Ja po pracowitym weekendzie, mnóstwo desek pomalowanych i przybitych, brakuje nam jeszcze jeden weekend do skończenia łazienki i będzie można na wiosnę w super warunkach odpoczywać.
Szkrabek super Ci się udało przyzwyczaić małego do spania i zachęcić do czytania.
Aenye trzymam kciuki za koniec remontu.
Domi to już końcówka urządzania i wspólne gniazdko będzie gotowe, tylko co ty będziesz robiła jak wszystko skończysz, zanudzisz się na śmierć, no i uważaj trochę bo nam tu urodzisz przed czasem.
Zozzolka współczuję Ci z tym jedzeniem i zapachami.
Justa świetnie sobie poradziłs z dzieciakami, szkoła przygotowawcza :-)
Piotrusiowa współczucia dla męża i daj znać jak tam oko.
Ja z moją starsza miałam większe przeboje z usypianiem bo budziła się co 2 gdz na karmienie i jak odkładałam do łóżeczka to się budziła, za to moja 5 latka po kąpieli ma czytaną książkę i potem siedzę w nogach łóżka trzymając ja za nogę tak z 10-15 minut aż zaśnie i wychodzę z pokoju.
Idę prasować.
Szkrabek super Ci się udało przyzwyczaić małego do spania i zachęcić do czytania.
Aenye trzymam kciuki za koniec remontu.
Domi to już końcówka urządzania i wspólne gniazdko będzie gotowe, tylko co ty będziesz robiła jak wszystko skończysz, zanudzisz się na śmierć, no i uważaj trochę bo nam tu urodzisz przed czasem.
Zozzolka współczuję Ci z tym jedzeniem i zapachami.
Justa świetnie sobie poradziłs z dzieciakami, szkoła przygotowawcza :-)
Piotrusiowa współczucia dla męża i daj znać jak tam oko.
Ja z moją starsza miałam większe przeboje z usypianiem bo budziła się co 2 gdz na karmienie i jak odkładałam do łóżeczka to się budziła, za to moja 5 latka po kąpieli ma czytaną książkę i potem siedzę w nogach łóżka trzymając ja za nogę tak z 10-15 minut aż zaśnie i wychodzę z pokoju.
Idę prasować.