reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Miminka my jesteśmy bardzo otwarte. Każda grudniówka mile widziana niezależnie czy urodzi w grudniu listopadzie czy styczniu.
Tylko tak jak dziewczyny pisały jesteśmy bardzo płodne wiec powodzenie w byciu na bieżąco.
Podejrzewam że trochę zwolniony jak zaczniemy się rozpakowywac

reklama
Domi pisze:
@Melisska32 Ty mi nawet o frytkach nie wspominaj Bo ja od kilku dni mam mega ochote, ale nie mam frytkownicy ani żadnego garnka, w którym ewentualnie moglabym je usmażyc..
To nie problem :-). Ja akurat dzisiaj zrobiłam pierwszy raz frytki, odkąd mieszkamy na tym mieszkaniu :-D. Też nie mam frytkownicy ani garnka z sitkiem na frytki. Kupiłam takie frytki do piekarnika i były milion razy smaczniejsze niż te tłuściochy z oleju, naprawdę. W ogóle to ja dzisiaj bardzo cukrzycowy obiad miałam...:dry: Frytki i pieczona ćwiartka z kurczaka :-D. I o dziwo po godzinie cukier 101 :rofl2:.
Miminka2, witaj. I zostań :tak:. A czujnego lekarza to Ci tylko pogratulować można. Jednak lepiej dmuchać na zimne.
OlaSzy, a dlaczego nie chcą wspomóc akcji porodowej? Tak tylko z ciekawości pytam, nie z oburzenia ;-). Twardzielka jesteś. Ja to bym w takiej sytuacji wolała na miejscu siedzieć, nie w domu. Wszystko bym robiła, żeby mnie zostawili u siebie :-D.

Mąż mi mecz puścił i M jak Miłość nie mogę obejrzeć :-(. Chyba wskoczę do łóżka, już mi się nic dzisiaj nie chce robić.

Dzag, bo ogolnie są zdania,że najlepiej rodzić jak skończy sie ten 37 tc. Ale niewykluczone,ze np.w piątek będą już podejmować jakieś akcje. Na razie chcą,żeby wszystko samo się rozwijało,naturalnie. Może i lepiej, chociaż boli jak ja pier... ;) wody się lekko sącza więc też to chwilę może potrwać. Znowu kawałek czopa mi wyleciał,ale baaaardzo mały.. Niby jest tyle sygnałów,ze powinnam rodzic, a ja dalej jak ten debil jestem podłączona pod ktg i czekam.. Czekam... I czekam...

Miminka witamy :-) kazda mamuska mile widziana !

Olaszy No co Ty :szok: biora pod uwage wypis ? Przy saczacych sie wodach_? ...Kochana nie daj sie ...wiem ze w domu najlepiej ale ja bym nie ryzykowala . Moja przyjaciolka w polsce miala taki przypadek ze jej sie saczyly wody ale ona nie czula nawet tak kapalo malutko , jak sie maly urodzil to musial brac antybiotyk i Aga tez brala. Lepiej i bezpieczniej w szpitalu :tak:

Domi ...no drazni mnie ten komp juz rozjasnilam i pozmienialam ustawienia ale on ma jakis taki filtr ciemny na ekranie ehhhh ...a takiego fajnego starocia mialam .
Co do rozstepow to ja na cyckach nie mam ..ale te zyly mnie przerazily :szok: nie wygladaja jak mleczne tylko takie sine uhhh jak u kulturysty :szok:

Ktaty znowu w szpitalu.
"
Ja znowu w szpitalu, wiec raczej będzie ciężko z moja obecnością na forum... Tym razem serducho zaczyna szwankowac. Wysokie ciśnienie i duszności..."
Sterydy maska juz podane i 2500 powinno też już być.

Przekazałem żeby posiedziAla jeszcze w dwupaku i ze wszystkie trzymamy kciuki za oboje.

Miminka witaj :)

OlaSzy kurcze,też chyba wolałabym zostać w szpitalu. Skoro już tam jesteś to poleż dla bezpieczeństwa dzidzi i swojego spokoju. Wiadomo,że leżenie w domu daje lepsze samopoczucie,ale jednak w szpitalu w razie czego masz opiekę 24 godz. na dobę.

Kurcze muszę się też zabrać za pakowanie torby,bo się któregoś dnia obudzę z ręką w nocniku...

Nam się jeszcze goście na weekend zapowiedzieli, jak pomyślę,że od rana do wieczora będę musiała coś szykować to aż się boję jak wysiedzę z nimi przy stole później...

@dzag82 oo to musze takich poszukac, moze akurat mi posmakuja :) hehe przezywasz ze nie mozesz obejrzec m jak milosc a ja dzis nie obejrzałam wspanialego stulecia bo bylam u ginki a w necie nie ma nigdzie :/ gr!

@OlaSzy siedz tam grzecznie w szpitalu, nigdzie nie wychodź! To dla waszego bezpieczeństwa. Trzymam kciuki za was :)

@porannakawa żyły jak u kulturysty bo Ty masz czym.oddychac.kobieto :D

@auliya dzieki za info o Katty.. kurde biedna ma reraz zmartwien :( duzo zdrowka dla nich!!!

Ja leże w łóżku juz ale tak sie boje ze jak zasne to nie usłyszę domofonu że nie wiem co w koncu robic, a G dzis nie wziął kluczy bo musial je zostawic mężowi tesciowej...
Troche mi skurcze teraz dokuczają... ale chyba nie sa jakies turno regularne

reklama
Olaszy siedz na pupce w szpitalu wiem ze lepiej w domu ale tam zadbaja o was 24h jestesmy z toba:)
Domi nic mi nie mow bo ja wspanialego stulecia nie ogladalam ze 3 odcinki a akurat porwali hurrem i na necie tez nie ma a pozniejsze ogladalam jak juz nowa aktorka wrocila wiec lipa ale jutro powtarzaja wiec sobie obejrze:)
Porannakawa ja tez mam zyly na piersiach juz od dawna ale czasem mocniej wychodza i brzydko to wyglada:/ zaczelam zakladac staniki bawelniane co na pocZatku kupilam bo siara w nocy leci coraz wiecej ale cos mnie uciskaja i musze wieksze kupic.
Ja dzis Mai dalam obiad a maz kanapke pyszno zjadl ktora mu przygotowalam i nico nie robila:) dajnie miec taki dzien:) Maja juz spi ja tez ogarnieta i ide spac bo mialam kiepska noc:/ ale dzis moze bedzie lepiej:) A u nas wieje taki wiatr ze masakra chyba ze 120km/h mam nadzieje ze do jutra ustanie.
Spokojnej i przespanej nocki mamuski i 3majcir sie jak najdluzej w dwupakach sciskam:)

Ostatnia edycja:
Do góry