reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy majowe 2009

Dzień Dobry kochane :-):-):-)

Nie odzywałam się parę dni, ale miałam trochę spraw..........:happy2:
W czwartek dostałam telefon, że na piatek przed 10 mam się zgłośić do szpitala na tomografię, oczywiście musiałam wziąść uw bo jak wcześniej pisałam tomografię robiłam w innym mieście :baffled:
No a wsobotę ehhhh był wielki dzien nasze spotkanko! Było naprawdę super! No a niedziela należała do rodziny, więc same rozumiecie :happy2:.

monika1977, AgA, barmanka79, agakm, mamstud, Roxy- dziekuję kochane za miłe słowa wsparcia :happy2: jesteście cudowne!!!

confi, kasia1208- super filmiki..... :-):-) a chłopaki dają czadu....... dziewczyny wstydzcie się :-D

mamaNiki- fajna fryzurka i bardzo odważna :-)

barmanka79- oj kochana ja tylko robie sałatkę a w święta będziem u rodzinki więc mam problem z głowy ;-). Ja nie robię oddzielnego koszyczka, bo maja jeszcze go nie zaniesie, ale jak będzie starsza to czemu nie :-) Ostatnio też chciałam kupić płasz ale nie dam 300 zł a te tańsze to jakieś takie hmmmm bleeeeee

monika1977- dziekuję za pamięć muaaaa buźka, wiesz co mam od 7 rano włączone forum kuźwa ale zapierdziel w pracy i cały czaspiszę jednego posat!

SPÓŹNIONE ŻYCZONKA
DLA IZUNI, DAMIANKA, WIKTORKA,
XAVEREGO,TOMUSIA
I MIŁOSZKA
ROŚNIJCIE ZDROWO ŁOBUZIACZKI

dziekuję wszytskim za życzenia dla Majeczki :-):-):-):-)

zaraz postaram się opisać nasze spotkanko sobotnie!
kurcze dziewczyny musimy się kiedys wszytskie zorganizować :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Aguś - 2 kg mąki??? Jesssu jak ja bym drożdżówkę zjadła...

a i ja ostatnio jak Sławek jest w domu to nie piszę za bardzo na forum... czasmi włącze komputer, ale też tylko chwilkę poczytam i zazwyczaj na tym koniec...

Monika a ja cynamon uwielllllbiam!!!! nie cierpię wanilii i nie lubię ptasiego mleczka...
a sernik w wersji wzbogaconej lub ten torcik zrobię ale dopiero w środę lub w czwartek. jak wyjdzie to potem sobie na święta zrobię...

Witam.
Wszystkiego dobrego dla Majeczki i Miłoszka :-)
Och święta się zbliżają,i co do M to pewnie przez tydzień Go prawie nie zobaczę:sorry2:no cóż taki zawód.
Kiedy wstawicie w końcu te fotki,no co ciekawa jestem:-D.
Te urządzenia do ćwiczeń jak z kosmosu, ja jednak wolała bym zwykły aerobik:tak:.
Ankzoc opowiadaj czekam:tak:.

Ostatnia edycja:
Marzenko - zapraszam na drożdzówki. Zrobiłąm tradycyjnie rogaliki, i strudle (nadzienia były 3: marmolada truskawkowa, masło czekoladowo-orzechowe, i masło czekoladowe z posypką przyprawy Kamisa do kawy i deserów)

czy Wy też macie dzisiaj jakiś taki smętny dzionek... ??? no normalnie - lecę się podładować kawą...

Aniu - koniecznie musimy się zorganizować!!! A jak z tym tomografem? Kiedy bedziesz miała wyniki?

Ankzoc i co Ci ten tomograf pokazał?

Kasiu a ja jestem leniwa i wolałabym te urządzenie-tyko skąd wziąć kasę na te seanse.
Mnie na święta też nie będzie w domu ale lubię mieć posprzątane. Okna i tak musiałam umyć bo ostatnio myłam na poprzednie święta . W szafkach też wcześniej przydałyby się porządki ale jakoś weny nie było

agakm- tak tak musimy się zorganizować......... koniecznie!!! A wyniki mam mieć dziś kuzynka pojedzie mi odebrać

kasia1208- już piszę posta, a wiesz bardzo dużo zdjęć robiła moniqsan i bohaciefka i mamstud! Więc zobaczymy co tam napstrykały i cos wrzucimy (po wspólnych oględzinach :-D)

monika1977- jeszcze nie mam wyników

Mnie też na święta nie będzie,ale posprzątane muszę choć troszkę mieć:tak:okna umyte w szafkach porządek i w sobotę wybywam do teściowej na całe święta.A święconke dla Filipka będę miała osobną, już zakupiłam koszyczek mini i zamiast zwykłych jaj będą czekoladowe mini w koszyczku i jeszcze jakieś odpowiednie przekąski co by zająć Filipka w kościele:-D.

Kasiu koszyczek mojego Mikołaja wygląda podobnie. Zastanawiam się czy w tym roku nie zrobić mu już dorosłego.Myślę,że ze słodyczy to wsadzę mu baranka z cukru i to wszystko.
Święta u teściowej? Trzeba mieć mocne nerwy żeby to wytrzymać. Moja nie jest taka najgorsza ale te jej ciągłe rady co do dzieciaków mnie wkurzają.Poza tym skacze przy tych swoich dzieciach jakby miały po 2 lat.

a tak w ogóle to gdzie jest Moniq?

Ostatnia edycja:
reklama
Aniu - nie no.... suuuuuper to Wasze spotkanko było!!! Piękny opis :tak:
hmmm... ja już po prywatnych rozmowach (gg, tel.)zmieniłam zdanie o co niektórych Mamusiach (;-)) - pewnie w realu byłoby jeszcze lepiej:tak:

To teraz trzeba zmotywować Dziewczyny ze Śląska ;-):tak::-)

Do góry