reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Sliwka az ci zazdroszcze tak bliskiego spotkania z dzidzia:-) 3mamy tu wszystkie mocno kciuki za was
OlaSzy dasz rade kochana jeszcze troszke :-*
Miminka witamy i zapraszamy:-) nigdy nie jest za pozno:-)
Dzag nie martw sie bede siedziec razem z toba w dwupaku do konca grudnia ;-)

reklama
Sliwka no gratulacje :) juz niedlugo zobaczysz swoja niunie:) a nie martw sie cc to nie koniec swiata dasz rade :) jestesmy z tobo kochana:*
Miminka witamy i nas wiecej tym lepiej:) a jak sie czujesz jak dzidzia? Jedna rada dla ciebie zagladaj tu do nas co chwile bo pozniej duuzo nadrabiania:)
Ja czytalam wszystko co od rana nadkrobalyscie i nie pamietam juz co komu odpisac;)
Domi no to jaki brudas przed toba mieszkal;/ wspolczuje i daj znac jak tam po wizycie:)
Ja dzis bylam u kolezanki dogadalam co i jak z ta moja cc i sie zasiedzialam i dopiero po Maje wrocilam tak ze caly dzien mnie nie bylo nic nie robilam :) obiad mam z wczoraj a jutro bede sprzatac bo tesciowka wieczorem bedzie:) A pozwolil sobie na paczka dzis polskiego i eklerke mmm pychaaaa:) az mi slinka ciekla jak jadlam:) u mnie jeszcze 20dni i tez juz z niunka sie zobacze:) jak nic wczesniej sie nie wydarzy:) pozdrawiam i milego wieczorku;£

A co do snow to snilo mi sie dzis cc se wyjeli dzidzie pokazali powiedzieli ze chlopiec i wypadla mu dzidzia z reki podniosl i powiedzial nie jednak dziewczynka( jakis mlody podszedl i wzial ta dzidzie jakis niedoswiadczony) i jak mu wypadla to odslonil parawan i wszystko widzialam co tam robia:/ az sie przestraszylam hehehehe a pozniej to wstawalam czesto i strasznie pic mi sie chcialo tak ze noce nie naleza do najlepszych:/

@Melisska32 Ty mi nawet o frytkach nie wspominaj :-( Bo ja od kilku dni mam mega ochote, ale nie mam frytkownicy ani żadnego garnka, w którym ewentualnie moglabym je usmażyc..

@agak1987 hehe no to też masz ciekawe sny jak widzę :-) Dobrze, że jest nas więcej, bo jak opowiadam tu wszystkim co mi sie śni, to mówią że coś z moją głową nie tak i nie rozumieją nic... hihi

@porannakawa ciesze się, że wróciłaś. Mam nadzieje, że czarne chmury już uciekają na dobre z Twojego nieba :tak: Nie nakrecaj sie niepotrzebnie na ten szybki poród, a na pewno bedzie tak jak chcesz. A co Ty juz narzekasz na nowego kompa. Ustaw jasniejszy ekran jak Ci za ciemno :-D... Mi na piersiach porobiły sie małe rozstepy :-( A to w tych rurach to chyba był żwirek od kota, tak jak mówisz... Ale czemu to w rurach a nie w koszu?! Masakra.

@miminka2 witaj w naszym gronie ;-) no do terminu masz jeszcze kawałek czasu wiec ładnie zaciskaj nóżki :-)

@OlaSzy skoro sączą Ci sie wody tzn że lada moment możesz urodzić, dobrze rozumiem? O ja Cie krece...

@Piguła85 no piekne grzyby, ale na kolacje jajecznica i z grzybami i cebulą? Oj to jednak przebijasz mnie :-) Takiej "przyjemnosci" bym nie zapewniła mojemu brzuszkowi hihi.

@Gosia25 masz szczęście, że dziś kupiłam sobie własnie bułeczki słodkie i drożdżowke w cukierni, ah i jeszcze kawałek jabłecznika, bo bym Cie udusiła za tego polskiego pączka!! Tesknie za nimi jak cholera. Miałam takie swoje dwa ulubione w pewnej małej cukierni, tzn taka sieć cukierni, stojące budki czerwone. I tam mają z jabłkiem (taki muuuus) i serem białym, ale ser no taki że rozpływał sie w ustach!! :-)

Ja już po wizycie jestem, za chwile wam napisze na odpowiednim wątku co i jak... W łazience sytuacja opanowana, tzn miejmy nadzieje! Ale te kłaki i żwirek w rurach, fuuuuuu. G dziś w pracy znowu chyba na nadgodzinach zostanie, wiec do polnocy albo i do 1:30 bede sama. A jeszcze nie wziął dziś kluczy, bo musiał mezowi od tesciowej zostawić to bede musiala wstać i mu otworzyc domofonem. Miejmy nadzieje że usłysze :-D Chwale się wam teraz, uwaga uwaga............. W gościnnym, dziecięcym i łazience mam żyrandole!!! Jedynie została jeszcze sypialnia i przedpokoj. W przedpokoju nie wiem po jakiego grzyba on ściągnął tą zarówke ktora wisiała, skoro nie zawiesił żyrandolu i teraz nie mam tam w ogole światła, bo kontaktu z prądem na jakąkolwiek lampe tez nie mam. No ale tak to jest jak sie go samego zostawi w domu, bo ja i G juz musielismy wybyć, ja do lekarza a G do pracy.
Tak tu piszecie o ozdobach świątecznych i w ogole, że juz cos kupujecie, a ja musze czekać jeszcze pół miesiaca jak G wyplate dostanie, bo już konto prawie łyse... Niestety w tym miesiacu mega słabo, za duzo wydatków, za mało pieniedzy :-( Oby grudzień był lepszy.

Dzięki dziewczyny bardzo mi miło do was dołączyć :) .szkrabek jestem w domu wole to niz szpital no ale wiadomo jak bedzie trzeba to trzeba :/ w szpitalu leżałam 4 dni zeby wlasnie dostać te sterydy, wizytę mam w sobotę i zobaczymy co ginka powie obawiam sie tej szyjki zeby sie nie skracała za szybko bo moja ginka to tez jest troche nad wyrost przewrażliwiona wszystkim bardzo sie przejmuje, i zaraz na oddział kładzie no ale moze to i lepiej :)...moze tez sie za bardzo przejęłam i nie jest az tak zle i córcia jeszcze posiedzi.. Oby [emoji4]..chociaz nie wiem czym mam sie niepokoić a co jest normalne..kilka razy dziennie mam takie bole jak na okres :/ wsztstko boli przy wstawaniu...no ale moze cos podpowiecie

Przepraszam ze na razie tak tylko o sobie ale tyle piszecie ze musze sie zapoznać co i kto [emoji4] ale jeszcze raz dziękuje za miłe przyjęcie [emoji4]

Miminka lepiej czasami jak lekarz dmucha na zimne niz jak cos by sie dzialo i by to zlekcewazyl. Jak to mowia lepiej isc kilka razy za duzo niz raz za malo ;-) a to jest tez twoje 1 dziecko?

Domi dobrze ze juz lazienka opanowana;-)

reklama
Do góry