażam sobie zupy na wodzie lub kostce rosołowej ::)

reklama
Byłam dzisiaj na 3-godzinnym spacerze... ale się dotleniłam. ;)
Mąż dzisiaj zauważył, że wystają mi kości biodrowe ;D ale wcale mu się to nie podoba. ::)

czesc chudzinki :p

Agnexx jak tobie wystaja kosci biodrowe to ty juz sie nie odchudzaj! :p mnie wystaja glownie cycki i troche brzuszek :p 
diete juz calkowicie zarzucilam :p ehh...

Co z tego, że mi kości wystają, jak cały czas wagę mam za wysoką... ???
Nie zadowala mnie wygląd, jaki mam w tym momencie... :(

mnie tez nie :p obejrzalam fotki z ostatniej imprezy - bleeeee
nic sie nie zmienilo. nadal jestem fest babol :mad:
a wstawie wam fotke - rano mialam wstawic ale myslalam ze to glupie... ale niech bedzie
jedna malutka z tejze imprezy:

tylko sie nie smiejcie - tancze :p
grubas21zz.jpg

te schaby nad spodniami :mad: ehh...

Widziałam rano wszystkie fotki, które umieściłaś... :p czemu je usunełaś ???
Wg mnie źle nie wyglądzasz. Poprostu pasek masz za mocno spięty... :)

a usunelam bo pomyslalam ze to obciach. nikt tu swoich zdjec nie umiescil...
a pasek mam wcale nie za mocno ;) mam na sobie spodnie ktore wrecz wisza mi na tylku - w zadnym wypadku nie mozna ich nazwac ZA CIASNYMI ;) no i wlasnie takie piekne mam schaby... i nie wiem co mam zrobic zeby ich nie miec ??? umrzec z glodu ???

reklama
Ja też spróbuję hula-hop... tylko zapomniałam, jak to się robi... ::)
Mój 7-letni syn jest w tym lepszy niż ja... ;D

Do góry