Domi_Polka
Fanka BB :)
Marcysia 100km powinno byc ok. Przed samym wyjazdem nowy pampers i mleczko, powinno starczyc na cala ppdroz. Moze akurat przespi cale 100km. U lekarza to samo, pampers , mleczko i w droge. Ja jak mam duxo do objechania to wlasnie wychodze z domu dopieto gdy mlody najedzony i pampers suchy spi nawet 3-4h a to naprawde dlugi okres czasu. Ah nerwowa Laura Ci sie trafila nie ma co. A w ciazy duzo sie stresowalas? Przytulam Cie mocno i zycze duzo cierpliwosci skoro juz na wyczerpaniu. A z ta asymetria to nieciekawie. Oby pomogly zalecenia lekarza. Oski mial ulubiona pozycje trzymania glowy tylko w lewo, musialam go nauczyc ze w prawo tez trzeba no i daje rade.
Kulka my mielisny teraz w 5tyg to usg. I w 4 tez robione przez pediatre, a teraz to ortopeda robil.
Przed 19 wykapalam mlodego w soli morskiej jakiejs niby turbo dobrej, bo dzis straszna wysypke mial na twarzy, szyi i odrobinke na plecach... Pozniej cycus i o 19 juz smacznie spal. Teraz o 22 wstal, to przebralam, nakarmilam ale cos mi zasnac nie chce. Wiec chyba ponosic bede musiala..
Jeszcze cholerne zimno mi na ustach wyszlo :/ nienawidzeeeee.
Kulka my mielisny teraz w 5tyg to usg. I w 4 tez robione przez pediatre, a teraz to ortopeda robil.
Przed 19 wykapalam mlodego w soli morskiej jakiejs niby turbo dobrej, bo dzis straszna wysypke mial na twarzy, szyi i odrobinke na plecach... Pozniej cycus i o 19 juz smacznie spal. Teraz o 22 wstal, to przebralam, nakarmilam ale cos mi zasnac nie chce. Wiec chyba ponosic bede musiala..
Jeszcze cholerne zimno mi na ustach wyszlo :/ nienawidzeeeee.