Hej dziewczyny! My z G po sniadaniu pojechaliśmy załatwiać sprawy w ratuszu i tam innych miejscach. Później zahaczylismy o Lidla i szybkie zakupy spożywcze zrobiliśmy. Na 14:30 G pojechał do pracy, a ja ugotowałam sobie ziemniaki i zjadłam z gulaszem i surowką. Teraz musiałam kilka stron nadrobić, żeby być z wami na bieżąco :-) masakra normalnie...
Jaki ja w ogole miałam sen dzisiaj!!!?? horror normalnie! Byłam w jakiejś wielkiej piwnicy na imprezie. I musialam gdzieś wyjść a jak wróciłam to tam wszystko cicho i zaczelam szukać znajomych, no to weszłam do jednego pomieszczenia a tam na ziemi wszyscy zabici, a nad nimi z karabinami Ci zamachowcy z zasłoniętą twarzą
ja szybko zaczełam uciekać ale niestety za kazdym razem czułam ból gdy mnie ostrzeliwali, i mialam tak jakby kilka żyć i po zabiciu od tego samego momentu musialam uciekać aż w koncu życia sie skonczyły i sie obudziłam, żeby iść siku. Później chwile zasnać nie mogłam, bo przeżywałam... Normalnie aż strach oczy zamykać.
@..aenye pytałaś po co zabezpieczyłam materac folią. A no po to, że mam nowy a jakby mi wody miały odejść akurat w łóżku to lepiej go jakoś ochronić
I gratuluje zdrowych serduszek maluchów!!!
@Śliwka91 życzę Wam, zebyście jeszcze posiedzieli w 2paku ;-)
@auliya Ty mi nie kracz, że tak szybko urodzę
@.szkrabek Ty mnie nie strasz z tą wagą malucha, bo mój ostatnio na usg też ważył tyle co Twój teraz, a ja tez nie chce rodzić 4kg dzidziusia!
Bo chyba padne! A cesarki nie chce, nieeeeee.
@dzag82 no ciekawa jestem jak Ci te stroje wyjdą, już sie doczekać nie moge :-)
@Justa8383 bedzie dobrze. Mąż na pewno sie ogarnie! Musi!!! Ja nad moim G też pracuje.
@Kika7878 oszczedzaj siły i siebie. Bo jeszcze chwile mogłabyś pochodzić z brzuszkiem.
@OlaSzy bądźmy dobrej myśli! Poczekajmy na wizyte, może nie bedzie tak źle. Trzymam kciuki, żeby nie było!!!
Ja wizyte u ginki mam jutro. Ciekawe jak tam moje wyniki krwi i moczu. I zobaczymy czy znowu skurcze beda sie na ktg zapisywały... Ale zapewne tak, bo czesto je odczuwam w ciągu dnia. Dziś odkąd wstałam przy skurczach miałam taki dziwny ból w plecach. Jak jechałam załatwiac sprawy samochodem to też czułam ten ból w plecach przy skurczu. Teraz w miare jest ok, ale już nie wiem co mysleć.
Dziś tylko poodkurzałam mieszkanie i zaraz ogarne w kuchni, żeby czysto było.