reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

reklama
Jest dobrze :) moje spodnie są luźne, a brzuch coraz ładniejszy... 8) Nie myślałam, że efekty będą widoczne tak szybko... ;D

tuśka to naprawdę działa, sama tez sie dziwie. Ale ja do tego diete póbuje trzymac to pewnie stad efekty szybsze. Jeszcze 2 tyg temu ważyłam 67 kg a treraz .... 64 ;) Suuuuuuuuuuuuuupeeeeeeeeeeeer co?

Cześć kobietki, bardzo się ciesze, że Wam tak dobrze idzie. Agnexx ja też w sobotę dostałam @ ale się nie poddaje, nie ma że boli ::), no ale dopiero 4 dzień za mną.

Hogata to prawda, że te ćwiczenia w połączeniu z dietą dają lepszy efekt, a Ty razem z Agnexx jesteście tego przykładem :)
Mi waga spadła o 2 kg ale dalej trzymam dietę, co prawda juz nie tak rygorystycznie. Od poniedziałku do piątku licze kcal, a w weekend trochę odpuszczam, ale bez przesady. Jeszcze chciałabym 1 kg. :-[
Ostatni tydzień miałam dość imprezowy: urodzinki synia, oblewanie obrony pracy dyplomowej męża, itp. (dlatego właśnie przepadły mi pierwsze 4 dni ćwiczeń, a byłabym już po 13 dni :mad:
Jak już wam kiedyś pisałam, chce dobrze wyglądać na weselu 7 stycznia, już nawet kupiłam sobie kreację ;D .
Do tego czasu może też będe widziała jakieś wyniki ćwiczeń. Już nie tak o wagę mi chodzi co o mój brzuuuch :-[

Jak tak mnie kopiecie, to ja też dam Wam DUUUUUUUUUUUUŻE KOOOOOOOOOOOOOOOOOOPNIACZKI !!!!!!!!!

Jejku jak czytam wasze osiągnięcia ćwiczeniowe to jestem pod duzym wrażeniem :o i aż mi głupio że tyle razy zaczynałam i nie wytrzymywałam w tym co zaczełam. :( ale nie od jutra już naprawde zaczynam i codziennie zdaje raporty z ćwiczeń tylko napiszcie mi dokładnie co to jest ta seriia i te powtórzenia ???

Hejka !!!

Wczoraj to jakos strasznie trudno mi się cwiczyło. Przeziebiłam sie to moze dlatego.

koteczek 6Weidera to 6 cwiczeń. Seria to wykonanie wszytstkich tych ćwiczonek pokolei w okreslonej liczbie powtórzen tj. robisz : 6 powtórzen pierwszego cwiczenia, potem 6 - drugiego i td. i masz zrobiona jedną serię. Mam nadzieje ze w miare jasno to napisałam.

Zatem do dzieła kobietki !

Pozdrawiam

reklama
Do góry