reklama
tsarina
MamaPower!
Jagódko, wszystkiego dobrego na pół roczku
a to torcik jagodowy...
a to torcik jagodowy...
imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
Eh... Wpadłam, gdyż chciałam popodziwiac Wasze dzieciaczki, gdyz jak sama zauważyłaś, nie udzielam sie na otwartym. I chociaz w taki sposób chciałabym poznać Was i Wasze maleństwa. A fotki Tomusia dałam byscie zobaczyły jak i moje dziecko się rozwija. Ale jak sobie nie życzycie tutaj mojej obecności, zrozumiemIMAGINATION wybacz ale muszę cię o to zapytać.
Wogóle się tu na wątku majówek nie udzielasz. Z tego co wiem to swoje znajome
masz głównie na zamkniętym i bliższe kontakty utrzymujesz z koleżankami z
wątku zamkniętego. Nie wiesz o Nas za dużo ani o naszych Maluszkach, dla nas też
jesteś raczej obcą osobą (tak wiem że pisałaś tu w ciąży i część dziewczyn cię zna, ale to już było dawno) więc
wytłumacz mi proszę, po co raz na 2 miesiące wpadasz tu i zamieszczasz masę zdjęć
Tomusia?
Na ogólnym nie udzielam się, gdyż ciężko za każdym razem "wgryźć" sie u Was w temat. Wiem, ze brzmi to banalnie, ale tak jest. A pisać tylko o sobie nie zamierzam, to raz, a dwa, ze ciężko jest pisać na tysiącu watków na raz, gdy doba ma 24h a trzeba jeszcze zająć się domem i dzieckiem.
Wiedziałam, ze moja poranna obecność i wiadomość nie pozostanie bez echa. Przykro mi jednak, ze jestem tak traktowana... No ale sa ludzie i ludzie
Wszystkiego naj,naj,naj,dla Jagodki z okazji ukonczenia 6 m-cy!!!:-):-):-):-)Spoznione zyczeni dla Kubusia wszystkiego co najlepsze!!!:-):-):-)
Witam sie z Wami dziewczyny,jakos nadrobilam zaleglosci w czytaniu,a nie powiem ze byly spore.
Podziwiam was za nocne posiadowki ja niestety o 22-ej to juz prawie spie po calym dniu z tak liczna gromadka.
Bede probowala odpisac kazdej z Was chociaz pare slow ale jak wroce bo na 13-ta prowadze Anie do przedszkola na 4h(darmowe unijne wiec dobre i 4h)
Na razie sie pozegnam
Witam sie z Wami dziewczyny,jakos nadrobilam zaleglosci w czytaniu,a nie powiem ze byly spore.
Podziwiam was za nocne posiadowki ja niestety o 22-ej to juz prawie spie po calym dniu z tak liczna gromadka.
Bede probowala odpisac kazdej z Was chociaz pare slow ale jak wroce bo na 13-ta prowadze Anie do przedszkola na 4h(darmowe unijne wiec dobre i 4h)
Na razie sie pozegnam
Eh... Wpadłam, gdyż chciałam popodziwiac Wasze dzieciaczki, gdyz jak sama zauważyłaś, nie udzielam sie na otwartym. I chociaz w taki sposób chciałabym poznać Was i Wasze maleństwa. A fotki Tomusia dałam byscie zobaczyły jak i moje dziecko się rozwija. Ale jak sobie nie życzycie tutaj mojej obecności, zrozumiem
Na ogólnym nie udzielam się, gdyż ciężko za każdym razem "wgryźć" sie u Was w temat. Wiem, ze brzmi to banalnie, ale tak jest. A pisać tylko o sobie nie zamierzam, to raz, a dwa, ze ciężko jest pisać na tysiącu watków na raz, gdy doba ma 24h a trzeba jeszcze zająć się domem i dzieckiem.
Wiedziałam, ze moja poranna obecność i wiadomość nie pozostanie bez echa. Przykro mi jednak, ze jestem tak traktowana... No ale sa ludzie i ludzie
IMAGINATION,
zacznę od końca.
