quchasia nie mam pojecia. Nagle mnie zmulilo i szybko musialam leciec do lazienki bo slinotok... A jadlam to co G i on sie dobrze czul..dziwne.
Sliwka to powien Ci ze masz fajnie, bo Oski chce spac juz tylko w lozeczku. U mnie w lozku to nie wiem jak bardzo zmeczony musialby byc zeby zasnal, masakra jakas. Chociaz z drugiej strony to sir ciesze, bo jego lozeczko jest tylko jego i dobrze ze chce w nim spac
Hm szybko dostalas
@... Ja licze ze z kilka miesiecy jeszcze bedzie spokoj hihi. Ale zebym sie nie przeliczyla
a co do tamponow to chyba mozna uzywac, patrzylas co pisza w necie?
apolinka woooow, niemozliwe!! Tyle godzin na kp :O albo niejadek z niego, albo masz mega tresciwe mleko !! Superowo.
Gosia ale ta Agatka ma wrazliwy brzuszek, no wspolczuje Wam. Co do reklamy to serio? Bebilon? Hmm.. No moze
Ja nie wiem co z ta moja laktacja...wnerwia mnie juz. Nie wiem czy Oskar sie najada czy nie... A i teraz jedzenie to z dwoch piersi i zajmuje to ok pol godziny. Wczesniej jadl w 10min i tylko jednego cycusia i spal po 3-3,5h a teraz 1,5-2h po dwoch cycach....
W ogole w koncu sie dowiedzialam o co chodzi z tym moim mm ktorr mam i jaka jest roznica miiedzy nim a 1. Otoz moje to Bebivita Pre a jest jeszcze Bebivita 1. No i te moje ponoc bardziej naturalne i zblizone do mleka matki w smaku i wartosciach i mniej sycące. No i te Pre podaje sie np gdy karmi sie piersia gdy malo pokarmu i nie powoduje kolek ani zatwardzen z racji braku skrobii. Tyle sie dowiedzialam i przynajmniej teraz wiem. Bo niemieckie etykiety to jakas czarna magia dla mnie...