@Piguła85 oddaj troche tych skurczy mi... Ja chce juz urodzic! Oby sie rozwinelo u Ciebie, bo meczy Cie tez juz jakis czas.
@rumcajsowa hanka to tak jak ja. Chcialam dzis zrobic tyyyyyle rzeczy no ale niestety, nie wyszlo mi haha. A te zmniejszone ruchy dziecka to ponoc normalne jak dziecko soe wycisza przed porodem- taka oznaka zblizajacego sie porodu. Ale czy to prawda?
@Justa8383 kochana, do 10grudnia pozostaly jedynie 3dni i to niecale
luzik!
@porannakawa ojej no to faktycxnie super z ta lodowka :/ eh. Ale moja lodowka tez dotarla do mnie z usterkami, a mianowicie z przodu ma male wgniecenie a z boku uderzone. Ale zauwazylam to dopiero jak G ją rozpakowal na drugi dzien. I juz trudno, bo lodowke pottzebowalismy na "wczoraj" że tak powiem. Uspokoj sie. Jak dziala to najwazniejsze, chociaz wiem ze jak.sie placi to sie chce miec idealna.
@kreatorka no cos Ty! Ale fajowo, juz jutro bedziesz tulila coreczke
no to do dziela, nakrec meza moze uda wam sie wywolac samym porod, a nie lekarzom
@marcysiaa83 super ze u was wszystko pieknie sie uklada. Zycze duzo zdrowka i cierpliwosci.
@kasiodek4 ja juz porodow nie ogladam od dawna
jakos mnie bardziej stresowaly te krzyczace rodzace
@OlaSzy noo to faktycznie zlota dziewczynka Ci sie ttafila
i ladna i grzeczna! Trzymajcie sie
My z G po obiedzie odpoczywamy. Nie mam w dalszym ciagu zadnych skurczy ani nic... Moze na seks sie skusze, ale dopiero jak obiad sie ulozy