reklama
porannakawa
Fanka BB :)
....a ja znowu na chwile bo mi laza po chalupie co chwile i mala budza . Olcia nigdy ale to nigdy bym takiego malucha nie zostawila mowy nie ma nawet z niania elektroniczna. Niech sie zachlysnie , albo uleje , zwymiotuje itd nieszczescie gotowe a przez nianie mozesz nie uslyszec . Nie wiem czy mieszkasz w domu czy mieszkaniu jak w domu to na smycz dluga stan w drzwiac i niech zrobi siku i co tzreba przy domu . Ja tak robie jak wszyscyw szkole czy w pracy pozniej zbieram bo bym inaczej nie dala rady.
No ja mam ogród i psa wypuszczać i mam z glowy
porannakawa współczuję robotników placzacych się po domu
Ja już pdkurzylam kuchnie i łazienkę sprzatnelam teraz się doje jak skończę i mała będzie spała to się zdrzemne później obiad dzis gulasz z ryżem a zupe mam dla Mai no i pranie wstawić i pościel zmienić muszr
porannakawa współczuję robotników placzacych się po domu
Ja już pdkurzylam kuchnie i łazienkę sprzatnelam teraz się doje jak skończę i mała będzie spała to się zdrzemne później obiad dzis gulasz z ryżem a zupe mam dla Mai no i pranie wstawić i pościel zmienić muszr
olciastrzelce
Ok dziękuję za rady. No ja się właśnie boje ja sama zostawić nawet na 5 min. Niestety nie mieszkam w domu tylko w bloku na drugim piętrze juz myślałam ze ja jakas panikara jestem ale widzę ze macie takie samo zdanie wiec Ingusia pójdzie ze mna
Domi_Polka
quchasia bo w sumie kazdy mi to powtarza (polozne, lekarze) że lepiej jak dziecko ssie pierś, dla jego podniebienia czy cos, że z butelki leci szybciej niz z cyca i mozna sie szybciej najesc a wiec pozniej mozr sie przy cycu denerwowac, mowili jeszcze ze sciaganie rozregulowuje cykl laktacji, no cos takiego bylo jako przekonywanie do kp niz sciagania do butli
Olciastrzelce ja mieszkam tez w bloki na 2piettze i czesto musze zostawic malego na chwile i zejsc do piwnicy wstawic pranie, a pozniej po nie pojsc. Ale czy zostawilabym go zeby isc na spacer z psem, hmm raczej nie. A piesio tez by chcial pewnie dluzej pospacerowac niz te 5min na szybkie siku
Ja szczepie 6w1. Mam nadzieje ze nie bd zalowala...
Gosia a jakie masz teraz mm skoro piszesz ze kupisz zwykle bebiko1?
Porannakawa ojej. U mnie sasiedzi maja ciaagly remont i juz mnie to wkurza. Wczoraj o 20 wiertarka. A dzis o 7:30 odkurzanie i trzaskanie szafkami. Tutaj wszystko cholernie slychac!! Nawet jak kaszlają.
Olciastrzelce ja mieszkam tez w bloki na 2piettze i czesto musze zostawic malego na chwile i zejsc do piwnicy wstawic pranie, a pozniej po nie pojsc. Ale czy zostawilabym go zeby isc na spacer z psem, hmm raczej nie. A piesio tez by chcial pewnie dluzej pospacerowac niz te 5min na szybkie siku
Ja szczepie 6w1. Mam nadzieje ze nie bd zalowala...
Gosia a jakie masz teraz mm skoro piszesz ze kupisz zwykle bebiko1?
Porannakawa ojej. U mnie sasiedzi maja ciaagly remont i juz mnie to wkurza. Wczoraj o 20 wiertarka. A dzis o 7:30 odkurzanie i trzaskanie szafkami. Tutaj wszystko cholernie slychac!! Nawet jak kaszlają.
olciastrzelce
Domi no jak męża nie ma i pogoda jest jaka jest to niestety z psem na dluzej nie da rady wyjść. Jutro pójdzie z mężem na dłuższy spacer. W południe to nie problem bo biorę mala i można iść ale wieczorem jak temperatura aż tak spada to malej tez za bardzo nie wezmę na konkretny spacer.
reklama
Domi mam teraz aptamil tutejsze mleko nie wiem czy jest w pl takie
Obiad się dusi a ja sciagam mleko mała zjadła i spi nadal zanim nakarmilam to super humor po wstanie miala to pogadalysmy i się zasmiala pewnie że mnie a nie do mnie no i po Maję za 40min lecimy
Obiad się dusi a ja sciagam mleko mała zjadła i spi nadal zanim nakarmilam to super humor po wstanie miala to pogadalysmy i się zasmiala pewnie że mnie a nie do mnie no i po Maję za 40min lecimy