Witajcie. Moj Oski tez ulewa. Raz na jakis czas mu sie zdarzy ze mocno wystrzeli jak z fontanny ale to rzadko. Tak to odbije mu sie glosno i za chwile uleje.. A pozniej czasami tez dochodzi czkawka.
Gosia pulpety w sosie pomidorowym powiadasz? Ja dzis dojadlam koncowke z wczoraj. Pyszne mi wyszly
z tym ze wczoraj z ziemniakami a dzis z ryzem.
Bylismy dzis na zakupach spozywczych w kilku sklepach. Oski ladnie spal, pod koniec juz sie denerwowal i plakal, ale szybko do auta, odpalony silnio to znowu zasypial.
No i na sylwestra G chce isc do mamy, ona tez nalega. Ja to najchetniej bym w domu zostala, jakos nie chce mi sie do nikogo isc. Fajerwerkow G nakupil duzo, to bedzie co podziwiac. A dla mnie standardowo zimne ognie , z tym ze takie duuuuuze, metrowe chyba
Pomalowalam sie dzis nawet. Jedna butelke mleka 150ml juz mam sciagnieta w lodowce. Pozniej sciagne jeszcze jedna jak sie uda. Kiedy sciagacie w ogole do butelki, zeby starczylo tez na karmienie z cycusia? Gosia, Ty tak robisz, ze raz butla, raz cycus? Zawsze starvza w cycusiu dla malej?
Ah i ile maja zjadac 3tyg dzieciaczki? Bo Oski dzis ma 3tygodnie
Ale ten czas leci..
Szczesliwego Nowego Roku 2016
pociechy z dzieci i duzo zdrowka! A tym w dwupaku zycze takze szybkich porodow