reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Meliska moja mała też miala długo w 19dniu jej odpadł ale polozna nie kazała niczym pryskac i miał być ssuchy nie wolno było go zmoczyc....
Ja jednak nie poszłam spać tylko się odciagam no i zaraz Maję budzic do szkoły.:)

reklama
Apolinka moj ma to samo. Nie martw sie, to normalne :)

quchasia nie wiem czemu tak jest ale moj Oski jest marudą najbardziej wlasnie w nocy :/

O 6:15 odlozylam go do spania i o 8 sie rozbudzil, teraz go uspalam i mam nadzieje ze sie nie obudzi, chociaz wierci sie...

Mój ADAS też się wypina...kupki chyba nie może.zrobić...:-/ Dziś karmilam pierwszy raz na lezaco...ale to wygodne :-) tylko przysyłam przy Nim...a boję się,że może ulec albo się zakrztusic...chociaż mówią,że talntez można karmić..sama.nie wiem :-/
Wiecie co, Adaś najlepiej śpi przy odkurzaczu...może i dla któreś z Was to będzie patent na zaśnięcie :-)
Adaś niby co 3 Godziny się Budził,ale ja jakoś niewyspana jestem...spalabym dziś i spała :-)
Miłego dzionka Mamuśki! :-)

Apolinka przy odkurzaczu mowisz? Moj Oski ostatnio zasnal przy suszarce. Musialam suszyc wlosy a on nie chxial zasnac, to zamiast w lazience to usiadlam obok lozrczka i suszylam. Spal pozniej 2h ladnie:) czasami tez wlaczalam mu szum fal morza z youtube, ale chyba juz to na niego nie dziala :p

Usnal... Ja zrobilam sobie kawe. Pierwszą odkad urodzilam. Ciekawe czy pozniej bedzie mi nocki lepiej przesypial. Aenye mam nadzieje ze to dobra rada :D :*

Ale serio wam powiem ze nie wiem co sie dzieje z moim dzieckiem. Zamiast spokojnie spac to on sie wierci, oczy otwiera, nawet jak przy cycusiu zasypia to juz nie umiem go odlozyc zeby sie nie obudzil. Strasznie taki nerwowy, bo i wnerwia sie wiecej. To ten skok rozwojowy? Jutro bedzie mial 4tyg a w niedziele rowny miesiac od urodzenia.

I moge poprosic jeszcze raz nazwe ksiazki tej od 0-10lat co polecalyscie? Chyba babcie Oskara poprosze o zakup, bo pytala co mi kupic na urodziny, to powiedziapam ze wole zeby cos malemu kupila a tak ksiazka mi sie przyda na kilka dobrych lat :)

Domi moja Maja też przy odkurzaczy zaspypiala a Agatka to przy wszystkim a najbardziej przy pozytywne tym koniki miejskim bo jej jak w ciąży bylam to puszczalam;) i teraz bardzo lubi sluchac;)
Mała coś się wiec i strasznie od rana ale spi nie marudzi tylko się więcej a ja się śmieje bo to śmiesznie wyglada:)
Apolinka ja też w nocy na leżące karmię i nic siebie dzieje najpierw prawy cycus a później lewy to jak leży na lewym boczku to sobie odbije a czasem coś wyleci :p Ale musi mieć główkę zawsze wyżej niż resztę ciała.
Lecę z Mają do szkoly:)

reklama
Do góry