reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Mamy niekarmiące- bądźmy zgrabne

Ja je zamawiałam w aptece kosztują od 6-12zł za sztukę. Jestem po trzecim foliowaniu, muszę przyznać że na pewno pobudza krążenie i moja skóra jest gładziutka i napięta (ale to też zasługa peelingów)

reklama
Tak właśnie jest, w sumie jak tak stoję i nie ściskam skóry to tego celulitu nie widać a nogi wyglądają na gładziutkie i ujędrnione, w dotyku super tylko jeszcze te obwody no i celulit. Ale przynajmniej jak widać jakiekolwiek efekty to się chce dalej "torturować" to ciało :p Tylko ta dieta mi nie wychodzi, ciągle mam apetyt i do tego prawie codziennie jakieś okazje, do tego w piątek teściowie mają rocznicę ślubu, sobota i niedziela wesele jak nie pęknę to będzie dobrze, trzymajcie kciuki ;)

FreYa, trzymam kciuki... :)
A tak na marginesie to przede mną też cięzki okres  ::) (imprezy) chociaż ja ostatnio trzymam się dzielnie... :p  zawsze, jak mam ochotę zgrzeszyć, to przypominam sobie powiedzenie - dwie minuty w ustach i dwa centymetry w biodrach...   ::)

- dwie minuty w ustach i dwa centymetry w biodrach... ::)
Muszę przyznać że to dobr - potrafi nastraszyć skożystam z tego

Martyna te olejki są konieczne, to podstawa ponieważ to one sprawiają że skóra się nagrzewa, polepsza to krążenie czyli zapobiega odkładaniu się tych grudek tłuszczu (cellulitu) a na dodatek poprzez wygrzanie "wytapia" ten tłuszcz tak głosi teoria którą właśnie sprawdzam mam za sobą foliowania dla przypomnienia olejki geraniowy, cynamonowy i jałowcowy po 5-6 kropli mieszamy z dwoma łyżkami dużymi jakiegoś balsamu i nakładamy na ciało od stóp do biustu pamiętamy o majteczkach, mnie za pierwszymi dwoma razami wypiekło na początku a potem nic a za trzecim grzało trochę dłużej. Najgorzej na początku eytrzymać to pieczenie a póżnie już jest dobrze. po zawinięciu się wkładamy szlafrok i na godzinkę pod kołdrę albo przynajmniej na pół godzinki. potem pod prysznic. Mam jeszcze drugi przepis który mam zamiar wypróbować dziś jak chcecie to go opiszę. Dziś zrobiłam dwie serie po 20 brzuszków i trochę poskakałam.

Ja już się kiedyś zawijałam... :D robiłam sobie okłady z kawy... ;D gdybym była bardziej wytrwała pewnie widziałabym efekty... ::)

reklama
Do góry