Trzeba było trochę więcej szczerości i odwagi zaprezentować swoją osobą, a nie tu pisać jedno a na zamkniętym drugie.
Nie uważam żeby mój czy Confi post, były oraźliwe czy urażające dla ciebie, były grzeczne a że ktoś miał odwagę napisać co naprwdę myśli - wybacz - najwyraźniej nie jesteś do tego przyzwyczajona.
Zapytałam tyko czemu raz na 2 miesiące fundujesz nam prezentację Tomusia, a nie dlaczego nie udzielasz się na otwrtym czy jakim kolwiek innym wątku - bo to twoja sprawa i na prawdę nie interesują mnie twoje tłumaczenia. jeśli oczekujesz zrozumienia dla swoich zamieszczonych tłumaczeń, to doskonale je rozumiem, bo ja i pewnie jeszcze sporo innych dziewczyn, udzielam się właśnie na wybarnych dwóch może 3 wątkach, I WŁAŚNIE nie wciskamy się na siłę do innych, obcych nam ludzi.
My chetnie pooglądamy Tomusia, mam nadzieję jednak że jak sama napisałaś, chcesz żebyśmy zobaczyły jak się rozwija, a nie robisz to aby poczytać sobie peany i zachwyty pod jego adresem. Bo podejżewam, że wielu z nas będzie ciężko w nawale codziennych obowiązków znaleźć czas żeby coś ci odpisać, no ale przecież nie robisz tego dla komplementów.
I na koniec,
, no widzisz a dla nas - mam majowych z wątku otwartego są po prostu LUDZIE, bez żadnych podziałów, wszyscy równi.No ale sa ludzie i ludzie
pozdrawiam.
tsarina
MamaPower!
dziekuje za zyczenia!!! :***
tsarino - a Tobie dodatkowo za ten jagodowy torcik (tylko czy to nie jest kanibalizm ??;-))
to jest tort jagodowy... a nie z Jagody... ale sama przyznaj, Twoja córcia to smakowity kąsek!
mamamatysia
Fanka BB :)
Brawo:-):-):-)IMAGINATION,
zacznę od końca.
Trzeba było trochę więcej szczerości i odwagi zaprezentować swoją osobą, a nie tu pisać jedno a na zamkniętym drugie.
Nie uważam żeby mój czy Confi post, były oraźliwe czy urażające dla ciebie, były grzeczne a że ktoś miał odwagę napisać co naprwdę myśli - wybacz - najwyraźniej nie jesteś do tego przyzwyczajona.
Zapytałam tyko czemu raz na 2 miesiące fundujesz nam prezentację Tomusia, a nie dlaczego nie udzielasz się na otwrtym czy jakim kolwiek innym wątku - bo to twoja sprawa i na prawdę nie interesują mnie twoje tłumaczenia. jeśli oczekujesz zrozumienia dla swoich zamieszczonych tłumaczeń, to doskonale je rozumiem, bo ja i pewnie jeszcze sporo innych dziewczyn, udzielam się właśnie na wybarnych dwóch może 3 wątkach, I WŁAŚNIE nie wciskamy się na siłę do innych, obcych nam ludzi.
My chetnie pooglądamy Tomusia, mam nadzieję jednak że jak sama napisałaś, chcesz żebyśmy zobaczyły jak się rozwija, a nie robisz to aby poczytać sobie peany i zachwyty pod jego adresem. Bo podejżewam, że wielu z nas będzie ciężko w nawale codziennych obowiązków znaleźć czas żeby coś ci odpisać, no ale przecież nie robisz tego dla komplementów.
I na koniec,, no widzisz a dla nas - mam majowych z wątku otwartego są po prostu LUDZIE, bez żadnych podziałów, wszyscy równi.
pozdrawiam.
Doskonale wyraziłaś to co większość z nas myśli(mam nadzieję ,ze dziewczyny się nie obrażą, że wypowiedziałam się głosem ogółu)
reklama