reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Ja tez nie dostalam zaproszenia ale na tel jestm bo moj maz na kompie siedzi:/
Maja dala wyrwac zabka 2ke na dole bo jedynki na dole juz wyrwane dawno:) a na gorze obydwie jedynki sie ruszaja ale jeszcze nie az tak mocno wiec musze jakiegos sucharka jej dac bo juz ze 2miesiace sie machaja. Maja poszla spac dzis pozniej bo jutro weekend;) i ja tez sie zbieram bo plecy bola a nico nie robilam dzis:)
Milej i przespanej nocki mamuski :))

Gosiu dostałaś zaproszenie :) tylko musisz na telefonie wejść w przeglądarke internetową, ja mam google chrome ściagniete i tam normalnie wpisałam www.babyboom.pl/forum i na grupach jest nasza grupa. Tylko musisz tam widok jak na komputerze ustawić. Ja nacisnełam to u siebie poprzez guzik na tel taki z ustawieniami jakby.
A do Mai przyjdzie zębowa wrózka? :D

reklama
Domi dzieki:) wrozka nie przyjdzie bo ona wie ze nie istnieje i ze mama z tata poloza pieniazki pod poduszke:) juz polozylam mam nadzieje ze sie ucieszy z sumy bo dostala 5£ wiec uwazam Ze to duzo jak na zabka:)
Ja juz w lozku ide spac oczka sie juz kleja mimo iz u mnie godz do tylu:) Dobranoc:)))

Dziekuje dziewczyny juz tam dolaczylam. Niestety z bb korzystam przez aplikacje w tel a nie przegladarke i dlatego byl problem. Ale tu tez jeszcze pokombinuje moze uda sie na aplikacji to jakos znalezc tez

Witam o poranku,

Justa nie pisz nawet,że jesteś w szpitalu?

Domi no to o ładnej godzinie miałaś jeszcze wyprawę,odsypiaj dziewczyno:)

Ja też się jeszcze wyleguję. D wrócił z nocki, przywiózł tuszki przepiórek i chce z nich rosół jutro gotować. Jadła któraś z Was kiedyś?

Hej Laseczki!!
Ja przelotem bo mam roboty od cholery ,... a wczoraj zasnelam na kanapie :szok:
Domi dobra robota !!!!!!!!!!! :tak:

Justa moze to TO ? :-) Wlaz do wanny jak nie przejdzie to n izbe . Trzymam mocno kciuki !!!

Ciesze sie dziewczyny ze podoba wam sie moje miasteczko :-D

Wczoraj kolezanka dodala taki filmik na FB :-D to sie dziele z wami ...jakie to zyciowe hihiiiiiiiii!!
Ostanie takie luzne swieta ... zobaczcie co nas czeka za rok :-D

https://www.youtube.com/watch?v=fbnmvS-lRAk

Uciekam! odezwe sie pozniej !!!

Domi dzieki:) wrozka nie przyjdzie bo ona wie ze nie istnieje i ze mama z tata poloza pieniazki pod poduszke:) juz polozylam mam nadzieje ze sie ucieszy z sumy bo dostala 5£ wiec uwazam Ze to duzo jak na zabka:)
Ja juz w lozku ide spac oczka sie juz kleja mimo iz u mnie godz do tylu:) Dobranoc:)))
U nas jeszcze wróżka choć mąż się wściekła za amerykanie kolejny. Tylko nasza zabawki przynosi -zwykle panopka czyli saszetkę z ludzkim lego :)
Witam o poranku,

Justa nie pisz nawet,że jesteś w szpitalu?

Domi no to o ładnej godzinie miałaś jeszcze wyprawę,odsypiaj dziewczyno:)

Ja też się jeszcze wyleguję. D wrócił z nocki, przywiózł tuszki przepiórek i chce z nich rosół jutro gotować. Jadła któraś z Was kiedyś?
Przepiorki podobno pyszne ale ciężko dostać. Tło takie hodowlane chyba bo myśliwi to je chronią bo mało ich.

Na aplikacji tematu grupy nie przeskoczycie. Tylko zwykła przeglądarka i widok komputerowy da rade. Tez mnie to bolało ale zrezygnowałam z aplikacji jeszcze jak było dużo błędów i tylko widok komputerowy używam. Przynajmniej suwaki widzę. Ja zaraz śniadanie i dentysta. Nigdy się nie bałam a teraz jakoś niepokój mam.

reklama
Hej dziewczyny,

nie wierzę, że to piszę, ale dzisiaj się przeprowadzamy :D nie wierzę… wczoraj taki sajgon rano był jeszcze a wieczorem idealnie… jestem zachwycona… nie mam słów :D ale też trochę rzewnie mi, płakać mi się chce trochę… coś się końćzy, coś się zaczyna… patrzę z kubkiem kawy w ręce przez okno na ten cudowny widok, który mam i wiem, że to już ostatni taki poranek… będę płakać i tęsknić… a może nie…?

Ech, dziewczyny, nie odniosę się do tego co napisałyście, bo muszę już lecieć pakować resztę rzeczy, o 12 auto podjedzie po resztę. Wczoraj byłam na Kosogłosie :D Kolejna rzecz z listy "TO DO" odhaczona :))) jeszcze się przeprowadzimy i mogę rodzić ;)

Do góry