reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

reklama
eeeee tak slabo - ale ja dopiero na nowy rok wlaczam se do waszej klitki cwiczeniowych mamusiek

wiec jeszcze troche musisz za mnie po robic cwiczonka - tylko tak solidnie bo jak narazie to u mnie waga ani drgnie :D ;)

obiecaj ??? ::) ;)

juz skończyłam ., widać jakieś efekty? Bo jak tak dalej bede za ciebie odwalć robote to padne na pyska ...hahahahahaha

To 1 stycznia składasz raport z pierwszego dnia ćwiczeń. OK? I zadnych wurętów. Rozumiemy się ;)

hogata pisze:
To 1 stycznia składasz raport z pierwszego dnia ćwiczeń. OK? I zadnych wurętów. Rozumiemy się ;)

hogata - 1 stycznia to bede kaca leczyc wiec jak cos to obiecuje na 100% ze od 2 ruszam i was bede gonic :D

Martyna pisze:
Tuśka - do ro boty, co Ty sobie myslisz, że gruba będziesz ?? dawaj dawaj !!

Martyna - ja po cc wiec za bardzo nie moge tak odrazu do takiej masakry przystepowac - niestey - pytalam sie swego gina i kazal mi powolutku bo moge sobie tylko wiekszej biedy na pykac .... a tak poza tym to od 2 stycznia dolaczam do WAS obiecuje :D

Agnexx pisze:
10 dzień 6W za mną... ;D

Agnexx - to moje gratulacje - jestem pelna podziwu ... i jak tam brzusio - nie bola miesnie ???

Wczoraj upłynął 10 dzień z 6Weidera ;) .... i powiem ze ciezkawo było. Wreszcie troche poczułam brzucha podczas cwicoznek. ... co do efektów to tłuszcz się zmniejszył, mięśnie wzmocniły , skóra tez troszkę jakby skórczyła. Z tą skórą to bedzie najtrudniej . Ale ... warto .

Tuska ... to 2 stycznia prosze o raport z ćwiczeń. OKI ? ;)

Martyna kopniaczek chyba poskutkował, co? Bardzo sie ciesze ;)

Właśnie skończyam i powiem ze sie zmachałam. Gorąco się zrobiło i spociłam się. Wraz ze zwiększaniem sie powtórzeń jest coraz trudniej ale ... się nie daję.

Pozdrawiam

reklama
Do góry