reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

hejka Mamuśki! Cisza, bo sobota i sprząrać trzeba ;) Ja też czekam na męża zeby Laury pilnował i biore się za porządki bo już nie mogę patrzeć na ten syf!!!! W tygodniu to nie ma szans na sprzątanie, no chyba że z Laura na rekach... Nasza nocka też dobrze przespana. Oczywiscie było budzenie się na cyca, ale od razu dalej zaspypiałyśmy. ALe kurcze, kolejna noc z rzedu Laura śpi z nami :/ Przyzwyczai sie jak nic, a ja sie nie wysypiam bo uwazam zeby jej nie przygnieść...

Domi - super, że będziesz miała taką ekipę w domu! I pomoc i towarzystwo ;)

Jutro obiad u teściów, wiec nie wiem czy będę miała kiedy tu zajrzeć. Spokojneo weekendu!

reklama
No ja odkurzylam pranie wstawilam układała puzzle z Mają godzinę teraz zjedliśmy placuszki i czekamy na łóżko bo napisali ze będę w ciągu godz:):) Agatka spi sobie smacznie i zaraz za ściąganie się biore;) a powiem wam ze Agatka w nocy spi ze mną a w dzień w łóżeczku na dole i jak ostatnio marudzila zanioslam na górę położyłam do łóżeczka Maja pilowala jej bo ja mleko poszłam robić wracam a niunia prawie spala juz;) wiec myślę że ok będzie ze spaniem w lozeczku;)

No ja dzis sterte wyprasowalam, poodkurzalam, pranie wstawilam, zupe zjadlam tak mi mala ladnie spala. Teraz sie karmimy. Moze jeszczr zdazymy przed zmrokiem na balon wyjsc;)

Quchasia a na spacerku nie wychodzisz?
Łóżko już przyszło mąż składa;) a ja nakarmilam Agatke i teraz sobie spi ładnie jak się mąż upora szybko z łóżkiem to do Ikei pojedziemy;)

No nie zawsze mi sie chce z 3 pietra wozek znosic i wnosic, zwlaszcza jak dzis sama jestem;( mezulek mial wrocic wczesniej i mielismy isc na spacerek, ale mu sie w pracy przedluzylo..

To udanych zakupow;D

No i Ikea przełożona na jutro :/ ale odrazu w Tesco zakupy spożywcze zrobie:) bo to w tym samym miejscu.
Teraz się karmimy ale coś kupka ciężko idzie ale pierdy normalnie:-p tak pierdziala ze myślałam że kupkę zrobiła a tu pusto:-p myślę że jutro kupię pampki 3 już bo od 2jek ma na nozce odcisk już wiec kupię większe dobrze ze 2jek nie mam duzo;)

Hej. Mąż u mnie chory więc ostatnie 3 dni nie podchodził do Kosmy. A ją już fizia dostawalam :/
Młody w dzień śpi u mnie na rękach. Po spacerze jak spał i 2-3h teraz budzi się od razu :( nie mam szans nic zrobić w domu. Siedzę i karmie i oglądam seriale. Greys Anatomy zaczęłam znów od początku a już jestem w połowie 7 :/ wolałabym się domem zająć i starszakiem a nie mogę... Młody terrorysta nie daje. Przez to też kg zrzucić nie mogę i brzucha :( pewnie za kilka miesięcy zatesknie za tym okresem jak będę za młodym latać jak kot z pecherzem ;)

Sorki że tylko o sobie ale ostatnio mam gorszy humor. Dziś na spacerze wszystko mnie wkur...ło. Przepraszam za język ale inaczej się tego nazwać nie da. Od wrzeszczacych dzieciaków przez ujadajace psy na wietrze skończywszy. I jak wróciłam z nadzieją że odpoczne młody postanowił nie spać pó spacerze... Grrrr ech. Teraz już w łóżku. Młody właśnie zasypia.
Także dobranoc :)

Domi super że masz rodzinke przy sobie :)
Udanych chrzcin jutro :)

reklama
Do góry