reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Sliwka az ci zazdroszcze tak bliskiego spotkania z dzidzia:-) 3mamy tu wszystkie mocno kciuki za was
OlaSzy dasz rade kochana jeszcze troszke :-*
Miminka witamy i zapraszamy:-) nigdy nie jest za pozno:-)
Dzag nie martw sie bede siedziec razem z toba w dwupaku do konca grudnia ;-)

reklama
Sliwka no gratulacje :) juz niedlugo zobaczysz swoja niunie:) a nie martw sie cc to nie koniec swiata dasz rade :) jestesmy z tobo kochana:*
Miminka witamy i nas wiecej tym lepiej:) a jak sie czujesz jak dzidzia? Jedna rada dla ciebie zagladaj tu do nas co chwile bo pozniej duuzo nadrabiania:)
Ja czytalam wszystko co od rana nadkrobalyscie i nie pamietam juz co komu odpisac;)
Domi no to jaki brudas przed toba mieszkal;/ wspolczuje i daj znac jak tam po wizycie:)
Ja dzis bylam u kolezanki dogadalam co i jak z ta moja cc i sie zasiedzialam i dopiero po Maje wrocilam tak ze caly dzien mnie nie bylo nic nie robilam :) obiad mam z wczoraj a jutro bede sprzatac bo tesciowka wieczorem bedzie:) A pozwolil sobie na paczka dzis polskiego i eklerke mmm pychaaaa:) az mi slinka ciekla jak jadlam:) u mnie jeszcze 20dni i tez juz z niunka sie zobacze:) jak nic wczesniej sie nie wydarzy:) pozdrawiam i milego wieczorku;£

A co do snow to snilo mi sie dzis cc se wyjeli dzidzie pokazali powiedzieli ze chlopiec i wypadla mu dzidzia z reki podniosl i powiedzial nie jednak dziewczynka( jakis mlody podszedl i wzial ta dzidzie jakis niedoswiadczony) i jak mu wypadla to odslonil parawan i wszystko widzialam co tam robia:/ az sie przestraszylam hehehehe a pozniej to wstawalam czesto i strasznie pic mi sie chcialo tak ze noce nie naleza do najlepszych:/

@Melisska32 Ty mi nawet o frytkach nie wspominaj :-( Bo ja od kilku dni mam mega ochote, ale nie mam frytkownicy ani żadnego garnka, w którym ewentualnie moglabym je usmażyc..

@agak1987 hehe no to też masz ciekawe sny jak widzę :-) Dobrze, że jest nas więcej, bo jak opowiadam tu wszystkim co mi sie śni, to mówią że coś z moją głową nie tak i nie rozumieją nic... hihi

@porannakawa ciesze się, że wróciłaś. Mam nadzieje, że czarne chmury już uciekają na dobre z Twojego nieba :tak: Nie nakrecaj sie niepotrzebnie na ten szybki poród, a na pewno bedzie tak jak chcesz. A co Ty juz narzekasz na nowego kompa. Ustaw jasniejszy ekran jak Ci za ciemno :-D... Mi na piersiach porobiły sie małe rozstepy :-( A to w tych rurach to chyba był żwirek od kota, tak jak mówisz... Ale czemu to w rurach a nie w koszu?! Masakra.

@miminka2 witaj w naszym gronie ;-) no do terminu masz jeszcze kawałek czasu wiec ładnie zaciskaj nóżki :-)

@OlaSzy skoro sączą Ci sie wody tzn że lada moment możesz urodzić, dobrze rozumiem? O ja Cie krece...

@Piguła85 no piekne grzyby, ale na kolacje jajecznica i z grzybami i cebulą? Oj to jednak przebijasz mnie :-) Takiej "przyjemnosci" bym nie zapewniła mojemu brzuszkowi hihi.

@Gosia25 masz szczęście, że dziś kupiłam sobie własnie bułeczki słodkie i drożdżowke w cukierni, ah i jeszcze kawałek jabłecznika, bo bym Cie udusiła za tego polskiego pączka!! Tesknie za nimi jak cholera. Miałam takie swoje dwa ulubione w pewnej małej cukierni, tzn taka sieć cukierni, stojące budki czerwone. I tam mają z jabłkiem (taki muuuus) i serem białym, ale ser no taki że rozpływał sie w ustach!! :-)

Ja już po wizycie jestem, za chwile wam napisze na odpowiednim wątku co i jak... W łazience sytuacja opanowana, tzn miejmy nadzieje! Ale te kłaki i żwirek w rurach, fuuuuuu. G dziś w pracy znowu chyba na nadgodzinach zostanie, wiec do polnocy albo i do 1:30 bede sama. A jeszcze nie wziął dziś kluczy, bo musiał mezowi od tesciowej zostawić to bede musiala wstać i mu otworzyc domofonem. Miejmy nadzieje że usłysze :-D Chwale się wam teraz, uwaga uwaga............. W gościnnym, dziecięcym i łazience mam żyrandole!!! Jedynie została jeszcze sypialnia i przedpokoj. W przedpokoju nie wiem po jakiego grzyba on ściągnął tą zarówke ktora wisiała, skoro nie zawiesił żyrandolu i teraz nie mam tam w ogole światła, bo kontaktu z prądem na jakąkolwiek lampe tez nie mam. No ale tak to jest jak sie go samego zostawi w domu, bo ja i G juz musielismy wybyć, ja do lekarza a G do pracy.
Tak tu piszecie o ozdobach świątecznych i w ogole, że juz cos kupujecie, a ja musze czekać jeszcze pół miesiaca jak G wyplate dostanie, bo już konto prawie łyse... Niestety w tym miesiacu mega słabo, za duzo wydatków, za mało pieniedzy :-( Oby grudzień był lepszy.

Dzięki dziewczyny bardzo mi miło do was dołączyć :) .szkrabek jestem w domu wole to niz szpital no ale wiadomo jak bedzie trzeba to trzeba :/ w szpitalu leżałam 4 dni zeby wlasnie dostać te sterydy, wizytę mam w sobotę i zobaczymy co ginka powie obawiam sie tej szyjki zeby sie nie skracała za szybko bo moja ginka to tez jest troche nad wyrost przewrażliwiona wszystkim bardzo sie przejmuje, i zaraz na oddział kładzie no ale moze to i lepiej :)...moze tez sie za bardzo przejęłam i nie jest az tak zle i córcia jeszcze posiedzi.. Oby [emoji4]..chociaz nie wiem czym mam sie niepokoić a co jest normalne..kilka razy dziennie mam takie bole jak na okres :/ wsztstko boli przy wstawaniu...no ale moze cos podpowiecie

Przepraszam ze na razie tak tylko o sobie ale tyle piszecie ze musze sie zapoznać co i kto [emoji4] ale jeszcze raz dziękuje za miłe przyjęcie [emoji4]

Miminka lepiej czasami jak lekarz dmucha na zimne niz jak cos by sie dzialo i by to zlekcewazyl. Jak to mowia lepiej isc kilka razy za duzo niz raz za malo ;-) a to jest tez twoje 1 dziecko?

Domi dobrze ze juz lazienka opanowana;-)

reklama
Do góry