olciastrzelce
Fanka BB :)
Porannakawa padlam firewalla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe widze ze tu wiekszosc ma dzis dzien lenia :-) w sumie to cos bym zrobila ale nic mi sie nie chce :-)
Dziewczyny mam do was takie techniczne pytanie. Czy ktoras z was korzysta z bb na telefonie z windowsem? Bo teraz mam z androidem ale zamowilam inny i nie wiem czy ta aplikacja nie jest tylko na androida jak wiekszosc:-\
Quchasia, a w jakim szpitalu urodziła ta bratowa koleżanki? Jeju, 32 tydzień.. Malutki takie, trochę posiedzą w szpitalu...
Dziewczyny faceci mają chyba pół mózgu. Mój szuka wakacji....cały czas linki wysyła. A to mazury, morze, Chorwacja. W końcu mowie mu ze ja nawet o tym nie myślę. Czeka mnie poród, polog itd....ale gdzie tam....:-/
Dzag, ach ten Twój Mąż :-) ja nieraz jak chce cis uświadomić mojemu M, sama Sie przy nim zabieram do roboty za to czego on nie robi...wtedy od razu rzuca wszystko i mnie wyrecza, a najbardziej działa ba niego tekst "sama dam sobie radę" wtedy Go k....ca bierze
Szkrabek wiesz co ja juz sama nie wiem czy ja bym chciala juz urodzic ... Jakos grudniowa data bardziej mi sie podoba Moj Marcel ma w niedziele urodziny i qrzce zawsze mi ten listopad nie pasowal ... nie lubie tego miesiaca . Takze jeszcze z tydzien musze nogi pozaciskac .
Szkrabek przyplyw energii chwliowy jutro bede jeczec a synka masz super !!!! Dzieciaki sa niesamowite i wala prosto z mostu !!