reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.::: Mamy grudniowe 2015 :::.

reklama
my wróciliśmy na chwilę do domu, ale zaraz znów wybywamy do moich rodziców...

Justa - skoro nieregularne to ja tez bym pewnie czekała w domu na rozwój wypadków... ale jak ten brzuch nie przestanie Cię boleć to chyba lepiej pojechac i to sprawdzić...

Cześć dziewczyny!

Zabieram się za nadrabianie zaległości!

AlfaBeta
- miło, że się do nas odezwałaś! Co do płci - nie zazdroszczę. Mi od samego początku lekarz powiedział, że syn (od 12 tc.) i póki co nic się nie zmieniło. Mam nadzieję, że tak zostanie, bo chyba bym się wkurzyła.

.szkrabek
! Gratuluję :-D Ja też mam pierwszą grupę. Niepokalane poczęcie, czy co? :D
A czemu nie chcesz Skorpiona? Zznam kilku, i nawet fajni są. Na początku wydają się takimi mrukami i malkontentami, ale później okazuje się, że po prostu się wstydzą :p W jednym Skorpionie to ja nawet jestem bezgranicznie zakochana :-)

Śliwka - gratuluję!!!!!! Aż się wzruszyłam! Cieszę sie bardzo. Jaaaaaaaa, jaka fantastyczna nowina!

OlaSzy
- najważniejsze, że wszystko się wyjaśniło. Szkoda tylko, że dopiero teraz.
Domi - dziękuję za zaproszenie! :-)
agak1987 - ale mi narobiłaś tymi fotkami. Ogladam i ryczę. Są takie piękne :tak:

..aenye - ale Ci zazdroszczę!:-) Życzę Ci udanej przeprowadzki! A jak Kosogłos? Warto iść do kina? To chyba powinna być ostatnia część?

Justa8383
- ojejkujejku! Trzymam mocno kciuki.

Byłam w czwartek na Listach do M 2. Baaaardzo fajny, chociaż jedynka bardziej mi się podobała. Później poszliśmy do Happy Mum i kupiłam sobie piękną tunikę ciążową, ale taką bardziej przyszłościową. Ma suwaczki na piersiach, w sam raz do karmienia.

Wczoraj wieczorem spotkaliśmy się z właścicielami mieszkania tego, co mieliśmy się wprowadzać w styczniu. Pojechaliśmy dogadać szczegóły (na drugi koniec Warszawy), a oni nam powiedzieli, że jednak cena za wynajem nie będzie taka, jaką ustaliliśmy wcześniej, ale o 300 zł wyższa. No wściekła jestem, bo mogli nam to wcześniej powiedzieć, to bym sobie tyłka tym nie zawracała. W ogóle byśmy tam nie jechali. No jakaś masakra. Ludzie są niepoważni. :no:

Dziewczyny, mój facet odmówił współpracy! Nie chce się ze mną kochać! Boi się, że przyspieszy poród, ja mu tłumaczę, że to musiałby być stosunek z jego happy endem, a on , że nie, że nie wolno, bo mi poród przyspieszy i że najwcześniej w grudniu. Na początku myślałam, że on sobie tylko tak żartuje... ale to już trwa 3 tygodnie!

Dziewczyny, mój facet odmówił współpracy! Nie chce się ze mną kochać! Boi się, że przyspieszy poród, ja mu tłumaczę, że to musiałby być stosunek z jego happy endem, a on , że nie, że nie wolno, bo mi poród przyspieszy i że najwcześniej w grudniu. Na początku myślałam, że on sobie tylko tak żartuje... ale to już trwa 3 tygodnie!

nie marudz;p ja nie pamiętam kiedy ost się kochaliśmy hahah

Dzięki dziewczyny. Może i jestem wytrwala. Ale nie chce mi się siedzieć na poczekalni wolę polezec w domu. Tym bardziej że ból jest do wytrzymania, jak tylko nowy obiaw mi się pojawi to jadę.

Ciekawe czy śliwka już wyszła do domu :-)

Dzięki dziewczyny. Może i jestem wytrwala. Ale nie chce mi się siedzieć na poczekalni wolę polezec w domu. Tym bardziej że ból jest do wytrzymania, jak tylko nowy obiaw mi się pojawi to jadę.

Ciekawe czy śliwka już wyszła do domu :-)

reklama
Justa Śliwka to cc miała wiec obstawiam poniedziałek :)
A ja rodzic nie mogę bo O ma gorączkę i chyba boli go gardło z tego co pokazuje grrrrr

Do góry