reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

reklama
no mój też! dlatego wytrzymam. zostalo mi tylko pare godzin zanim pójde spac :) narazie sie nie zlamalam ;D
choc mąż mi tu pysznosci pod nosem wcina! no ale kurrrcze musze w koncu zrzucic choc 6kg!!! musze!!!
od jutra znowu dieta uli b. wersja okrojona. za 6 tygodni wyjezdzam w góry i to jest mój deadline - tzn do Świąt - bo w czasie Świąt nie bede sie katowac ;) ale do tego czasu musze - to przeciez tylko 1kg tygodniowo! I'm gonna do it!!! no entuzjazm jest. zoabczymy jak konsekwencja ;) najgorzej ze z alko nie zrezygnuje calkowicie. bylabym wtedy nie do zniesienia - bez imprezki nie czuje ze zyje ;) jak myslicie, co najlepiej pic? chyba jakies wytrawne wino, nie?

Ja się wczoraj załamałam... spodnie zrobiły się lekko ciasne... :( Wydłużam czas jazdy na rowerze do 60 minut dziennie... :p

jak to mozliwe agnexx ty grzeszysz najmniej z nas, do tego codziennie jezdzisz na rowerku... how's that possible ??? moze jestes przed @ i tylko troche spuchłaś ???
ja zalogowalam sie na forum dieta.pl i bede monitorowac swoje menu i wagę. czarno na bialym bedzie widac co i jak ;)

ulik, zgadza się, jestem przed @
Ale mimo wszystko zima za pasem, apetyt dopisuje mi, jakbym spodziewała się bliźniaków, więc ta godzina na rowerze mi nie zaszkodzi... :laugh:

Nie rozumiem, czy ja niedźwiedź jestem, że mój organizm nakazuje mi robić zapasy na zimę... ::) Mam taki apetyt, że zjadłabym konia z kopytami. Dlatego dzisiaj za przykładem Ulik głodówka... :p

Brzydkie wyrazy ??? ja ??? w żadnym wypadku... ;)
Czyżby nie podobało Ci się, Martyna to piękne, melodyjne słowo - GŁODÓWKA

Hehe, czy mam rozumieć, że w tym wątku do listy wulgaryzmów dołączamy wyrazy: głodówka, ciężki/a, gruby/a, tłusty/a, rygor, dieta itp.?

reklama
hahahaha :laugh: :laugh: :laugh:
chyba tak!
jak tam Agnexx?? udało sie?? ja sie trzymam. dzis ok 800kcal ;D
tylko wiecie - od jutra weekend - a wtedy zaaawsze jem wiecej :)
zoabczymy :) ciesze sie bo widze ze to dziala - mini efekty są - spodnie "do pracy" sa luzniejsze ;D

Do góry