reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

Justa super ze impreza sie udala i smakolykow sie najadlas;)

Olasz i jak pojechalas na IP? Jak sie czujesz?

Porannakawa no jak ludzi sie najdzie to dom zawsze za maly:p
Do mnie jak na Mai urzodziny sie zejdzie to tez mam za malo miejsca a na gorze mam 3pokoje i salon lazienka i kuchnia na dole i tez zawsze malo miejsc:) ale tak to juz jest :D
Leze i ogladam rolnik szuka zony:) bo tesciowa lubi:)

reklama
Agak chyba Ty pisałaś jak się chodzi z tymi mega odpalania bez majtek. Jak to ujęła jedna z kwietniowek trzebadobić "jak gejsza".
Potwierdzam czop to taka galaretka- budynIowa mleczno-przezroczysta.
Kika nas wypali wcześnie i zostawialo przechodzimy w domu. Aż położna zamiast na drugą wizytę w poniedziałek to przyjechała w piątek w świetle dziennym oglądać.
Pamiętam ze jedna z kwietniowkach nam wypali standardowo to później z dzieckiem jeździła na naświetlania do szpitala. Juz lepiej wygodnie w szpitalu to przejść bo dojazdy przy tej pogodzie nie były by przyjemne.

Asiak piękne zaręczyny! A i data ślubu fajna i znam jedna bardzo szczęśliwa parę która się pralka tego dnia :)

Asia powodzenia jutro:) i postaraj sie wyspac. Twoj synus bedzie o tydzien starszy od mojej corci:) daj znac juz po wzzystkim:)
Maja juz spi ja ogarnieta tez lece do spania bo jutro trzeba wczesniej wstac Maja do szkoly idzie i od nowa tydzien ale w nastepny bede na porodowce juz:) Spokojnej i przespanej nocki dziewczynki:)

Asia K. Powodzenia jutro
Kika- rozumiem dola. Zwłaszcza, ze hormony po porodzie kilka dni tez nie pomagają w utrzymaniu dobrego nastroju. Starsza córka może szybko się przyzwyczai do siostry i jednak pomoże trochę..
Trzymaj się - z każdym dniem będzie lepiej !

no i minela niedziela.... Jutro o 6 starujemy w drogę po nasze dziecię. Proszę trzymajcie kciuki, bo panikuje i prawei sram po nogach ze strachu. Jutro peweni jeszcze bardziej. A nie, to już dzis bo już niedługo 1:00...
Duzo zdrówka dla Was na najbliższe dni!!!!! Mam nadzieję, że będę mogła się zalogować przez tel i dać Wam znać co i jak. Ale ostatnio tel mi szwankuje i problem z zalogowaniem. Ech... Chyba, że z męża tel. No zobaczę jak wyjdzie. Trzymajcie się dzielnie :-)

reklama
dziewczyny, Laura chyba czuje mój stres bo srasznie się wierci :dry: Boli niesamowicie! Pierwszy raz! Ałaj!!! Aż co chwilę mi sie krzyknie, bo niespodziewanie zakuje mocniej :shocked2:
dobra, wyłączam lapka i położe sie na boku, to moze się uspokoi to moje dziecko.
Paaaaaaa

Do góry