@Iza K 26 tak jak .szkrabek napisala mam urodziny w innym.miesiacu, ale reszta sie zgadza
to od razu podziekuje za zyczenia i beda juz na urodziny, ktore mam w lutym
@Śliwka91 ciesze sie ze u was dobrze. A gadaniem diabetolog w ogole sie nie przejmuj, moglas jej powiedziec ze jak nie zna calej sytuacji to niech nie krytykuje. A phi.
@.szkrabek no wlasnie, moglabys zaczac rodzic. Bo moje dziecko chyba wlasnie na Ciebie czeka, że jak juz urodzisz swojego to i moj sie ruszy
@Piguła85 ah ta tesciowa Twoja... No ale jakbys urodzila 21.12 to bys i w dzag urodziny urodzila
) + ona ma tez wtedy cc swojego Witka hihi.
@quchasia ten bol u gory brzucha tez mam. Czasem wlasnie piecze.dziwnie, a czasami jakby mrowki mi chodzily. Albo jak powietrza wiecej nabiore to tez kluje okropnie :/
@..aenye o ja ale czad. Ciezarowki z cola coli. A jeszcze jakby zapuscili ta piosenke z reklamy to bym ryczala jak bobr, bo to takie piekne i swiateczne !!
@Gosia25 ja wczoraj wlazlam do wanny, dopuscilam pozniej goracej i dup.a blada.... Nic sie nie dzieje.
@dzag82 haha to noc faktycznie udana. Nic tylko pozazdroscic
)
@OlaSzy to juz jutro
ale Ci zazdroszcze! Ja tez juz chce przytulic moje sloneczko.
G juz w pracy, a ja standardowo zostalam sama. Poznosilam do zlewu naczynia i czekaja, ale poki co brak sil. Wiec zalegam w lozku. Juz 3 czekoladke z kalendarza zjadlam, bo dzis juz 3 grudnia. Do terminu zostaly 4 dni a nic a nic sie nie dzieje. Moze to taka cisza przed burza, ze pozniej nagle bum i juz. Haha. Mega piekne to by bylo
na obiad.mam dzis ten gulasz kielbaskowy z wczoraj + dzisiaj makaron zamiast ziemniakow. Za godzine obejrze serial i dalej brak pomyslow. Milego popoludnia.