reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Agatka dopiero sie obudzila przebralam w pizamke bo za pozno na kapiel zje i idziemy spac;) a zdrzemnelam sie 20min na kanapie taka zmeczona bylam ze nie wiem kiey usnelam;) milej i w miare przespanej nocki;)

reklama
Dziewczyny wlasnie ogarnelismy wszystko po gosciach, mala spi;) grzeczna byla, choc na poczatku usnela dopiero na raczkach. Takze balam sie a widac niepotrzebnie;) kupilam sobie karmi, ale mala byla taks maruda na poczatku i balam sie ze cyca bedzie co chwile wolac..

Hej. Oski w nocy w miare szybko zasypial wiec juz tu nie zagladalam tylko uciekalam spac. W ogole jak G go uspal przed 21 tak spal do 00:30. Supcio, czemu mi tak nie przesypia teraz jak go usypiam. Pozniej zasnal 1:30 i spal do 4. No i tu juz coraz gorzej bo po karmieniu o 4 zasnal i obudzil sie juz dwa razy na cyca, eh. Wczesne ranki ostatnio tak u nas wygladaja :/

Antykoncepcja hmm. Ja bralam kiedys 3 miesiace tabletki i po miesiacu musialam zmienic na inne i pozniej znowu chcialam zmiany bo sttasznje sie czulam. Niedobrze.mi bylo, glowa bolala eh. Przeszlam na plastry, naklejalam je rok. Bylo ok ale mialam wrazenie ze troche przytylam:/ boje sie tego sttasznie, ale tu po cc trzeba stosowac antykoncepcje niby, dla bezpieczenstwa i zdrowia. We wtorek mam ginke, juz sie boje.

G pojechal na 5 do pracy. Ale dzis sobota wiec ttlko do 10 pracuja. Juz nie moge sie doczekac jak wroci!
W ogole wczoraj zaszalelismy. W koncuuu :) a balam sie ze zapomnialam jak to sie robi bez brzucha itd :D

Witam po nieprzespanej nocy chyba cos nas rozkłada po ostatniej wizycie u lekarki mala miała biegunkę i robiła bardzo rzadkie kupki na szczęście tylko raz, dwa razy dziennie i lekarka powiedziała ze niby nie ma sie czym martwić mimo ze płacze przy tym strasznie. A wczoraj mnie potwornie zaczął bolec brzuch było mi niedobrze i dostałam biegunki chyba jakiś wirus nam sie przypałętał byłam tak padnieta ze w nocy mąż wstawał do malej i tylko do karmienia mi ja dawał mimo ze rano musial wstać do pracy. Mam nadzieje ze dzisiaj będzie juz lepiej

Olcia szybkiego powrotu do zdrowia:*
U nas noc w miare Agatka zasnęła przed 23 wstała po 2 zjadła pospala do po 4 później pojadla po 5 wstała glodna to zeszlam ściągnąć jej butle bo z cycusia się nie najada zjadła przed 6 zasnęła po 7 berzuszek obudził ale za chwilę usnela pospala 1.5h obudziła mnie bo się prezyla wiec wstalam sciagam mleko i zarazglodna będzie ale spi tylko marudzi przez sen.
Dziś sprzątanie obiad i zakupy muszę spożywcze jechać zrobić do pl sklepu i espumisan kupić bo się kończy a czytalam żeby pomagał to trzeba dawać przed każdym karmieniem a nie doraźnie. Dobrze że on się w całości wydała z organizmu :)
Miłego dnia mamuski;)

Ja ogarnelam na dole już odkurżyłam to mała uusnela akurat przy odkurzaczu teraz lecę Mai pościel zmienić i mężowi zetre kurze i obiad jakiś tylko nie mam pomysłu co...
Maz pojechał z Mają do sklepu z zabawkami bo uzbierało sobie 20f i lego movie bardzo chciała sobie kupić wiec pojehali ale Maja kawałek bo tutaj koło nas w tym sklepie nie było wiec pojechali gdzieś dalej;)

reklama
Heja,
Mi też Adaś usnal przy odkurzaczu:) więc trochę podgarnelam, a mąż z Wojtkiem pojechali po zakupy. Dzisiaj noc kiepska, ale u nas średnio co trzecia taka, chyba się powoli zaczynam przyzwyczajać. Ciekawe, czy po pierwszym miesiącu będzie lepiej? Ze starszym tak było:)

Do góry