reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Meliska moja mała też miala długo w 19dniu jej odpadł ale polozna nie kazała niczym pryskac i miał być ssuchy nie wolno było go zmoczyc....
Ja jednak nie poszłam spać tylko się odciagam no i zaraz Maję budzic do szkoły.:)

reklama
Apolinka moj ma to samo. Nie martw sie, to normalne :)

quchasia nie wiem czemu tak jest ale moj Oski jest marudą najbardziej wlasnie w nocy :/

O 6:15 odlozylam go do spania i o 8 sie rozbudzil, teraz go uspalam i mam nadzieje ze sie nie obudzi, chociaz wierci sie...

Mój ADAS też się wypina...kupki chyba nie może.zrobić...:-/ Dziś karmilam pierwszy raz na lezaco...ale to wygodne :-) tylko przysyłam przy Nim...a boję się,że może ulec albo się zakrztusic...chociaż mówią,że talntez można karmić..sama.nie wiem :-/
Wiecie co, Adaś najlepiej śpi przy odkurzaczu...może i dla któreś z Was to będzie patent na zaśnięcie :-)
Adaś niby co 3 Godziny się Budził,ale ja jakoś niewyspana jestem...spalabym dziś i spała :-)
Miłego dzionka Mamuśki! :-)

Apolinka przy odkurzaczu mowisz? Moj Oski ostatnio zasnal przy suszarce. Musialam suszyc wlosy a on nie chxial zasnac, to zamiast w lazience to usiadlam obok lozrczka i suszylam. Spal pozniej 2h ladnie:) czasami tez wlaczalam mu szum fal morza z youtube, ale chyba juz to na niego nie dziala :p

Usnal... Ja zrobilam sobie kawe. Pierwszą odkad urodzilam. Ciekawe czy pozniej bedzie mi nocki lepiej przesypial. Aenye mam nadzieje ze to dobra rada :D :*

Ale serio wam powiem ze nie wiem co sie dzieje z moim dzieckiem. Zamiast spokojnie spac to on sie wierci, oczy otwiera, nawet jak przy cycusiu zasypia to juz nie umiem go odlozyc zeby sie nie obudzil. Strasznie taki nerwowy, bo i wnerwia sie wiecej. To ten skok rozwojowy? Jutro bedzie mial 4tyg a w niedziele rowny miesiac od urodzenia.

I moge poprosic jeszcze raz nazwe ksiazki tej od 0-10lat co polecalyscie? Chyba babcie Oskara poprosze o zakup, bo pytala co mi kupic na urodziny, to powiedziapam ze wole zeby cos malemu kupila a tak ksiazka mi sie przyda na kilka dobrych lat :)

Domi moja Maja też przy odkurzaczy zaspypiala a Agatka to przy wszystkim a najbardziej przy pozytywne tym koniki miejskim bo jej jak w ciąży bylam to puszczalam;) i teraz bardzo lubi sluchac;)
Mała coś się wiec i strasznie od rana ale spi nie marudzi tylko się więcej a ja się śmieje bo to śmiesznie wyglada:)
Apolinka ja też w nocy na leżące karmię i nic siebie dzieje najpierw prawy cycus a później lewy to jak leży na lewym boczku to sobie odbije a czasem coś wyleci :p Ale musi mieć główkę zawsze wyżej niż resztę ciała.
Lecę z Mają do szkoly:)

reklama
Do góry