reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Nie wiem co jest grane. Co jest z tym moim suwaczkiem, że non stop mi znika? Czy to ma związek z tym , że czasem piszę z telefonu i wtedy się nie pojawia?

reklama
zozzolka no tak myślalam, ale nie byłam pewna, bo nie jestem taka biegła, jeśli o fora chodzi :-)
Kruszynk_a witamy. Gratulacje !

U mnie to już wszystkie typowe dla pierwszego okresu ciąży to chyba przeszły. Teraz czekam na pakiet dla II trymestru :-D Choć podobno wtedy nie ma większych dolegliwości. Póki co zaliczyłam tylko mega zmęczenie, siusianie częste, ból głowy, zgagę i mdłości :-)
Kruszynk_a obyś jak najdłużej dobrze się czuła.

Zozolka u mnie byla kwestia czy bede brala wychowawczy i do kiedy. No i czekali na info cxy zaciazylam bo to dalo dziewczynie dluuuugie zastepstwo. Tym razem 3 cykle z czego podejrzewam ze 2 bylybez owulacji. (No i 1szy trwal kilka miesiecy bo po 9miesiacach od porodu pierwszy @dostalam)

Moge rodzic to fakt :happy:a starszak byl dzieckiem jak z filmow, bezproblemowy wszedzie sie dalo znim pojechac wiec tez jak z reklamy... teraz ciut gorzej było:baffled: przynajmniej z Młodym:baffled:

Auliya to tak w firmie informowalas ze starasz sie o dziecko ?

U mnie kolejna bezsenna noc, czuje sie fatalnie :(.

reklama
zozzolka biedulo wspolczuje niepzrespanej nocy. u mnie w pracy wszytskie dziewczyny wiedzialy ze sie staram- wiecej dopingowaly mnie i dlaby o mnie naparwde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bylam z mala na rowerze i placu zabaw ale zimno jakos dzis jest i niebo zachmurzone. caly dzien same siedzimy- maz w nocy zpracy wroci a jutro rano an komunie wybywamy, ehhhhhhhhhhhhhh

Do góry