reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

O o zywiło sie ale fajnie:-)
Mama Niki trwam trwam:-) jest mi z na dobrze nawet schudłam 2 kg które pieknie odrobiłam ale @ mam dzis miec to pewnie przez to:/, ale nie poddaje sie:-) Jak pójdziesz nastepnym razem na fit to zdjecia facetowi porób:-p albo go nakreć hihi:-) jestem ciekawa jak wyglada ( oczywiscie żartuje):-p
Tsarina angina:/ współczuje:-( biedna Iza
kasica212 masz taki talen ach kobieto zazdroszcze ci ja to na drutach i szydełkiem potrafie łancuszek zrobić:-p teraz mecze szydełko ale cały czas znajduje cos pilniejszego do zrobienia:/ Piekna fryzurka na prawde bardzo ci pasuje:-)
kasia mama Niki nie mówicie ze u was snieg pada?

reklama
o matko snieg!! :szok: zazdroszczę wam. :unsure:

ja ostatnio sie popłakałam z tęsknoty za śniegiem :ninja2: , bo to jest JEDYNA rzecz jakiej mi tutaj brakuje.

m&ms z chęcią sie z Tobą zamienię... ja na samo słowo snieg mam ochotę zasnąć jak niedźwiedź i wstać dopiero na wiosne

och Umi, ty "niedźwiedziu". :-D ;-)

ja tak kocham śnieg!!, zaśnieżone ulice, drzewa i domy i wszytsko pokryte grubą warstwą śniegu. Dwie godziny odśnieżania 15m od furtki do drzwi wejściowych :-) :-p, otupywanie butów po wejściu do domu... Tą poświatę kiedy wieczorem świecą latarnie i wszędzie jest biało... zaraz znowu się popłaczę. :ninja2:

Hello.
Zimno,brrrrr,mokra breja leci z nieba-fuj nienawidzę takiej pogody:no:
Sylwia, ja też składałam życzenia. :((((( :sad:

może to kiepsko zabrzmi, ale cieszę się że wy też macie takie problemy ze spaniem. Bo jakoś robi się to dla mnie jakąś normalną kwestią rozwojową i już.

Napisz koniecznie jak udala się impressska. :tak: :-)
Przepraszam Martuś.Wiem,że składałaś życzenia(jako jedna z pierwszych zresztą),ale mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.
Ja również mam nadzieję,że te nocne koszmary to tylko kwestia rozwojowa.Wmawiam to sobie co rano kiedy wstaje półżywa:baffled:

Imprezka urodzinowa suuuuuper. Obecni żądają kolejnej w(prawie) takim samym składzie.
Kasico uwielbiam ta fryzurkę.Świetnie ci pasuje.Aama byłam posiadaczka takowej przez prawie trzy lata;-)
Florencjo miałam takie same podejście do świąt rok temu i wiadomo jak to sie skończyło:-(.W tym roku niech się dzieje wola nieba.

Musze zacząć się pakować...a tak mi się nie chce:dry:

Mamatysia wiem ja też już kiedyś kiedyś miałam ten fryz na głowie, ale tamten był dłuższy ten jest krutszy i bardziej mi sie podoba :-p

Kasia odpoczywaj, nabierz dystansu i wracaj do nas znowu

Umi ja szydełko mam, planuje męczyć i nigdy po drodze ech...

Mamo Niki a ja zdjęcie pana z fit poproszę :-p Mnie na drutach nauczyła kiedyś babcia jak byłam dzieciak i w sumie to znam tylko najprostszy sposób

M&m's nie płacz może kiedyś w zimę się wybierzecie do PL i nacieszysz się śniegiem :-p A czy to nie dziwne zawsze tęsknimy za tym co wydaje się nie możliwe aby zatęsknić. Ja np. sobie nie wyobrażam jak można tęsknić za śniegiem po dwóch pierwszych dniach radości jak spadnie, nie mogę doczekać się wiosny

Wiecie co a ja się wzięłam za porządek w szafach już mam trzy torby dla Caritasu, a jeszcze muszę zrobić porządek z rzeczami po małej, na razie moje i M zrobione. Po za tym korzystam, że młodej nie ma i robię takie gruntowne porządki bo przy niej to się nie da.

Ostatnia edycja:
Mmatysia, ty tu gadu gadu, a zdjęć jakoś nie widzę... :-p ;-)

co do świąt, to zeszłych twoich świąt chyba się pobić nie da. :no: gorzej już być nie może...

i GDZIE JEDZIESZ? że sie pakujesz.

Kasica, no wiem że możemy się wybrać do Pl, ale wiesz, ja bym chciała mieć całą zimę śnieg. a już szczególnie w święta. Co akurat i w Pl nie zawsze ma miejsce - no przynajmniej w mojej -ex warszawie.

gratuluję zacięcia porządkowego. :tak:

ja muszę dziś spakować kilka prezentow do Pl. :tak:

edit:

Moniq, tak jak ty nie masz ochoty pisać tutaj, tak ja nie mam ochoty pisać tam.

co do twoich zarzutów, nie mam ochoty wchodzić w dyskusję z tobą, bo twoje argumenty są słabe. wybacz ale nie sądziłam że taka wykształcona kobieta jak ty może mieć tak ograniczone spojżenie na sytuację.
Dziękuję ci za "wnikliwą" ocenę mojej osoby. Jak widać ocenianie innych idzie ci świetnie, następnym razem może uda ci się dokonać równie trafnej samooceny.

pozdrawiam. :-)

Ostatnia edycja:
Mmatysia, ty tu gadu gadu, a zdjęć jakoś nie widzę... :-p ;-)

co do świąt, to zeszłych twoich świąt chyba się pobić nie da. :no: gorzej już być nie może...

i GDZIE JEDZIESZ? że sie pakujesz.
Zdjęcia...hmmmm.No nie wiem:dry:
Jadę w piatek do Warszawy na dwudniowe szaleństwo(teatr,kluby a w sobotę Złote tarasy:tak::tak::tak:)

reklama
Do góry