Hej dziewczyny. Moje dziecko to prawdziwy terrorysta, serio. Ja juz mam oczy tak podkrazone ze brak slow. Marze o wyspaniu sie, ale gdzieeee tam. Spi z nami w lozku, zeby zasnal trzeba go nosic, tulic i najlepiej zawinietego w kocyk. Je co 2godz nadal. Sam chwile nie polezy bo juz stęka i sie wydziera. Oo wlasnie teraz. A dopiero co go ululalam i nakarmilam. Wyjde z siebie zaraz i stane obok
moze to zle zabrzmi, ale ja juz nie mam sily a to dopiero poczatki ;(
Dobrze ze G dzis do 14 w pracy i pozniej 4 dni wolnego, to mi pomoze. Wczoraj to nawet jak gotowalam to z mlodym na rekach. I o dziwo usnal szybko, ale to pewnie dlatego ze smazylam i czajnik elektr sie gotowal.to szumialo i zasnal.. Wlaczam mu tez czasami szum fal morza(uspiajace dla dzieci na youtube) i raz usnie szybko a raz ma to gdzies.
Wczoraj bylam z nim na spacerze po okolicy. Bylo 7st i slonce mega swiecilo wiec fajnie. Godzinke tak spacerowalismy.
Nie mam dzis pomyslu na obiad.. A cos musze z zamrazarki wyciagnac..
A jak.przeczuyalam o tej 14latce w ciazy z partnerem 37letnim to padlam..przeciez to pod paragrafy podchodzi... Ja w tym wieku bylam zakochana ale o seksie nie myslalam... I przede wszusykim szkola a nie macoerzynstwo.. Oh lol.
A co do karmienia mm to nie wiem czemu soe tak katujecie tymi artykulami, w srnsie Ty Sliwka.. Olej to. Nie mialas wyjscia. Pomysl lrpiej w ten sposob ze Twoja mala kiedys bedzie pila cole, jadala w macu itp. Wtedy to mozna nazwac szkodzeniem, a nie karmienie mm
I nie jestes wygodna, bo przy tym trza sie narobic w kuchni.