reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Ja na łydki nie narzekam, ale za to gorzej z udami bo jak u słonicy :mad: ale te moje zawijanki dają efekty muszę dodać jeszcze ćwiczenia bo spalić tłuszcz to nie wszystko trzeba jeszcze wzmocnić mięśnie

reklama
FreYa pisze:
Ja na łydki nie narzekam, ale za to gorzej z udami bo jak u słonicy :mad: ale te moje zawijanki dają efekty muszę dodać jeszcze ćwiczenia bo spalić tłuszcz to nie wszystko trzeba jeszcze wzmocnić mięśnie

...i oczywiście obkurczyć i uelastycznić skórę, olejki nie załatwią chyba wszystkiego ???

Podjęłam decyzję- robie sobie dzisiaj SPA w domu...maseczki, odżywki, wreszcie sobie brwi wyreguluje ;D Potem zrobie sobie ładny makijaż...mam nadzieję, że jak mąż wróci z pracy to oniemieje :laugh:

Agnexx nie wiem jak u ciebie, ale u nas na Pomorzu pogoda dziś na spacer wymarzona, wiatr zelżał (przez ostatnie dni wiało jak jasna cholera) i słoneczko się pokazało ;D

Ja właśnie skończyłam z zabiegami. Brwi wyskubane (brrr jak ja tego nie lubię), włoski czyściutkie i pachnące Indyjskimi wonnościami (mam fantastyczny olejek do włosów, który im nadaje taki zapach), maseczka też już była, teraz tylko makijaż i voila.

Liriel oby twój mąż padł z zachwytu ;) Ja się robię na bóstwo utro bo przychodzi fryzjerka a dziś jestem po zakupach kupiłam sobie fajną bluzeczkę i spodnie a do tego super rękawiczki skórkowe na zime, wiem że jeszcze ciepło ale są wystrzałowe, idę teraz ćwiczyć bo jak się zobaczyłam dziś w tym dużym lustrze w przymierzalni to myślałam że się rozpłaczę :(

Jestem po zawijaniu... :D ale niepełnym, bo udało mi się kupić tylko olejek geraniowy... ::)
Przy olejku była ulotka z działaniem poszczególnych olejków i zastanawiam się, po co olejek jałowcowy ??? Działa antyseptycznie i łagodzi infekcje ... Za to rozumiem olejek cynamonowy, bo ma działanie rozgrzewające. ;)
Dowiedziałam się również, że oprócz olejku geraniowego na celulitis dobry jest olejek paczulowy, grejfrutowy i z kopru włoskiego.
Skóra jest przyjemnie gładka, mam nadzieję, że też mi ubędzie w obwodach. :)

reklama
Ja też nie wiem o co chodzi z tym jałowcowym i o tych pozostałych też czytałam, właśnie siedzę zawinięta w folię, szlafrok i koc przed komputerem, grzeje nieźle, co każdą kuracje grzeje coraz mocniej bo na początku to było słabiutko. Dziś mam 6 dzień ale jak narazie to nie straciłam zapału. Ponieważ skończył mi się peeling to skorzystałam z przepisu na naturalny (fusy z kawy+ sól + żel pod prysznic) i zrobiłam na całe ciało, papka bo papka ale skóra jest po tym super gładka a na dodatek wyczytałam że peeling z soli dobrze ujędrnia skórę

Do góry