reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

reklama
hej hej ..... ja juz mam 14 powtórzeń, pot się z czola leje, jak kończe to czerwona jestem jak burak hehehehehe.......dzieki za kopniaczki, ja tez swoje przesyłam .... jak maja zmobilizować was kochane to dodadam jeszcze jednego.

Do dzieła!!!

hej co tu tak pusto....... znowu ja sie wpisuję........haaaaaaaalooooooooooo, jest tam ktoś?

no to ja sie pochwale. ćwicze namietnie choć pot sie leje strumieniami ..... i ciezko juz te 16 powtórzeń zrobić.....no ale nie poddaje sie.
I....schudłam kolejny kilos - jest juz 63. Tylko posladki mam paskudne , celelit je opanował...bleeeee....musze sie za nie wziąć.

Dobranoc

Hej...hej....no to się dołączam do Was babeczki...(hogata tak jak obiecałam)....zaczynam od jutra....gratuluje Wam wytrwałości...mam nadzieję,że z Wami też mi się uda.... ;D

Aha ....a tak wogóle to co ćwiczycie???/ co to za powtórzenia...hhhmmm pewnie gzieś jest wcześniej napisane....ale....nie za bardzo mam czas cofać się i szukać...jabyście były tak miłe ...i napisały...co i jak będę wdzięczna.... ;)

Witam w nowym roku !!!

witam w klubie wronka, życzę wytrwałości. :)

Muszę się przyznać że znowu miałam 1 dzień przerwy w sylwestra  :mad:  wrrrrrr. Coraz gorzej jest mi się zmobilizować :(
Może ktoś jakiegoś kopniaki by mi zapodał.  ;D

Ale ten tydzień ścisła dietka 1000 kcal, bo ostatnio trochę sobie pozwoliłam. W sobote mam wesele  ::)

Witam Dziewczynki ja też chcę się do Was ćwiczących przyłączyć i zaczynam od jutra!!!ooo widzę że Wronka też tu jest!
Obym dała radę...
trzymajcie za mnie kciuki...a teraz poczytam ten link od Hogatki co i jakie ćwiczenia!
Aha od jutra też zaczynam dietę 13 dniową...mam nadzieję że schudnę..bo ostatnio to już nawet boję się wchodzić na wagę.........

no i ja musze się wkońcu zmobilizowac na maxa bo ciągle w którymś dniu zawsze sobie robie przerwę :mad:

a o jakiej diecie mówicie dziewczyny ??? Może i ja bym coś zastosowała

a dla wszystkich potrzebujących wielgachny KOPNIAK !!!!!!!

reklama
A co do tych ćwiczeń na brzuszek to trzeba ćwiczyć według tej tabelki tak???
a co to znaczy że 1 seria i 6 powtórzeń,a potem 2 serie i 6 powtórzeń...oj chyba się coś pogubiłam

a moja dieta to:
dzień 1 i 8
Sniadanie:
1 kubek czarnej kawy
1 kostka cukru
Lunch:
2 jaja na twardo
gotowany szpinak
1 pomidor
Obiad:
1 pierś z kurczaka gotowana
sałata z olejem i cytryną

Dzień 2 i 9
Sniadanie:
1 kubek czarnej kawy
1 kostka cukru
Lunch:
1 pireś z kurczaka gotowana
Obiad: 1 plaster szynki grubszy
2-3 szklanki jogurtu naturalnego

Dzień 3 i 10
Sniadanie:
1 kubek czarnej kawy
1 kostka cukru
1 kromka chleba ciemnego
Lunch:
gotowany szpinak
1 pomidor
1 świeży owoc,np jabłko
Obiad:
2 jajka na twardo
1 plaster szynki grubszy

Dzień 4 i 11
Sniadanie:
1 kubek czarnej kawy
1 kostka cukru
1 kromka ciemnego chleba
Lunch:
1 jajko na twardo
1 tarta surowa marchew
1 małe opakowanie twarożku,np wiejskiego
Obiad: 1 szklanka kompotu z owoców
2-3 szklanki jogurtu naturalnego

Dzień 5 i 12
Sniadanie:
1 duża tarta surowa marchew z cytryna
Lunch:
1 chuda ryba ugotowana z cytryną
Obiad:
1 pierś z kurczaka ugotowana
sałata
brokuły

Dzień 6 i 13
Sniadanie:
1 kubek czarnej kawy
1 kostka cukru
1 kromka ciemnego chleba
Lunch:
1 pierś z kurczaka gotowana
Obiad:
2 jajka na twardo
1 duża utarta surowa marchew

Dzień 7
Sniadanie:
1 kubek herbaty bez cukru
Lunch:
1 kawałek ugrilowanego chudego mięsa
1 świeży owoc
Obiad:
nicccc

Dieta trwa 13 dni,lunch i obiad można zamienić nawzajem ale tylko tego samego dnia.
Dieta prowadzi do zmiany przemiany materii,co prowadzi do tego,że po jej skończeniu możesz jeść normalnie bez obawy tycia rzez 2 lata.
Jeżeli kurację przeprowadza się niewolniczo to można zgubić 7-20kg.Ja przeprowadzałam 1 raz tą dietę i schudłam 5 kg,ale ważyłam wcześniej 57a schudłam do 52,to według mnie była za niska dla mnie waga...ale utrzymywała się może nie przez 2 lata ale z 6-7 miesięcy...a potem przybrałam do 55 kg i byłam zadowolona.
Kurację trzeba przeprowadzić te 13 dni i ani dnia mniej,nie wolno przy tym żuć gumy,pić wina,piwa,ani jeść słodyczy.Jeżeli przerwie się kurację przed upływem 6 dni to można ją powtórzyć od początku ale po 3 miesiącach.Nie można powtórzyć kuracji na nowo przed upływem 1 roku.
Aha i można pić wodę mineralną bez gazu i to 2-3 litrów dziennie...

Do góry