reklama
FreYa pisze:Ja na łydki nie narzekam, ale za to gorzej z udami bo jak u słonicy ale te moje zawijanki dają efekty muszę dodać jeszcze ćwiczenia bo spalić tłuszcz to nie wszystko trzeba jeszcze wzmocnić mięśnie
...i oczywiście obkurczyć i uelastycznić skórę, olejki nie załatwią chyba wszystkiego ???
A
Agnexx
Gość
Też by mi się przydało SPA. Ale narazie nie mam na to szans. Może jutro, bo mąż ma wolne... :laugh:
A
Agnexx
Gość
Najchętniej całą trójkę wysłałabym na spacer, a wtedy ja miałabym czas dla siebie... :laugh:
Agnexx nie wiem jak u ciebie, ale u nas na Pomorzu pogoda dziś na spacer wymarzona, wiatr zelżał (przez ostatnie dni wiało jak jasna cholera) i słoneczko się pokazało ;D
Ja właśnie skończyłam z zabiegami. Brwi wyskubane (brrr jak ja tego nie lubię), włoski czyściutkie i pachnące Indyjskimi wonnościami (mam fantastyczny olejek do włosów, który im nadaje taki zapach), maseczka też już była, teraz tylko makijaż i voila.
Ja właśnie skończyłam z zabiegami. Brwi wyskubane (brrr jak ja tego nie lubię), włoski czyściutkie i pachnące Indyjskimi wonnościami (mam fantastyczny olejek do włosów, który im nadaje taki zapach), maseczka też już była, teraz tylko makijaż i voila.
Liriel oby twój mąż padł z zachwytu Ja się robię na bóstwo utro bo przychodzi fryzjerka a dziś jestem po zakupach kupiłam sobie fajną bluzeczkę i spodnie a do tego super rękawiczki skórkowe na zime, wiem że jeszcze ciepło ale są wystrzałowe, idę teraz ćwiczyć bo jak się zobaczyłam dziś w tym dużym lustrze w przymierzalni to myślałam że się rozpłaczę
A
Agnexx
Gość
Jestem po zawijaniu... ale niepełnym, bo udało mi się kupić tylko olejek geraniowy... :
Przy olejku była ulotka z działaniem poszczególnych olejków i zastanawiam się, po co olejek jałowcowy ??? Działa antyseptycznie i łagodzi infekcje ... Za to rozumiem olejek cynamonowy, bo ma działanie rozgrzewające.
Dowiedziałam się również, że oprócz olejku geraniowego na celulitis dobry jest olejek paczulowy, grejfrutowy i z kopru włoskiego.
Skóra jest przyjemnie gładka, mam nadzieję, że też mi ubędzie w obwodach.
Przy olejku była ulotka z działaniem poszczególnych olejków i zastanawiam się, po co olejek jałowcowy ??? Działa antyseptycznie i łagodzi infekcje ... Za to rozumiem olejek cynamonowy, bo ma działanie rozgrzewające.
Dowiedziałam się również, że oprócz olejku geraniowego na celulitis dobry jest olejek paczulowy, grejfrutowy i z kopru włoskiego.
Skóra jest przyjemnie gładka, mam nadzieję, że też mi ubędzie w obwodach.
reklama
Ja też nie wiem o co chodzi z tym jałowcowym i o tych pozostałych też czytałam, właśnie siedzę zawinięta w folię, szlafrok i koc przed komputerem, grzeje nieźle, co każdą kuracje grzeje coraz mocniej bo na początku to było słabiutko. Dziś mam 6 dzień ale jak narazie to nie straciłam zapału. Ponieważ skończył mi się peeling to skorzystałam z przepisu na naturalny (fusy z kawy+ sól + żel pod prysznic) i zrobiłam na całe ciało, papka bo papka ale skóra jest po tym super gładka a na dodatek wyczytałam że peeling z soli dobrze ujędrnia skórę
Podziel się: