reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
Hej Sierpniowa ;-) hej dziewczynki ;-) co tu taka cisza znowu?
Kurcze jak czytam te wasze opisy badan to az buzia sama sie smieje ;-) ja ide we wtorek na usg ale te zwykle jeszcze. Mam nadzieje ze krwiak sie chociaz troche zmniejszyl:-)
Jak wam mija weekend?

Mi weekend minął bardzo fajnie - wczoraj mąż zabrał mnie na obiad i deser - piłam w końcu kawę!!! Bezkofienową, ale była pyszna! Mniam :-) Do tego pojechalismy do Świata Dziecka i Smyka i mogłam powzdychać do malutkich ubranek :-)

A dziś wybory, spacer nad stawem z mężem, obiadek i film w domu. Taki leniwy ten weekend. :-)

W czwartek mam usg prenatalne i trochę się boję... kolejna dziewczyna na drugim forum zrobiła test pappa (po usg prenatalnym, które wyszło w porządku) i wyszło jej prawdopodobieństwo 1:300 :sorry: to już druga, teraz czeka na wynik testu Nifty (pierwsza otrzymała wynik - i jest dziecko zdrowe)... ale teraz mam dylemat czy robić test pappa czy nie... on stracha strasznego napędza... i sama nie wiem co robić :baffled:
A Wy planujecie robić test pappa?

Planuje zrobic test.

U nas weekend caly w ruchu: parki, spacery i place zabaw. Nogi mi z pupy wychodza :)
Marysia - nasza corka- jest absolutnie nie do zdarcia :)

hey dziewczyny troszkę nie pisala ale tak jakos wyszlo.Wczoraj zamieniałam pokoje córci dalam swoja sypialnie a sobie wzielam jej pokoj bo większy i będzie miejsce na lozeczko i inne potrzebne rzeczy dla maluszka :-D oczywiście większość rzeczy maz robil ja tylko szafe z ciuchow oproznilam bo w 3cim pokoju mam tylko szafe i maz ma silownie mala bo ten pokoik taki malutki ze nic więcej się nie wymyśli:-D A co do waszych badan to jak się czyta to az się serce uśmiecha ciesze się ze wszystko z wami i maluszkami wporzadku ja mam usg we srode wiec już niedługo:-D pozdrawiam i milej nocki :-D

U mnie 2 dni upalu spedzone na dworze.

hej, u mnie w mieście będą przeprowadzane usg 4d, przez fundacje szczęśliwa mama, także będą bezpłatne, ciekawe czy się załapie i czy w końcówce 12-go tyg już można ? miała któraś z Was to usg wcześniej? czym ono się różni
4d daje tylko obraz w 3 wymiarach w ruchu to dla rodzicow bonus... i tak wlasciwe badania sa w 2d robione. Ale pamiątka super i zwykle sam sprzet jest juz dokladniejszy niz stare zwykle usg

Spadam spac bo jutro sie synem sasiadki opiekuje :)

Dzien dobry wszystkim. Zaczynamy kolejny oby wspanialy tydzien. Dzien Matki tuz tuz co kupujecie swoim mama? Nie mam weny chyba znowy kwiatka lub czekolade dam :/
Ja sobie od meza (syn ma rok) zazyczylam ksiazke "najszczesliwsze dziecko w okolicy". Nie znslazlam o niej zadnych negatywnych opinii wiec raczej warto przeczytac :)

reklama
Szkrabek ja nawet nie slyszalam nigdy o takim tescie ale zaraz doksztalce sie u wujka google :-)
Alfabeta ja w tym roku mam prezent z glowy bo mialam skakac z mezem na spadochronach na rocznice slubu ale ze zaszlam w ciaze to moja mama skoczy za mnie:-) co prawda to dopiero na poczatku czerwca ale to taki troszke spozniony prezent. Razen z nimi skacze tez moj brat na 18 urodziny i jako jedyny jeszczeo tym nie wie :-)

Do góry