reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

no niestey dziewczyny, pusty pecherzyk, mam pzrestac brac leki i mzoe sama poronie. zreszta czy poronie czy nie w piatek na izbe i lyzeczkowanie najprawdopodobniej.

reklama
Kasia strasznie mi przykro :-( tule mocno i wierze ze juz niedlugo znow dolaczysz do foru jako szczesliwa oczekujaca. Trzymaj sie cieplutko i pisz jak tylko bedziesz potrzebowala wsparcia.

Kassienko, tule mocno i czekam z niecierpliwością kiedy przyjdziesz z dobrą wiadomością :-*

A ja w szpitalu, bo znowu plamienie. Całe szczęście z maluszkiem wszystko wypadku. Dzisiaj termin mi wyszedł na 26.12. Jedyna niedogodność, to że muszę leżeć ;-)

kassia181 :-( bardzo...bardzo mi przykro , nie jestem w stanie nic sensowniejszego napisac...

katty83 Qrcze znowu :szok: .. Kochana mam nadzieje ze teraz nie wypuszcza Cie bez zadnych badan ..diagnozy etc.

Dziewczyny staram sie byc na bierzaco tylko nie zawsze mam czas pisac na forum. Jak narazie plamienie sie nie powtorzylo wiec mam nadzieje ze to jakas nadzerka lub cos podobnego , tak czy siak moze cos sie dowiem za tydz. bo wtedy mam wizyte u poloznej. Caly weekend spedzilismy wyjazdowo, bylo Zoo i Dni Restauracyjne w Helsinkach ( to taka doroczna impreza plenerowa gdzie mozna posmakowac potraw z calego swiata .. mulilo mnie okrutnie ale jadlam ...nie nie jadlam zarlam tak ze ledwo tylek do auta zapakowałam ...myslalam ze pekne :sorry: )
.... a tak z innej beczki kupiłam ostanio za 3 eurasy(z racji zniszczonego pudelka) laktaror reczny aventa ...mam medele po chlopakach ale ciezko jakos mi nia szlo :baffled: odciaganie...
ps. strasznie mnie ciagnie do sklepow z malusimii ubrankami ...takie przeceny u mnie sa ehhhh:crazy: ale jeszcze sie powstryzmuje przynajmniej do genetycznego.

Kasia181 przykro mi strasznie, wiem przez co przechodzisz... Ja dziś już w szpitalu, jutro zabieg. Od wczoraj już krwawienie zaczęło się nawet dość intensywne, ale zabieg nieunikniony :( trzymaj się ciepło. Pozdrawiam.

malena ty tez sie trzymaj. lekarz mowil ze dobzre by bylo gdybym tez zaczela krwawic sama i dlatego leki odstawiam a zabieg pewnie u mnie tez nieunikniony- ja w piatek sie stawiam. trzymaj sie kochana. napisz na priv jak tam- trzymaj sie , jestesmy w tej samej sytuacji.

dziewvzyny a wiec ja sie z wami zegnam. zycze wam aby maluszki urodzily sie silne i zdrowe.
i prosze o wykreslenie mnie z tabelki.
pozdrawiam was serdecznie dzieczyny i zycze wszytskiego naj naj

kasssia bardzo mi przykro i 3mam kciuki abys szybko dolaczyla do mamusiek wiec się kochana staraj po wszystki za dziesięciu sciskam mocno.
Malena tobie tez wspolczuje i sciskam mocno wiec bierz się do roboty po wszystkim i dolaczaj do mamusiek.

reklama
Kassia strasznie mi przykro. Życzę Ci dużo siły i determinacji by jak najszybciej znów spróbować. Trzymaj się!

Katty kurcze. Mam nadzieję że sZybko Cię stamtąd wypisza! Dbaj o siebie!

Do góry