reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dziewczyny troche mnie dziwia wasze pretensje do imagination wszystkie nowe majowki przyjmujecie do siebie jak najbardziej(z czego sie ciesze bo i ja skorzystalam),a tu takie zlosliwosci.:tak:
Troche glupio to wyglada ale to moje zdanie:tak:

reklama
taki był w tym cel, by KAŻDA mamusia dodała jakiś sprawdzony przez siebie przepis. Ale jak widać, 99,9% mamus woli kupowac gotowe niz samemu ugotować swojemu dziecku:sorry:
A skoro nie jestem tu mile widziana, to zegnam... Niech moderator wywali moje posty, bo po co ma razić kogos w oczy:cool2:

Po co założyłas wątek na ogóInym jeśIi sie na nim nie udzieIasz?Na zamkniętym mają już ciebie przesyt i chcesz tu poszpącić?

Po co założyłas wątek na ogóInym jeśIi sie na nim nie udzieIasz?Na zamkniętym mają już ciebie przesyt i chcesz tu poszpącić?
Nie rządzę się, jeśli to miałaś na myśli. A jeśli naprawdę komuś nie pasuje moja obecność tutaj, to albo niech nie czyta moich postów, albo jak sobie życzycie - zniknę.

Tsarina, masz racje, to nie wątek na wytykanie:wściekła/y: Poza tym chyba dzisiaj rano nadrobiłam 8 ponad stron, wiec sie odwalcie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dziewczyny troche mnie dziwia wasze pretensje do imagination wszystkie nowe majowki przyjmujecie do siebie jak najbardziej(z czego sie ciesze bo i ja skorzystalam),a tu takie zlosliwosci.:tak:
Troche glupio to wyglada ale to moje zdanie:tak:

to wygląda głupio, ale to efekt ponad rocznej bytności tego forum... tworzą się animozje i juz tego nie naprawisz... uwierz mi, że witamy z chęcią każdą nowo przybyłą, jak i chetnie pogadamy ze "starą"majówka, ale o ile jest to dialog, a nie monolog

Dziewczyny ja chyba zwariowalam albo moje dziecko:szok: Wiecie co ona wyprawia,na czworaka w lozeczku i glowa o szczebelki,jak byczek Fernando:-D:szok::-D:szok:. Czy to jest normalne???? Glowa cala czerwona a ona sie cieszy:szok: Mam ochraniacze ale to i tak nic nie daje,na macie na podlodze tez od czasu do czasu glowa w mate:szok: Czy Wasze dzieci tez tak robia czy ta moja to taki ewenement,szczerze jestem troche przerazona bo to niebezpieczne:szok::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Moniqsan,czy mozesz napisac gdzie w Warszawie jest sklep mothercare? I czy sa tam takie fajne zabawki jak pokazuje Jola,sorki ze w tym watku;-)

Tsarina,szacun dla Twojej malej za tak liczne uzebienie,moja to szczerbol i nic nie wskazuje na to zeby w najblizszym czasie mialo sie to zmienic:tak:

Nie rządzę się, jeśli to miałaś na myśli. A jeśli naprawdę komuś nie pasuje moja obecność tutaj, to albo niech nie czyta moich postów, albo jak sobie życzycie - zniknę.

Tsarina, masz racje, to nie wątek na wytykanie:wściekła/y: Poza tym chyba dzisiaj rano nadrobiłam 8 ponad stron, wiec sie odwalcie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

mam nadzieje, że to już definitywny koniec... a Tobie imagination radze czytać ze zrozumieniem, nikt Twoich postów usować nie będzie, nie jesteś pępkiem tego forum, żeby aż tak się Tobą zajmować

hej wczoraj mnie nie bylo na bb,takze dzis jestem dla KUBUSIA iJOGODKI wszystkiego naj ,wiesz AGAkm ja bede miec bratowa Jagode

MMATYSIA-najlepiej idz do lekarza ,moze inny syrop pomoze,zdrowka zycze
lekarz xavusia osluchal i nic nie mial.moze przez to nie misial pic syropku.

JOLA-teraz macie dzieci to swieta beda lepsze.

M&Ms-moj dostal zegarek w zeszlym roku a ja pieniadze ,ze mam sobie cos kupic bo niewie co bym chciala (normalka) ale wyszlo ze nie kupilam do siebie ino dla syna.czyli tak jakby nie bylo prezetnu;-)

ja wsumie tez nie czuje swiat juz pare lat niema to jak w polsce ,tu u mnie juz we wrzesniu jest wszystko na swieta uszykowane tak samo na wielkanoc predzej ,jak sie tego wszystkiego naoglada to sie ma dosc,ale sie ciesze bo jedziemy do polski na wigilie.

Uprzejmie proszę o spokój na forum....
po pierwsze, jest to wątek publiczny, otwarty i każdy ma prawo pisać ile i kiedy chce... Ja rozumiem, że stworzyłyście zgraną grupę, zamkniętą społeczność, ale na litość boską, proszę nie zabraniać nikomu pisać ani zakładać tematów....

Mmatysia a może własnie po syropku Fifi ma takie objawy.Mój pediatra tez nie przepisał TomuIkowi syropu. Powiedział,ze nie ma potrzeby i że jest Ieżący i nie będzie umiał dobrze po nim odkasłac.

reklama
DZIEWCZYNY ROZUMIEM , ŻE KAŻDA Z WAS MA JAKIEŚ SWOJE RACJE, NIE CHCE SIĘ WTRĄCAĆ I STAWAĆ PO NICZYJEJ STRONIE, ALE PROSZĘ KOCHANE TEN WĄTEK NIE ZOSTAŁ ZAŁOZONY PO TO ŻEBY TERAZ ZASMIECAĆ GO KŁÓTNIAMI, CHYBA ZGODZICIE SIĘ ZE MNA? WIĘC JESLI SIĘ ZGADZACIE TO USUNĘ WSZYSTKIE POSTY Z WASZA KŁÓTNIĄ OK! BO TU POWINNYSMY POKAZYWAĆ SWOJE POCIECHY A NIE KŁÓCIĆ SIĘ!!!
PRZYWOŁUJE WAS DO PORZĄDKU MAMUŚKI :-):-):-):-)
:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Do góry