reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

wiesz co hogata sa do kupienia takie wkladki sylikonowe do stanikow moja siostra sobie zakupila bo ma miseczke A ale nosi te staniki usztywniane wiec w sumie zeby nalozyla miekki stanik to nie wiem jaki rozmiar moze 0 musialby nosisc :( wiec sobie kupila nosi teraz z tymi wkladkami B i jest bardzo z nich zdowolona i jej chlop tez .. ale mowi ze on i tak kocha jej male cycuszki ... wiec Iwonka tylko naklada to jak idzie gdzies w obciislych ciuchach zeby miec co nie co :)

moze komus sie wydac glupie ale jesli cos takiego ma rozpedzic kompleksy to uwazam to za super sprawe  ;D

reklama
NO U MNIE TE 5+ KG WIEC WAZE TERAZ 75 A MAM 165 CM - z a ł a m k a

wiec mam do zrzucenia 19 kg - no nie wiem tu hcyba jakis cud bedzie potrzebny - ojj ale bede zaraz chlipac ... załamka - nadaje sie na walki sumo .... SUMO SUMO .... :-[

tuśka nie płacz bedzie dobrze. Zobaczysz. A dzidziusia masz boskiego. Zawsze jak ją widze to sama sie do siebie uśmiecham.

Agnexx wierz mi nie mam niedowagi. Jakbym sie nie wsytydziła to bym sobie zrobiła zdjecie i wam pokazała. Mnie sie cały tłuszcz zgromadził na pupie biodrach i do tego mam celulit ...fuj .... dlatego te cwiczenia i dieta..

Mam typ figury gruszka i tak: w pasie 75 (było 67) w biodrach 104 cm brrrrrrr a u góry małe 75 A Super co?

TRZYMAM ZA NAS KCIUKI !!!

tuśka21, nie dołuj się... :) to nic nie da, aby popsujesz sobie cały dzień... ::)
Głowa do góry, będzie dobrze. Najgorsze są pierwsze dni, a później juz z górki... :laugh:
Ja mam figurę - klepsydra. Duzy biust 75E i szerokie biodra - 100cm. Nie napiszę ile mam w talii, bo mi wstyd, ale talie mam ładnie zaznaczoną... ::)

Czytam na forum wizaz o tych ćwiczeniach A6W, na razie dosłam do połowy wątku. Dziewczyny piszą tam, że widzą różnicę już po kilku dniach (ale nie wszystkie, bo to chyba sprawa anatomii każdego człowieka), z tym że ładnie zarysowuje się górna część brzucha, a poniżej pępka to różnie bywa, a mi właśnie o ten "rozflaczały brzusio chodzi" :(
I podobno to pomagają one bardziej w wymodelowaniu brzucha niż spaleniu tłuszczyku ??? Aha i niektóre dziewczyny pisały, że wcięcie w talii trochę im się zmniejszyło. Podobno ważne jest ściśle stosować się do 3 sek. i nie robić odstępów.
Jeśli jeszcze coś ciekawego wyczytam to Wam napisze :)

Ale spróbuję, jeśli zobaczę efekty to będę kontynuować. ::)
"Żeby mi się chciało, jak mi się nie chce" - Kubuś Puchatek

Właśnie skonczyłam ćwiczyć. Dziśiaj pierwszy dzień to w miare prosto było chociaz przy 6 cwiczonku cieżkawo ;)
Ciekawe jak juto mi pójdzie - 2 serie !!!

dobranoc

Agnexx - moja kolezanka cwiczy te cwiczenia - tez jest z naszego formu i powiedzial ze ternuje je miesiac - i widzi roznice - to bierz sie z nami do roboty :)

reklama
tuśka21 pisze:
Agnexx - moja kolezanka cwiczy te cwiczenia - tez jest z naszego formu i powiedzial ze ternuje je miesiac - i widzi roznice - to bierz sie z nami do roboty :)
To się nazywa zmotywowanie do działania.... ;D tuśka21 dziękuję, idę ćwiczyc... 8)

Do góry