reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

wiesz co hogata sa do kupienia takie wkladki sylikonowe do stanikow moja siostra sobie zakupila bo ma miseczke A ale nosi te staniki usztywniane wiec w sumie zeby nalozyla miekki stanik to nie wiem jaki rozmiar moze 0 musialby nosisc :( wiec sobie kupila nosi teraz z tymi wkladkami B i jest bardzo z nich zdowolona i jej chlop tez .. ale mowi ze on i tak kocha jej male cycuszki ... wiec Iwonka tylko naklada to jak idzie gdzies w obciislych ciuchach zeby miec co nie co :)

moze komus sie wydac glupie ale jesli cos takiego ma rozpedzic kompleksy to uwazam to za super sprawe  ;D

reklama
NO U MNIE TE 5+ KG WIEC WAZE TERAZ 75 A MAM 165 CM - z a ł a m k a

wiec mam do zrzucenia 19 kg - no nie wiem tu hcyba jakis cud bedzie potrzebny - ojj ale bede zaraz chlipac ... załamka - nadaje sie na walki sumo .... SUMO SUMO .... :-[

tuśka nie płacz bedzie dobrze. Zobaczysz. A dzidziusia masz boskiego. Zawsze jak ją widze to sama sie do siebie uśmiecham.

Agnexx wierz mi nie mam niedowagi. Jakbym sie nie wsytydziła to bym sobie zrobiła zdjecie i wam pokazała. Mnie sie cały tłuszcz zgromadził na pupie biodrach i do tego mam celulit ...fuj .... dlatego te cwiczenia i dieta..

Mam typ figury gruszka i tak: w pasie 75 (było 67) w biodrach 104 cm brrrrrrr a u góry małe 75 A Super co?

TRZYMAM ZA NAS KCIUKI !!!

tuśka21, nie dołuj się... :) to nic nie da, aby popsujesz sobie cały dzień... ::)
Głowa do góry, będzie dobrze. Najgorsze są pierwsze dni, a później juz z górki... :laugh:
Ja mam figurę - klepsydra. Duzy biust 75E i szerokie biodra - 100cm. Nie napiszę ile mam w talii, bo mi wstyd, ale talie mam ładnie zaznaczoną... ::)

Czytam na forum wizaz o tych ćwiczeniach A6W, na razie dosłam do połowy wątku. Dziewczyny piszą tam, że widzą różnicę już po kilku dniach (ale nie wszystkie, bo to chyba sprawa anatomii każdego człowieka), z tym że ładnie zarysowuje się górna część brzucha, a poniżej pępka to różnie bywa, a mi właśnie o ten "rozflaczały brzusio chodzi" :(
I podobno to pomagają one bardziej w wymodelowaniu brzucha niż spaleniu tłuszczyku ??? Aha i niektóre dziewczyny pisały, że wcięcie w talii trochę im się zmniejszyło. Podobno ważne jest ściśle stosować się do 3 sek. i nie robić odstępów.
Jeśli jeszcze coś ciekawego wyczytam to Wam napisze :)

Ale spróbuję, jeśli zobaczę efekty to będę kontynuować. ::)
"Żeby mi się chciało, jak mi się nie chce" - Kubuś Puchatek

Właśnie skonczyłam ćwiczyć. Dziśiaj pierwszy dzień to w miare prosto było chociaz przy 6 cwiczonku cieżkawo ;)
Ciekawe jak juto mi pójdzie - 2 serie !!!

dobranoc

Agnexx - moja kolezanka cwiczy te cwiczenia - tez jest z naszego formu i powiedzial ze ternuje je miesiac - i widzi roznice - to bierz sie z nami do roboty :)

reklama
tuśka21 pisze:
Agnexx - moja kolezanka cwiczy te cwiczenia - tez jest z naszego formu i powiedzial ze ternuje je miesiac - i widzi roznice - to bierz sie z nami do roboty :)
To się nazywa zmotywowanie do działania.... ;D tuśka21 dziękuję, idę ćwiczyc... 8)

Do góry