reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
Hej Sierpniowa ;-) hej dziewczynki ;-) co tu taka cisza znowu?
Kurcze jak czytam te wasze opisy badan to az buzia sama sie smieje ;-) ja ide we wtorek na usg ale te zwykle jeszcze. Mam nadzieje ze krwiak sie chociaz troche zmniejszyl:-)
Jak wam mija weekend?

Mi weekend minął bardzo fajnie - wczoraj mąż zabrał mnie na obiad i deser - piłam w końcu kawę!!! Bezkofienową, ale była pyszna! Mniam :-) Do tego pojechalismy do Świata Dziecka i Smyka i mogłam powzdychać do malutkich ubranek :-)

A dziś wybory, spacer nad stawem z mężem, obiadek i film w domu. Taki leniwy ten weekend. :-)

W czwartek mam usg prenatalne i trochę się boję... kolejna dziewczyna na drugim forum zrobiła test pappa (po usg prenatalnym, które wyszło w porządku) i wyszło jej prawdopodobieństwo 1:300 :sorry: to już druga, teraz czeka na wynik testu Nifty (pierwsza otrzymała wynik - i jest dziecko zdrowe)... ale teraz mam dylemat czy robić test pappa czy nie... on stracha strasznego napędza... i sama nie wiem co robić :baffled:
A Wy planujecie robić test pappa?

Planuje zrobic test.

U nas weekend caly w ruchu: parki, spacery i place zabaw. Nogi mi z pupy wychodza :)
Marysia - nasza corka- jest absolutnie nie do zdarcia :)

hey dziewczyny troszkę nie pisala ale tak jakos wyszlo.Wczoraj zamieniałam pokoje córci dalam swoja sypialnie a sobie wzielam jej pokoj bo większy i będzie miejsce na lozeczko i inne potrzebne rzeczy dla maluszka :-D oczywiście większość rzeczy maz robil ja tylko szafe z ciuchow oproznilam bo w 3cim pokoju mam tylko szafe i maz ma silownie mala bo ten pokoik taki malutki ze nic więcej się nie wymyśli:-D A co do waszych badan to jak się czyta to az się serce uśmiecha ciesze się ze wszystko z wami i maluszkami wporzadku ja mam usg we srode wiec już niedługo:-D pozdrawiam i milej nocki :-D

U mnie 2 dni upalu spedzone na dworze.

hej, u mnie w mieście będą przeprowadzane usg 4d, przez fundacje szczęśliwa mama, także będą bezpłatne, ciekawe czy się załapie i czy w końcówce 12-go tyg już można ? miała któraś z Was to usg wcześniej? czym ono się różni
4d daje tylko obraz w 3 wymiarach w ruchu to dla rodzicow bonus... i tak wlasciwe badania sa w 2d robione. Ale pamiątka super i zwykle sam sprzet jest juz dokladniejszy niz stare zwykle usg

Spadam spac bo jutro sie synem sasiadki opiekuje :)

Dzien dobry wszystkim. Zaczynamy kolejny oby wspanialy tydzien. Dzien Matki tuz tuz co kupujecie swoim mama? Nie mam weny chyba znowy kwiatka lub czekolade dam :/
Ja sobie od meza (syn ma rok) zazyczylam ksiazke "najszczesliwsze dziecko w okolicy". Nie znslazlam o niej zadnych negatywnych opinii wiec raczej warto przeczytac :)

reklama
Szkrabek ja nawet nie slyszalam nigdy o takim tescie ale zaraz doksztalce sie u wujka google :-)
Alfabeta ja w tym roku mam prezent z glowy bo mialam skakac z mezem na spadochronach na rocznice slubu ale ze zaszlam w ciaze to moja mama skoczy za mnie:-) co prawda to dopiero na poczatku czerwca ale to taki troszke spozniony prezent. Razen z nimi skacze tez moj brat na 18 urodziny i jako jedyny jeszczeo tym nie wie :-)

Do góry