reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

aenye to udanej przeprowdzki i uwazaj na siebie:-) A te paczatek czego snoweg napewno bedzie super!!
Domi no to nie zl emi by sie tylka o 1w nocy nie chcialo ruszac:-p

Justa i jak tam w domu czy w szpitalu jestes? 3maj sie kochana:-)

Maja wstala zadowolna bo odrazu pod podusze i oj mamo zobacz ile mam:laugh2: JA wyspana bo tylko raz na siusiu wstalalam :-p mialam dzis na zakupy jechac Mai buty kupic na zime i sobie i cos tam maz chcial kupic sobie ale pada leje i zimno wiec nie wiem czy pojade:eek:
Teraz lece na sniadanko z Maja tylko jeszcze nie wiem co zjemy:-p
Milego dnia mamuski:-D

reklama
O kurze Justa - kąpiel nie pomogła? MoŻe to już TO! o_O

aenye super! :) dzień zero przyszedł! Bardzo się cieszę i powodzenia dziś.

ją naszybko dziś z tel. Zaraz wychodzimy do jednych i drugich rodziców i wrócimy bardzo późno... Za to jutro dzień siedzenia w domu i grania w planszowki z młodym :) już mamy zapowiedziane : D
postaram się Was śledzić na tel.

Aenye udanej przeprowadzki, tyle nowosci w starym roku;)
Justa to poszalalas z ta reka:-) moze to jednak nie zabobony hehe
Gosia kartoflaka uwielbiam:-)
Ja dzis nic nie robie wcz posprzatalam, na obiad do tesciowej schodzimy. Moj M wlasnie poszedl na dzialke wedzic kielbaske swojska..nie ma to jak wiedziec co sie je:-)
Milego dnia
No i Justa trzymam kciuki moze ty dzis bedziesz tulic:-)

@Justa8383 nooo to moze sie cos zaczyna :) trzymam kciuki za Was :* a mąż mam nadzieje że sie wczuje w sytuacje jak wroci! Trzymaj sie :*:*
@agak1987 hm no ja nie jadlam nigdy z przepiorek ale daj znac jaki wyszedl rosół z nich ;)
@porannakawa no miasteczko naprawde masz piekne. Az no ciezko sobie wyobrazić jak tam ludzie przeżywają święta. Chyba wpadają w taki świąteczny klimat juz w listopadzie co?
@auliya no to powodzenia u dentysty :)
@..aenye szybko sie udalo spakowac :) wiadomo ze przy przeprowadzce zawsze jakis smutek jest zwiazany z opuszczeniem.miejsca w ktorym duzo wspomnien itd, wiem po sobie, jak opuszczalam moje miasto i Polske to wypowiedzialam na glos "papa domku" i pamietam że G pozniej z tydzien sie ze mnie śmiał :D ale ja sie bardzo przywiazuje do miejsc. Teraz mieszkam daleko od rodziny, ale mam swój kąt i powoli sie przyzwyczajam :) powodzenia w tej przeprowadzce :)
@Gosia25 a mi sie chcialo wlasnie ruszyc dupe o tej godzinie bo serio caly dzien przesiedzialam przeciez sama! I taki wyskok spontaniczny na chwile byl extra.

reklama
Hej laseczki.
Ola trzymaj się w tym szpitalu,tam masz kompleksową opiekę a przy tempie w jakim zmieniają się twoje objawy i opinie lekarzy lepiej że jesteś pod stałą kontrolą.
Dzag super że zabawa się udała tym bardziej że tak dużo pracy w przygotowanie kostiumów włożyłaś,trochę rozrywki i czasu spędzonego z tylko z małym przed porodem.
Porannakawa super widoki u nas nawet jak śnieg spadnie to jakoś tak szaro buro,no chyba że w parku..
Betix mi zdarza się jeść jajka na miękko(luźne żółtko)a nawet podjadać surowe mięso mielone(mamy od sprawdzonego rzeźnika,który tak je doprawia że po prostu nie mogę się oprzeć) a do tego mamy sklepy warzywniczo spożywcze i zdarza mi się zjeść nie umytą rzodkiewkę czy inne warzywo okopowe i w badaniach wszystko ok ,żadnej styczności z chorobą.
Justa czyżby już ,szykujesz się na miejsce nr. 2. Powodzonka,trzymam kciuki.
Ayne to powodzenia w przeprowadzce i aż zazdroszczę, zmiany są dobre szczególnie no nowe wymarzone miejsce,same pozytywy,nowy członek rodziny,nowe mieszkanie i piękne święta ,

Doczytałam was ale tak ciężki tydzień miałam że nie dałam rady odpisywać. W poniedziałek córka mi zemdlała,we wtorek zaraz z wynikami do lekarza,na szczęście wszystko ok, hormony i dojrzewanie .W środę super przedstawienie miała(jest w klasie teatralnej) a po zebranie i tu cztery uwagi z zachowania,ręce opadają,w czwartek za to wymyśliła(ma 14 lat) że pójdzie z koleżankami i kolegami na kosogłosa na 22,a ja na to że za późno i że jest seans na 18 i 20 a ona że chce iść na maraton od 22 do 8 rano ,myślałam że padnę ze śmiechu. Wczoraj za to dopiero koło drugiej od rana ze sklepu wyszłam tylko na jedzonko i zaraz na karate z małą a że do innej szkoły to godzinę na niskiej ławeczce na nią czekałam,średnio wygodnie,dziś też nie pospałam bo wszystkie kości bolą...ale za to już łazienka posprzątana i mała po śniadanku.Właśnie się reszta z łóżek zbiera. po południu do siostry męża na weekend jedziemy ,przywieziemy od niej łóżeczko i przewijak,wreszcie będę mogła je ustawić,no i wczoraj przyszła zamówiona pościel z ochraniaczami ,mimo że mam już dwa komplety to ten taki wymarzony.

Do góry