Hej Laseczki !!
Nie mam co dzisiaj opowiadac , doprowadzam chate do stanu uzywalnosci po wczorajszej imprezie ;-)Kurcze brzuch mi sie coraz bardziej stawia ... ale sie ciesze ze chyba udalo mi sie doczekac do grudnia ...tak jak chcialam a od jutra niech sie dzieje co chce
ps. co do mojej przeprowadzki to sie wszytsko okaze do piatku
Malz nie kaze mi sie martwic .... wezmie chlopakow i raz, dwa powinni sie uwinac bo to bliziutko , tylko boje sie ze tak sie nakrece ze wyladuje w szpitalu i bedzie klopot z maluchami....tak czy siak jesli sie zdecydujemy do 11 grudnia musimy sie uwinac. Bardzo chce zeby Iga miala swoj pokoj !!!! :-( Nawet lozeczka nie zlozylam ani nic bo czekam na ten cholerny telefon od babki kiedy mozna zobaczyc chalupe , przez szybe jedynie widzielismy ze panele w jednym pokoju jeszcze nie polozone i jakas dmuchawa jest wstawiona .
Asia K , Betix dziewczyny gratulacje :-) zdrowka i wszytskiego co najlepsze dla Was i maluszkow :-)
Szkrabek o cholera
daj znac kochana !!! Trzymam mocno kciuki!
OlaSz ja nie sadze aby to byla cholestaza , ja mam ale zadnej wysypki nie widze , jedynie na wieczor zaczyna coraz bardziej swedziec bo juz leki nie daja rady ale ja mam podobno lekka wersje bo alat i aspat nie rosnie od miesiaca . Mysle ze to bardziej reakcja alergiczna na leki
. Wogole to ja nie wiem co mi sie poplatalo ze Ty dzisiaj cesrke masz
.
Marcysia jejkuuuuuuuu jeszcze tylko nocka i corcia bedzie na swiecie ... Yezu ja bym chyba nie spala
Pigula ooooo kochana jak czop odchodzi:-) to jak jutro witamy maluszka ? Widze ze jednak sie lekarze chyba nie myla co do wagi malucha , ciekawa jestem czy faktycznie sie sprawdzi
Qrcze wiem ze to glipie ale jak widze jak ten "worek" z prezentami sie rozsypuje to mam wrazenie ze ja jestem jakos do tylu
i ze wy juz wszytskie bedziecie mialy maluchy a ja dalej bede czekac