reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Kurcze Domi G znowu przyszalal.. sam sobie flaszke obracal to nieciekawie;(

No my sie teraz karmimy wiec nie jesy zle;) mala steki standardowe urzadzala, wcisnelam jej smoczrk bo sie darla i poskutkowalo;) ale kurcze meczyla sie z baczkami.. musze wrocic do jalowego jedzenia, moze to przeze mnie sie tak meczy;(

Ale twarda jestem i po karmieni odkladam ja do lozeczeka;)

reklama
Domi no ten twoj znowu zaszalal... ja to bym ze 2 dni się nie odzywala i nie ciekawie ze sam butle pił....
My się karmimy 2raz :) jest 5 to mam nadzieję ze do 9 pospi a jak nie to chociaż do 8;)

On zawsze pije sam jak nie ma z kim... A że mieszkamy juz sami to wczesniej kazdy weekend spedzal sam na sam z flaszeczka... Masakra jak jakis alkoholik. Ale jak.mu to mowie to mi mowi ze moze jechac do kolegow ale wtedy sie obraze ze sobie pojechal pic z kolegami...

My sie karmimy. Mlody w koncu ulzyl sobie z kupa na maxa :) pampek juz przeswitywal tam gdzie kupa :) ale to dobrze, najwazniejsze ze sie oproznil.
I powiem wam ze tez mam nadzieje ze pospi jeszcze.

No nie. Je i wali kupe znowu oh..

No mojavjuz mnie obudziła chciałam dac cyca ale się rozdarta jak bym jej krzywdę robila wiec dałam smoka i spi dalej a ja się sciagam żeby miała jak wstanie;) len się z niej zrobił jak nic chociaż w dzień ciaga cycusia a w nocy jej się nie chce tzn je też w nocy ale ok 3nocy właśnie coś krzyczy przy cycu no i te machanie rękami no normalnie jak by się wachlowala tak szybko wasze dzieciaczki też tak mają?

Gosia tak, moje dziecko ma tak samo :) dzis w nocy tez tak robil ale zagadywalam go "gugu" to sie cieszyl i po chwili lapal cyca, ale nie powiem bo tez ostro glosno krzyczal.

Teraz przed 9 sie przebudzilam bo mnie wola, ale dawalam smoka, bo wstac mi sie nie chcialo i udalo mi sie chwile przexiagnac ze wstawaniem, ale teraz juz trzeba wstawac :)

wiec milej niedzieli :*

A my w nocy przy cycu uff może kryzys minął i będzie jadła z cycusia.
Domi nakładki u mnie nie zdały egzaminu może dlatego że nie potrafię ich obsługiwać, sciagaly się. I jak tam sąsiad spokój był? :p
Moja pięknie przespala noc dwie pobudki i po 20 minutach już spała :-)

Oh Justa to piekna noc- miodzio. Sasiad na szczescie spokoj z tym ze bardzo glosno rozmawiali...:)
Oski dopiero teraz je, bo walnal sobie drzemke jednak :)

A G wstal i przyszedl sie przywitac. I powiedzial ze przeciez specjalnie sie polozyl w pokoju obok zeby nam nie smierdzialo...

Domi mojej się nawet zagadać mnie dalo dałam smoka i usnela i spala 1.5h :) wstała ubralysmy się i zjadła a teraz w bujaku małpki ogląda i przez Maję zabawiana jest;) dziś założyłam jej body z długim rękawem z napisem I love my big sister:) tak ze Maja zadowolona. Teraz śniadanie a później niedzielny relax;) a i po Maję jadę dziś bo znalazłam fajna z melodyjlami i swiatelkami za 40f i muszę nowy termometr kupić bo te co mam to się nie nadaje.
JUSTA jak co ode odkładają nakładki to ja trzymam i mała ssa i już puszczam jak Domi ;)

U nas znowu histerie przy cycu.. ale to tsk ze z placzu jej sie tak czerwone oczy zrobily ze myslalam ze dostala jakies uczulenie..

Milej niedzieli Dziewczynki!

reklama
My będziemy się karmić po raz kolejny ja się uszykuje i jedziemy po mate:) okazało się ze tą z Fisher Price ust tańsza i 20f wiec jadę kupic;)
Domi mój mąż w życiu by sam nie usiadł do flaszki... jeszcze z kimś to się napije czasem ale sam nigdy się nie zdarzyło a jesteśmy razem 10lat wiec nie rozumiem teggo Twojego G rozumowania... Fajna dziewczyna jesteś i dobra mamusia a on docenić nie umie.... może przyjdzie na to czas czego ci zycze;)

Do góry