No, to udało się nadrobić i jakoś ten czas leci
Śliwka - Pestka cudownie :-) Ślicznie ją dziadek nazwał :-)
Traktorzystka - nie wkurzaj spaniem :-/ Ja od ponad tygodnia nie mogę spać po nocach. W pierwszej ciąży nic takiego nie miałam. Rzygać mi się chce ze zmęczenia, a leżę 4 godziny i nic.
Porannakawa, Aenye, Gosia - zdrówka.
Betix - gratulacje dla syna! Ja bym pękła z dumy i pewnie bym się poryczała
Domi - ja jutro sobie fryzjera funduje. Pewnie ostatni przed porodem. Ale jakoś trzeba wyglądać na porodówce
Rumcajsowahanka - sny to tylko sny. Ale nie dziwię się Twojemu stresowi. Takie rzeczy są silniejsze od człowieka. Szczególnie jak się je powiąże z czymś w rzeczywistości. Mnie się ostatnio śniło, że mi się znowu wcześniak urodził i 2,5 pkt apgar dostał. Jakaś nowa skalę w śnie stworzyłam
Szkrabek, ja bym nie chciała, żeby ktoś w prezencie dla.dziecka laktator kupował ;-) Jak prezent dla dziecka to dla dziecka. O Mr B bym poprosiła
albo o małą maskotkę-pozytywkę co ja pałąk nosidełka albo budki w wózku można zawiesić (sterntaler takie małe robi na przykład).
Domi - dzisiaj mam 28+6 jest u mnie. Skierowania dostałam w 26. tygodniu. Późno, ale w pierwszej ciąży nie miałam problemów z cukrem, a teraz w tej w międzyczasie miałam krew na czczo badaną, więc lekarka przesunęła właśnie na czas późniejszy.
Szkrabek - daj koniecznie znać zaraz po wizycie co tam lekarz zdiagnozował.
No, jeszcze pół godzinki i na śniadanko. Prawie odleciałam po pięciu minutach od wypicia glukozy. Co za porcja słodkości, dla mnie, osoby co w ramach dogadzania sobie częściej sięgnie po chleb z serem albo po paluszki, zamiast po słodkości ;-) Domi, smaka mi narobiłaś jajecznicą. Zrobię sobie
Pół obiadu mam dzisiaj z głowy, bo z wczoraj krupnik został. Na drugie chyba makaron z jakimś sosem machinę na szybko, a.na deser wczorajsze.ciacho - przepyszne mi wyszło