reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
basia gratki nieplenia- ja 9 dzien bez papierosa i powiem ci ze zaczelo znowu mnie ciagnac i mama ochote wielka ale sie nie dam

Zozzolka, to skomppikowana historia z tym wczesniejszym porodem ;-) Ale ogolnie caly dzien, od rana do wieczora, spedzony na telepaniu sie z bólu (nie porodowego) na lozku w szpitalu zakonczony zostal cesarka i bol ustal. Prawdopodobnie Tymek parszywie sie ulozyl i naciskal na moczowod. Bol jak przy kolce nerkowej.

Trzymam kciuki za dziewczyny walczace z papierosami :-) Mam nadzieje, ze rzucicie raz na zawsze :-)

Basiaw24 udanej uroczystosci. Wyspij sie.

Ostatnia edycja:
Dzag82 Zroboone :)
Dziewczyny kibicuje w braku fajek ! A pomyslcie jeszcze ze taki tydzien bez papierosow to ladne ubranko dla maluszka lub zabawka ( no chyba ze malo palilyscie to 2tyg:happy:)

Ja sie zalapalam na kielbaske z grila jak odbieralam starszaka. Ba pod jego nieobecnosc Olek zasnal i obie lazienki udalo mi sie sprzatnac!:szok:
Maz poprzesadzal ziola i kwiatki.

Dzag82 wspolczuje mi w poprzedniej ciazy piasek schodzil na początku ciąży z nerek ból jakby pocisk szedł, a co dopiero kolka nerkowa wrrrrr. Ja teraz dużo pije wody boje sie takich sensacji,

Hej dziewczyny! Gratulacje dla rzucających palenie! Trzymam za Was mocno kciuki! :tak:

Ja mam wrażenie, że moje ciążowe dolegliwości powoli odchodzą w zapomnienie. Obym nie zapeszyła, ale zdecydowanie mniej śpię, już rzadko śpię w dzień, nudności też przeszły praktycznie, od czasu do czasu tylko mnie zmuli. Za to wczoraj jak pojechaliśmy na zakupy to nie mogłam oddychac w niektórych alejkach typu mięso czy chemia... masakra! Jeszcze nie byłam tak wrażliwa na zapachy!

Dziś urodzinki mojego M. :-) Czekam aż się obudzi, bo znów siedział po nocy i odsypia...

Szkrabek ktory masz tc? Nie widzę na tel., fajnie ze msz spokoj z dolegliwościami, ja niestety wiem ze w moim przypadku moga szybko nie przejść, a jest bardzo ciężko,

reklama
Hej dziewczyny.

Trzymam kciuki za te, które walczą z nałogiem.
U mnie dziś strasznie senny dzień. Pogoda nie pomaga, do tego musiałam wstać o 5. Odkąd gin mi powiedziała, że umiarkowane picie kawy w ciąży to nie zbrodnia, piję słabą 1 kawę dziennie, ale dziś będę ratować się jeszcze jedną, bo cały dzień muszę być na chodzie.

Zmykam już dziś i miłej niedzieli życzę !

Do góry