reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

reklama
ale wam fajnie ze sie zmobilizowalyscie - ehhh mam nadzieje ze po Nowym Roku bede tak samo wierzyc w siebie jak Wy :D

pozdrawiam was dziewczyny i Życzę wam żebyście nie zaprzestały waszych ćwiczeń ....

i do Życzeń dołączam M E G K O P N I A K A ... na większą mobilizację :D

tuśka wielkie dzięki i ... czekamy na ciebie w styczniu. 2 oczywiście, bo 1 bedziemy leczyły ból głowy hihihihihi

ide cwiczyc, dobranoc

PS Dzieki za kopniaka ;)

po wczorajszych ćwiczeniach bolą mnie mięśnie brzucha - ale to chyba dobry znak, dzisiaj dzień 2 ćwiczeń :)

Dzięki za kopniaki i dla wszystkich potrzebujących MEGA GIGA KOPNIAK !!!!

Brawo dziewczyny !!!

Ja od dzisiaj mam 12 powtórzeń. Jak ja dam radę? Wczoraj to juz sie nieźle zmachałam Ale czego sie nie robi ..... chces być piękna - cierp.

pozdrowka

Hej kobietki !!
Podbijam - kopniaczki dla każdego.  ;D
koteczek w pierwsze dni możesz odczuwać mięśnie brzucha mocniej, ale potem mięśnie przyzwyczajają się do ćwiczeń dlatego wraz z upływem czasu zwiększa się ich liczbę i serie. (mam nadzieję że się nie mylę, jeśli tak to mnie poprawcie, ale chyba gdzieś tak wyczytałam)

ja już drugi dzień ćwiczeń mam za sobą i jestem z siebie dumna że ćwicze, mam tylko nadzieję że prawidłowo wykonuje te serie i powtórzenia ;)

no to powili sie rozkręcacie .... fajowo ;)

ja wczoraj twardo robiłam te 12 powtorzeń. Troche cieko zwłaszcza ze mnie kaszel męczył. Ale jak postanowiłam cwiczyc to nic mnie nie zatrzyma.

Dzieki za kopniaki. Ja tez daje wam ode mnie KOPA !!!!

reklama
Do góry