Hej laseczki.
Ola trzymaj się w tym szpitalu,tam masz kompleksową opiekę a przy tempie w jakim zmieniają się twoje objawy i opinie lekarzy lepiej że jesteś pod stałą kontrolą.
Dzag super że zabawa się udała tym bardziej że tak dużo pracy w przygotowanie kostiumów włożyłaś,trochę rozrywki i czasu spędzonego z tylko z małym przed porodem.
Porannakawa super widoki u nas nawet jak śnieg spadnie to jakoś tak szaro buro,no chyba że w parku..
Betix mi zdarza się jeść jajka na miękko(luźne żółtko)a nawet podjadać surowe mięso mielone(mamy od sprawdzonego rzeźnika,który tak je doprawia że po prostu nie mogę się oprzeć) a do tego mamy sklepy warzywniczo spożywcze i zdarza mi się zjeść nie umytą rzodkiewkę czy inne warzywo okopowe i w badaniach wszystko ok ,żadnej styczności z chorobą.
Justa czyżby już ,szykujesz się na miejsce nr. 2. Powodzonka,trzymam kciuki.
Ayne to powodzenia w przeprowadzce i aż zazdroszczę, zmiany są dobre szczególnie no nowe wymarzone miejsce,same pozytywy,nowy członek rodziny,nowe mieszkanie i piękne święta ,
Doczytałam was ale tak ciężki tydzień miałam że nie dałam rady odpisywać. W poniedziałek córka mi zemdlała,we wtorek zaraz z wynikami do lekarza,na szczęście wszystko ok, hormony i dojrzewanie .W środę super przedstawienie miała(jest w klasie teatralnej) a po zebranie i tu cztery uwagi z zachowania,ręce opadają,w czwartek za to wymyśliła(ma 14 lat) że pójdzie z koleżankami i kolegami na kosogłosa na 22,a ja na to że za późno i że jest seans na 18 i 20 a ona że chce iść na maraton od 22 do 8 rano ,myślałam że padnę ze śmiechu. Wczoraj za to dopiero koło drugiej od rana ze sklepu wyszłam tylko na jedzonko i zaraz na karate z małą a że do innej szkoły to godzinę na niskiej ławeczce na nią czekałam,średnio wygodnie,dziś też nie pospałam bo wszystkie kości bolą...ale za to już łazienka posprzątana i mała po śniadanku.Właśnie się reszta z łóżek zbiera. po południu do siostry męża na weekend jedziemy ,przywieziemy od niej łóżeczko i przewijak,wreszcie będę mogła je ustawić,no i wczoraj przyszła zamówiona pościel z ochraniaczami ,mimo że mam już dwa komplety to ten taki wymarzony.