reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Melduję :)

Nadal dwupak. Ciągle jestem podłączona do ktg, przed chwilą saczyły mi się wody, ale baardzo delikatnie. Podkład ,bielizna, piżama i trochę "kołdry" mokre. Coś już mówili o CC ale powiedziałam ze chce naturalnie.. Nie pomogą mi z oksy ani w inny sposób. Czekają aż akcja sama się rozkreci więc trochę cierpię :( no ale co zrobić...

reklama
miminka2 witaj i jeśli chcesz zostać na dłużej to zapraszamy.
Jak byś miała ochotę dopisać się do tabelki to podaj dane na PW.
Ja lecę zorganizować odbiór całej mojej 3ki, kochane chłopaki tylko kolejność kiepska bo od najmłodszego do najstarszego dzisiaj. Nie chce mi się niesamowicie grrr

OlaSz jeszcze trochę. Dasz radę!! Ważne że jesteście pod kontrolą a czas działa na korzyść dla Małej :D

OlaSzy - cały czas trzymamy kciuki za Was! Jak sie wody już sączą to długo nie poleżysz pewnie... spieszy sie ta Twoja córa na świat! :tak:

Oby jeszcze dzień / dwa wytrzymała :)
Chociaż już jestem tak zmęczona tym stanem ze chciałabym ja wziąć w ramiona.. Ach...

Auliya dziękuje :) chętnie zostałabym z wami ale Wy juz znacie sie sporo czasu wiec nie wiem czy mnie jakos przygarniecie ;) Ola powodzenia trzymaj sie dzielnie, w sumie to tak sobie myśle ze moge tez za chwile sie znalezc w takiej samej sytuacji[emoji33] i boje sie bo moja mała jest jeszcze za malutka ale mam nadzieje ze jeszcze troche wytrzymamy.

Za chwile biorę się za nadrabianie całego dnia :-) wkurzyłam się i poszłam na grzyby. M poszedł ze mną ale to ja uzbieralam te dwie piękności :-) na kolacje jajecznica z cebulką i grzybami :-)

Załączniki

• 1447774371776.jpg
    1447774371776.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 31
Auliya dziękuje :) chętnie zostałabym z wami ale Wy juz znacie sie sporo czasu wiec nie wiem czy mnie jakos przygarniecie ;) Ola powodzenia trzymaj sie dzielnie, w sumie to tak sobie myśle ze moge tez za chwile sie znalezc w takiej samej sytuacji[emoji33] i boje sie bo moja mała jest jeszcze za malutka ale mam nadzieje ze jeszcze troche wytrzymamy.

oczywiście, że przygraniemy! :tak: witamy! :-) każda grudniówka jest mile widziana!

Trzymam kciuki by Twoja córa posiedziała jeszcze troszkę w brzuchu mamy! A cały czas leżysz w szpitalu? I tak już do rozwiązania?

reklama
Na razie mam lezec i czekać na rozwój wydarzeń. Ale jeżeli rozwarcie nie będzie postępować to może mnie wypuszcza do domu pod pewnymi warunkami. Wolalabym tam lezec niż w szpitalu.

Do góry