reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Olciastrzelce pisze:
Piotrusiowa ta feta to chyba ze wzgledu na zawartosc soli a sól jak wiadomo zatrzymuje wode w organizmie. O innych powodach nie slyszalam:)
Zakaz jedzenia niektórych serów - nie licząc oczywiście pleśniowych - to ze względu na to, czy są z pasteryzowanego mleka czy nie. Ogólnie trzeba omijać produkty z mleka niepasteryzowanego. Ale akurat feta jest bezpieczna :tak:, nie licząc tej soli, o której Olciastrzelce wspomniała. Ale nikt normalny nie je codziennie opakowania fety, więc raczej nikt nie spuchnie :-D.

Ostatnia edycja:
reklama
Katty to musieli cie konkretnie podreperowac skorotylke km robisz, ja przy moim dzieciu tylko mam bole wieczorem i ciagnie mnie. Brzuch mam juz taki duży ze wczoraj golilam sie po omacku :0, juz zapomnialam jak to było i ze nie ma lekko;).

Dziewczyny czy Wy też macie takie bóle, ciągnięcia, klucia przy chodzeniu, wstawanie, przekrecaniu się na drugi bok?jak leżę lub siedzę bez ruchu jest ok... Ponoć to normalne...ale trochę się martwię:|
Karty, wow...Ty to masz siły i energii :-)
Witaj, kikusia :-) na kiedy masz termin ?

Trochę się martwię, bo jak czytam tu,że dziewczyny już ruchy czują,a ha niebardzo to już schizuje...chciałabym już moc te kopniaczki,ale też wiem,że msm jeszcze czas..:-)
Zozzolka,a co masz na myśli mówiąc,że to dopiero się zaczyna? Czyli,że będzie jeszcze bardziej bolało? :-)

Apolinka dojda skurcze przepowiadajace, ucisk na pęcherz i inne organy, zadyszka, puchniecie nóg itp, jest tego troche ;) moZe juz cos czujesz a oczekujesz czegos innego, na tym etspie to jeszcze takie kopniaczki nie sa konkretne, tylko bardziej musniecia, czasem mocniejsze wypychanie, mozna pomylic z jelitami, nie wiem ktory masz tc bo z tel nie widzę suwaczkow, ja tez tym razem późno poczulam, a pierworodka nie jestem.

reklama
Ja też mam problem z goleniem i malowaniem paznokci u nóg, niestety dziewczyny lepiej nie będzie :D
Trzeba to robić na "czuja" :p

Do góry