reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

jagodzina wszystkiego co najlepsze w życiu abyś dalej tak rosła jak do tej pory była zawsze zdrowa i uśmiechnięta i obyś czasami wcześniej chodziła spać co by mamusia i tatuś mieli czas dla siebie buzka :-)

reklama
MARZENKO powodzenia w pracy :tak:
kiedy to moje dziecię prześpi noc pojedyncze incydenty przespanej nocy tylko mnie wkurzają dzisiaj znowu często wstawał :confused2:

Jagódko, wszystkiego dobrego na pół roczku

6.jpg

a to torcik jagodowy...

IMAGINATION wybacz ale muszę cię o to zapytać.

Wogóle się tu na wątku majówek nie udzielasz. Z tego co wiem to swoje znajome

masz głównie na zamkniętym i bliższe kontakty utrzymujesz z koleżankami z

wątku zamkniętego. Nie wiesz o Nas za dużo ani o naszych Maluszkach, dla nas też

jesteś raczej obcą osobą (tak wiem że pisałaś tu w ciąży i część dziewczyn cię zna, ale to już było dawno) więc

wytłumacz mi proszę, po co raz na 2 miesiące wpadasz tu i zamieszczasz masę zdjęć

Tomusia?
Eh... Wpadłam, gdyż chciałam popodziwiac Wasze dzieciaczki, gdyz jak sama zauważyłaś, nie udzielam sie na otwartym. I chociaz w taki sposób chciałabym poznać Was i Wasze maleństwa. A fotki Tomusia dałam byscie zobaczyły jak i moje dziecko się rozwija. Ale jak sobie nie życzycie tutaj mojej obecności, zrozumiem:tak:
Na ogólnym nie udzielam się, gdyż ciężko za każdym razem "wgryźć" sie u Was w temat. Wiem, ze brzmi to banalnie, ale tak jest. A pisać tylko o sobie nie zamierzam, to raz, a dwa, ze ciężko jest pisać na tysiącu watków na raz, gdy doba ma 24h a trzeba jeszcze zająć się domem i dzieckiem.
Wiedziałam, ze moja poranna obecność i wiadomość nie pozostanie bez echa. Przykro mi jednak, ze jestem tak traktowana... No ale sa ludzie i ludzie:sorry:

Wszystkiego naj,naj,naj,dla Jagodki z okazji ukonczenia 6 m-cy!!!:-):-):-):-)Spoznione zyczeni dla Kubusia wszystkiego co najlepsze!!!:-):-):-)

Witam sie z Wami dziewczyny,jakos nadrobilam zaleglosci w czytaniu,a nie powiem ze byly spore. :tak:
Podziwiam was za nocne posiadowki ja niestety o 22-ej to juz prawie spie po calym dniu z tak liczna gromadka.:tak:
Bede probowala odpisac kazdej z Was chociaz pare slow ale jak wroce bo na 13-ta prowadze Anie do przedszkola na 4h(darmowe unijne wiec dobre i 4h)
Na razie sie pozegnam

dziekuje za zyczenia!!! :***
tsarino - a Tobie dodatkowo za ten jagodowy torcik:-D:-D:-D (tylko czy to nie jest kanibalizm ??;-):-D:-D:-D)

Eh... Wpadłam, gdyż chciałam popodziwiac Wasze dzieciaczki, gdyz jak sama zauważyłaś, nie udzielam sie na otwartym. I chociaz w taki sposób chciałabym poznać Was i Wasze maleństwa. A fotki Tomusia dałam byscie zobaczyły jak i moje dziecko się rozwija. Ale jak sobie nie życzycie tutaj mojej obecności, zrozumiem:tak:
Na ogólnym nie udzielam się, gdyż ciężko za każdym razem "wgryźć" sie u Was w temat. Wiem, ze brzmi to banalnie, ale tak jest. A pisać tylko o sobie nie zamierzam, to raz, a dwa, ze ciężko jest pisać na tysiącu watków na raz, gdy doba ma 24h a trzeba jeszcze zająć się domem i dzieckiem.
Wiedziałam, ze moja poranna obecność i wiadomość nie pozostanie bez echa. Przykro mi jednak, ze jestem tak traktowana... No ale sa ludzie i ludzie:sorry:

IMAGINATION,
zacznę od końca.

