reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

tuska przyżekam poprawę. a te czzekoladki to przez teścia były. Ale nie dam mu sie juz nigdy sprowokować.

mrówka doączam się do tuski. Zdrowie najważniejsze.

dorotak i Martyna zamawiacie może po kopniaczku ;) skoro działa na Agnexx to ja bardzo hętnie...nie ze sadystka jestem .... to tylko dla waszego dobra ;)

dorotak spóxnione ale gorące życzonka urodzinowe dla synka Wiktorka

koteczek a moze ty tez potrzebujesz mobilizacji .... jakiś kopniaczek

A ja ćwicze namietnie, nie opuszczam dnia, od dzisiaj 3 serie po 10 powtórzeń. No i ważenie. ...... A spodnie są juz tak lużne ...ale fanie...... tego mi było trzeba.

Trzymam za was kciuki i do roboty. Żadnego obijania. Buzki

reklama
hogata pisze:
te czzekoladki to przez teścia były.

ja tak patrze ze ten Twoj tesc to prawdziwy upior jest - wyjada obidy ze smakiem - a niby sie czestuje ;)
a dotego chodzi i podjudza odchudzajaca matke czekoladkami ;)

hehehe nie wiem czy takiego Tescia Ci zazdroscic czy tez nie - ale co by nie bylo masz wesolo ;)

hihihihi ;)

to taki typ co to niczym się nie przejmuje, niczego nie szanuje i nikogo. Kuchia wygląda tak ze lepiej nie mówic. Ciągle cos uwalone jets...brrrrrrrrrrrr... szkalnki i kubki niedomyte po herbacie, talerze tez tylko chyba wodą. Miotły czy mopa to nigdy w reku nie miał. A jak przyjdzie to piachu naniesie i cześć. Dlatego juz nie sprzatam bo szkoda zachodu i nerwów, bo czyto jest przez pięć minut. Pózniej pełno okruchów, garów, itp. Okropność. Nawet wanny po sobie umyć nie umie. A jak mu Łukasz zwrociło po raz setny uwage to stwierdził.... ze on przeciez sprzata. ................ ja chce swoje M. Prosze Mikołaju ......jak mnie słyszysz.....to hogata prosi o wlasne M ........PLEASE !!!

troche watek starciłam sorki;)

BIEDULINKO MOJA - MALE DZIECKO, MAZ I TESC NA DOKLADKE - EHH

Mikolaju ja tez zamawiam dla kochanej hogatej wlasne M - 3 pokoje tylko eleganckie ;):D

Witam,
no udało ni się wczoraj wznowić ćwiczenia A6W, musze jeszcze tylko ułożyć sobie jakiś 30 - 40 min zestaw ćwiczeń tzw "aeroby"  http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=82202

Dziękuje hogata za życzenia dla synia  :-* :-*
Agnexx i hogata mam nadzieje że wasze kopniaki poskutkują, aha i wasze rezultaty są dla mnie bardzo budujące i na pewno mam lepszą motywację do działania. GRATULACJE !!!!
Przynajmniej widać, że wysiłki nie idą na marne.
A ciekawa jestem czy moja sojuszniczka Martyna nie wykruszyła się bo będe bardzo zła, dam nie tylko kopniaka ale i  klapsa....  ;D

hogata kopniaczki to za mało mi potrzebny mega kop bo naprawdę jestem strasznie leniwa w ćwiczeniach a jest przeciez nad czym pracowac mój bruch ma wiele do zyczenia

Pozdrawiam

Kasia

koteczek przyłączam się do tuski i przesyłam koooooooooopaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)

Agnexx ja tez cwiczę wytrwale, dzisiaj 10 dzień. Waga spadla o kolejny kilos - dzis pokazala 64 ( w sumie juz 3 kilosy poszly sobie ....) Ale fajnie, super sie czuje i spodnie sa luzne. Ech .... az chce sie zyć.

reklama
Do góry