reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
Domi zajęta albo odsypia:-p
my się po 23 karmilismy a teraz po 3 wstała zjadła oba cycusie zasnęła na chwilę obudziła się i oczy ja 5zł :-p i coś jej w nosku przeszkadzało wiec wzięłam na dół położyłam do wózka i poszłam do wc i słyszę jak sobie guga bo mam biały pokrowiec w środku to patrzyła i gadala no normalnie później stałam i patrzyłam ja gada fajnie aż bylam pod wrażeniem że tyle już się nauczyła dźwięków wydawać i zalowalam ze tel nie wzięłam o bym nagrala;) ale za kilka minut przeszło i płacz to próbowałam wyczyścić nosek ale cos tam daleko siedzi i pryskalam i nic nie dało wzięłam na górę położyłam obok siebie źle wzięłam na ręce niedobrze cyca też źle wkoncu przysnela za 2min się budziła i płacz taki jak plalcze ze śpiąca to na ręce też nie to położyłam glaszcze po główce się uspokoila dałam cyca i już spi prawie 2h się mialam z nią a tu za 2h trzeba wstac;/

No hejo. Dzieki za pamiec ;) no chrzciny wypas. Tyle żesmy jedzenia zrobili ze ostatniego.nakrycia stolu nikt nie ruszyl bo pękali haha. Żeberka, schabowe, udka, pieczen, rosol, kasza, ziemniako, kluski, buraki, surkowka, salatki dwie, sernik, ciasto z migdalami i karmelem, tort, kawa herbata, szynki, kielbasy, sery, chleb i jeszcze cos pewnie bylo ale zapomnialam haha. Generalnie narobilismy sie z G. Kuchnia-pokoj-kuchnia latalismy. G nawet po komunii w kosciele juz pojechal gotowac. W kosciele ksiadz ladnie odprawil chrzest. Wrecz pjeknie. Cala msze mowil o Oskarku. W polowie mszy gdzoes zrobil chrzest. No i w domu siedzielismy wszyscy do 17, szwagierka z chlopakiem poszli jako pierwsi a tesciowa z rodzinka poszli jakos przed 19 chyba. Wiec caly dzien miallam zawalony. Oski w kosciele grzeczny bardzo, a jak ksiadz glowke polewal woda to nawet nie mrugnal tylko spal slodko :) no a pozniej w domu G poszedl do lozka bo dzis mial na rano,a ja siedzjalam z moja rodzinka bo dzis po obiedzie po odpoczynku pojada juz ;(( spedzam kazda mozliwa chwile z nimi. Moj tatus tez widze ze bardzo sie cieszy ze mnie widzi. W ogole jak ich zobaczylam w sobote rano to zaczelam plakac jak sie witalam. Masakra, tak twsknilam. Teraz karmie malego, chce mi sie do lazienki kurcze....ah.
Nadrobilam was ale poodpisuje pozniej :)

A co do prezentow to byly koperty. I dobrze bo chce malemu w koncu pokoj zrobic, pomalowac, rolety i firanki.kupic i zamontowac no i szafy tez chxe kupic. Ale tylko moja rodzina zaszalala z kwota i dzieki nim bede mogla to wszystko kupic........

My wstalysmy Agatka coś plakala katar znowu ma w lewej dziurce;( a już myślałam że się skończył... teraz jakimś cudem przysnela w bujaczku a ja sciagam mleko i mogą bujam;)
Domi super ze wszystko się udalo;) ja jak się ze swoją rodzinka na początku wyjazdów moich za granicę widywalam to też płakałam a teraz juz przyzwyczajona jestm:-p dobrze ze Oski grzeczny był i prezenty dostał takie jak cjcialas :) kasa zawsze najlepszą bo wiesz że czego potrzebujesz to kupisz sama;)

JUSTA to zależy kiedy jak z nocy i mała mało je w nocy to sciagne nawet 180ml -200ml a w dzień to na karmienie jedno czyli 160ml z obu piersi:)

Wcześniej sciagalam więcej bo miałam więcej a teraz nie wiem czemu mniej mam a dziś Agatka dużo jadła w nocy więc sciagne tylko na karmienie ;)

reklama
Do góry