reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Kurcze Domi G znowu przyszalal.. sam sobie flaszke obracal to nieciekawie;(

No my sie teraz karmimy wiec nie jesy zle;) mala steki standardowe urzadzala, wcisnelam jej smoczrk bo sie darla i poskutkowalo;) ale kurcze meczyla sie z baczkami.. musze wrocic do jalowego jedzenia, moze to przeze mnie sie tak meczy;(

Ale twarda jestem i po karmieni odkladam ja do lozeczeka;)

reklama
Domi no ten twoj znowu zaszalal... ja to bym ze 2 dni się nie odzywala i nie ciekawie ze sam butle pił....
My się karmimy 2raz :) jest 5 to mam nadzieję ze do 9 pospi a jak nie to chociaż do 8;)

On zawsze pije sam jak nie ma z kim... A że mieszkamy juz sami to wczesniej kazdy weekend spedzal sam na sam z flaszeczka... Masakra jak jakis alkoholik. Ale jak.mu to mowie to mi mowi ze moze jechac do kolegow ale wtedy sie obraze ze sobie pojechal pic z kolegami...

My sie karmimy. Mlody w koncu ulzyl sobie z kupa na maxa :) pampek juz przeswitywal tam gdzie kupa :) ale to dobrze, najwazniejsze ze sie oproznil.
I powiem wam ze tez mam nadzieje ze pospi jeszcze.

No nie. Je i wali kupe znowu oh..

No mojavjuz mnie obudziła chciałam dac cyca ale się rozdarta jak bym jej krzywdę robila wiec dałam smoka i spi dalej a ja się sciagam żeby miała jak wstanie;) len się z niej zrobił jak nic chociaż w dzień ciaga cycusia a w nocy jej się nie chce tzn je też w nocy ale ok 3nocy właśnie coś krzyczy przy cycu no i te machanie rękami no normalnie jak by się wachlowala tak szybko wasze dzieciaczki też tak mają?

Gosia tak, moje dziecko ma tak samo :) dzis w nocy tez tak robil ale zagadywalam go "gugu" to sie cieszyl i po chwili lapal cyca, ale nie powiem bo tez ostro glosno krzyczal.

Teraz przed 9 sie przebudzilam bo mnie wola, ale dawalam smoka, bo wstac mi sie nie chcialo i udalo mi sie chwile przexiagnac ze wstawaniem, ale teraz juz trzeba wstawac :)

wiec milej niedzieli :*

A my w nocy przy cycu uff może kryzys minął i będzie jadła z cycusia.
Domi nakładki u mnie nie zdały egzaminu może dlatego że nie potrafię ich obsługiwać, sciagaly się. I jak tam sąsiad spokój był? :p
Moja pięknie przespala noc dwie pobudki i po 20 minutach już spała :-)

Oh Justa to piekna noc- miodzio. Sasiad na szczescie spokoj z tym ze bardzo glosno rozmawiali...:)
Oski dopiero teraz je, bo walnal sobie drzemke jednak :)

A G wstal i przyszedl sie przywitac. I powiedzial ze przeciez specjalnie sie polozyl w pokoju obok zeby nam nie smierdzialo...

Domi mojej się nawet zagadać mnie dalo dałam smoka i usnela i spala 1.5h :) wstała ubralysmy się i zjadła a teraz w bujaku małpki ogląda i przez Maję zabawiana jest;) dziś założyłam jej body z długim rękawem z napisem I love my big sister:) tak ze Maja zadowolona. Teraz śniadanie a później niedzielny relax;) a i po Maję jadę dziś bo znalazłam fajna z melodyjlami i swiatelkami za 40f i muszę nowy termometr kupić bo te co mam to się nie nadaje.
JUSTA jak co ode odkładają nakładki to ja trzymam i mała ssa i już puszczam jak Domi ;)

U nas znowu histerie przy cycu.. ale to tsk ze z placzu jej sie tak czerwone oczy zrobily ze myslalam ze dostala jakies uczulenie..

Milej niedzieli Dziewczynki!

reklama
My będziemy się karmić po raz kolejny ja się uszykuje i jedziemy po mate:) okazało się ze tą z Fisher Price ust tańsza i 20f wiec jadę kupic;)
Domi mój mąż w życiu by sam nie usiadł do flaszki... jeszcze z kimś to się napije czasem ale sam nigdy się nie zdarzyło a jesteśmy razem 10lat wiec nie rozumiem teggo Twojego G rozumowania... Fajna dziewczyna jesteś i dobra mamusia a on docenić nie umie.... może przyjdzie na to czas czego ci zycze;)

Do góry