Trzeba było trochę więcej szczerości i odwagi zaprezentować swoją osobą, a nie tu pisać jedno a na zamkniętym drugie.

Nie uważam żeby mój czy Confi post, były oraźliwe czy urażające dla ciebie, były grzeczne a że ktoś miał odwagę napisać co naprwdę myśli - wybacz - najwyraźniej nie jesteś do tego przyzwyczajona.

Zapytałam tyko czemu raz na 2 miesiące fundujesz nam prezentację Tomusia, a nie dlaczego nie udzielasz się na otwrtym czy jakim kolwiek innym wątku - bo to twoja sprawa i na prawdę nie interesują mnie twoje tłumaczenia. jeśli oczekujesz zrozumienia dla swoich zamieszczonych tłumaczeń, to doskonale je rozumiem, bo ja i pewnie jeszcze sporo innych dziewczyn, udzielam się właśnie na wybarnych dwóch może 3 wątkach, I WŁAŚNIE nie wciskamy się na siłę do innych, obcych nam ludzi.

My chetnie pooglądamy Tomusia, mam nadzieję jednak że jak sama napisałaś, chcesz żebyśmy zobaczyły jak się rozwija, a nie robisz to aby poczytać sobie peany i zachwyty pod jego adresem. Bo podejżewam, że wielu z nas będzie ciężko w nawale codziennych obowiązków znaleźć czas żeby coś ci odpisać, no ale przecież nie robisz tego dla komplementów.

I na koniec,
No ale sa ludzie i ludzie:sorry:
, no widzisz a dla nas - mam majowych z wątku otwartego są po prostu LUDZIE, bez żadnych podziałów, wszyscy równi.
pozdrawiam.

IMAGINATION,
zacznę od końca.

Trzeba było trochę więcej szczerości i odwagi zaprezentować swoją osobą, a nie tu pisać jedno a na zamkniętym drugie.

Nie uważam żeby mój czy Confi post, były oraźliwe czy urażające dla ciebie, były grzeczne a że ktoś miał odwagę napisać co naprwdę myśli - wybacz - najwyraźniej nie jesteś do tego przyzwyczajona.

Zapytałam tyko czemu raz na 2 miesiące fundujesz nam prezentację Tomusia, a nie dlaczego nie udzielasz się na otwrtym czy jakim kolwiek innym wątku - bo to twoja sprawa i na prawdę nie interesują mnie twoje tłumaczenia. jeśli oczekujesz zrozumienia dla swoich zamieszczonych tłumaczeń, to doskonale je rozumiem, bo ja i pewnie jeszcze sporo innych dziewczyn, udzielam się właśnie na wybarnych dwóch może 3 wątkach, I WŁAŚNIE nie wciskamy się na siłę do innych, obcych nam ludzi.

My chetnie pooglądamy Tomusia, mam nadzieję jednak że jak sama napisałaś, chcesz żebyśmy zobaczyły jak się rozwija, a nie robisz to aby poczytać sobie peany i zachwyty pod jego adresem. Bo podejżewam, że wielu z nas będzie ciężko w nawale codziennych obowiązków znaleźć czas żeby coś ci odpisać, no ale przecież nie robisz tego dla komplementów.

I na koniec,, no widzisz a dla nas - mam majowych z wątku otwartego są po prostu LUDZIE, bez żadnych podziałów, wszyscy równi.
pozdrawiam.
Brawo:-):-):-)
Doskonale wyraziłaś to co większość z nas myśli(mam nadzieję ,ze dziewczyny się nie obrażą, że wypowiedziałam się głosem ogółu:sorry:)

reklama
Do góry